Mi Abonyunk - Újabb, pont nélküli hétvége
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.10.21. 09:05

 

Bajnokságunk 5. fordulójában csapataink a budapesti Elektromos sportcsarnokban léptek pályára, az Elektromos-Rév TSC ellenfeleként. Csoportunk újoncának játékerejét nem ismertük, de ugyanakkor junior és felnőtt csapatukkal egyaránt az élmezőnyhöz tartoznak. A felnőtt mérkőzés edzői szemmel:
„Az idei bajnokságban szereplő újonc Elektromos- Rév TSC elleni mérkőzés nem úgy alakult, ahogy az csapatunktól elvárt lett volna. A mérkőzés vasárnap 12:30-kor kezdődött Budapesten, sajnos a mecset is „ebéd utáni” lendülettel kezdtük.

 


Az ellenfél az elejétől kezdve magabiztosan vezette a játékot. Talán az első félidő közepén sikerült felébrednünk és kicsit felzárkóztunk 7:5-re, de nem tartott sokáig. Az ellenfél nem igazán jó 5:1-es védekezése elleni támadásaink sokszor kudarcba fulladt, átlövésekkel nem tudtunk gólokat szerezni. A labdás és a labda nélküli helyezkedésekből, keresztmozgásokból eljutottunk ziccerig, de sokat hibáztunk, melyekből gyors gólokat kaptunk. Megpróbálkoztunk a két beállós támadó játékkal is, hogy az ellenfelet a hatos vonalra kényszerítsük és így átlövőink érvényesülhessenek. Nem így történt, ugyanis 5+1-es védekezésre váltottak és az addig eredményesnek mondható Varga Robit hatástalanították. A beállóinkat hiába kértem, nem segítettek fel, Robit sem próbáltuk leválasztással játékba hozni, illetve a többiek játéka sem volt eredményes, ezért visszaváltottunk az alapfelállásra. Az első félidő eredménye 15:9 volt.
A második félidőt sajnos megint nagyon passzívan kezdtük, a becserélt játékosok sem tudtak lendületet, színt vinni a játékba. Talán a második játékrész közepétől volt kiegyenlítettebb a mérkőzés.
A csapatból nem tudott senki kimagaslót nyújtani, szinte mindenkiből hiányzik a lelkesedés, győzni akarás, amik nélkül nem csapat a csapat. A következő mérkőzésekre ezeket kell előhozni a fiúkból, hogy újult erővel és lendülettel meneteljünk az év eleji kitűzött célunk felé.A végeredmény 33:18 lett az Elektromos- Rév TSC csapatának.”
Negatívuma még a mérkőzésnek, hogy balszélső játékosunk Matócsi Istvánnak, egy ütközést követően eltört a hüvelykujja. Sajnos műtét vár rá, így pár mérkőzést ki kell hagynia. Mielőbbi jobbulást kívánunk neki!
Játékosok: Almási A. (1), Bagi S.(1), Bajtek T.(1), Benkucs Z.(2), Csizmadia B. (1), Csőke R. (2), Gulyás Zs.(2), Matócsi I., Mészáros L. (5), Nagy A., Tóth Z.(1), Újhelyi T., Varga R. (2), Vígh J.
Kapusok: Medgyes G., Pallér P.
Az Elektromos junior csapata az NB II-es mezőnyben, egy remek játékerőt képviselő csapat. Ezt be is bizonyították, ezúttal a mi utánpótlás csapatunk ellen.
A 19:10 eredményű első félidőt követően, a második játékrészben egy percre sem engedett ki a hazai csapat. Így tovább növelve előnyüket, és 46:27-re megnyerték a mérkőzést.
Játékosok: Bagi N.(3), Bagi S.(6), Duka K.(6), Komáromi Z.(1), Kovács A. (1), Majoros L., Prunner A. (3), Újhelyi T. (5), Varga A., Varga M.(2),
Kapus: Bugyi G., Pintér L.
Újabb hazai mérkőzés következik, október 25-én vasárnap, a Dunaújvárosi AC ellen. Van mit bizonyítani játékosoknak magukkal szemben, valamint szurkolóinknak és a hétről-hétre kilátogató nézőknek! Ezen a mérkőzésen 200%-ot kell majd nyújtani és a pontokat mindenáron itthon kell tartani.
Hajrá Abony!
 

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A mai napon a szenior labdarúgóké volt a főszerep Abonyban

Fitten, egészségesen!

Tárt kapus program

Tárt kapus program a Fergeteg Triatlonnal!

Gyere Te is tritalonozni!

Futókör átadó

Télen is tárt kapus programok

Gyere te is tiratlonozni!

Geyre, szeretettel várunk tárt kapus programjainkra!

Gyere, mozogj velünk!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok