Mi Abonyunk - Újabb, pont nélküli hétvége
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7055, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.10.21. 09:05

 

Bajnokságunk 5. fordulójában csapataink a budapesti Elektromos sportcsarnokban léptek pályára, az Elektromos-Rév TSC ellenfeleként. Csoportunk újoncának játékerejét nem ismertük, de ugyanakkor junior és felnőtt csapatukkal egyaránt az élmezőnyhöz tartoznak. A felnőtt mérkőzés edzői szemmel:
„Az idei bajnokságban szereplő újonc Elektromos- Rév TSC elleni mérkőzés nem úgy alakult, ahogy az csapatunktól elvárt lett volna. A mérkőzés vasárnap 12:30-kor kezdődött Budapesten, sajnos a mecset is „ebéd utáni” lendülettel kezdtük.

 


Az ellenfél az elejétől kezdve magabiztosan vezette a játékot. Talán az első félidő közepén sikerült felébrednünk és kicsit felzárkóztunk 7:5-re, de nem tartott sokáig. Az ellenfél nem igazán jó 5:1-es védekezése elleni támadásaink sokszor kudarcba fulladt, átlövésekkel nem tudtunk gólokat szerezni. A labdás és a labda nélküli helyezkedésekből, keresztmozgásokból eljutottunk ziccerig, de sokat hibáztunk, melyekből gyors gólokat kaptunk. Megpróbálkoztunk a két beállós támadó játékkal is, hogy az ellenfelet a hatos vonalra kényszerítsük és így átlövőink érvényesülhessenek. Nem így történt, ugyanis 5+1-es védekezésre váltottak és az addig eredményesnek mondható Varga Robit hatástalanították. A beállóinkat hiába kértem, nem segítettek fel, Robit sem próbáltuk leválasztással játékba hozni, illetve a többiek játéka sem volt eredményes, ezért visszaváltottunk az alapfelállásra. Az első félidő eredménye 15:9 volt.
A második félidőt sajnos megint nagyon passzívan kezdtük, a becserélt játékosok sem tudtak lendületet, színt vinni a játékba. Talán a második játékrész közepétől volt kiegyenlítettebb a mérkőzés.
A csapatból nem tudott senki kimagaslót nyújtani, szinte mindenkiből hiányzik a lelkesedés, győzni akarás, amik nélkül nem csapat a csapat. A következő mérkőzésekre ezeket kell előhozni a fiúkból, hogy újult erővel és lendülettel meneteljünk az év eleji kitűzött célunk felé.A végeredmény 33:18 lett az Elektromos- Rév TSC csapatának.”
Negatívuma még a mérkőzésnek, hogy balszélső játékosunk Matócsi Istvánnak, egy ütközést követően eltört a hüvelykujja. Sajnos műtét vár rá, így pár mérkőzést ki kell hagynia. Mielőbbi jobbulást kívánunk neki!
Játékosok: Almási A. (1), Bagi S.(1), Bajtek T.(1), Benkucs Z.(2), Csizmadia B. (1), Csőke R. (2), Gulyás Zs.(2), Matócsi I., Mészáros L. (5), Nagy A., Tóth Z.(1), Újhelyi T., Varga R. (2), Vígh J.
Kapusok: Medgyes G., Pallér P.
Az Elektromos junior csapata az NB II-es mezőnyben, egy remek játékerőt képviselő csapat. Ezt be is bizonyították, ezúttal a mi utánpótlás csapatunk ellen.
A 19:10 eredményű első félidőt követően, a második játékrészben egy percre sem engedett ki a hazai csapat. Így tovább növelve előnyüket, és 46:27-re megnyerték a mérkőzést.
Játékosok: Bagi N.(3), Bagi S.(6), Duka K.(6), Komáromi Z.(1), Kovács A. (1), Majoros L., Prunner A. (3), Újhelyi T. (5), Varga A., Varga M.(2),
Kapus: Bugyi G., Pintér L.
Újabb hazai mérkőzés következik, október 25-én vasárnap, a Dunaújvárosi AC ellen. Van mit bizonyítani játékosoknak magukkal szemben, valamint szurkolóinknak és a hétről-hétre kilátogató nézőknek! Ezen a mérkőzésen 200%-ot kell majd nyújtani és a pontokat mindenáron itthon kell tartani.
Hajrá Abony!
 

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Új jegyzője van Városunknak!

Sakkozóinknak most nem sikerült a bravúr, de még így is jól állunk!

Szakmai egyeztetés az abonyi új birkózócsarnok ügyében: Sok éves álom válhatna valóra

Ők kapták az abonyi foci gálán a díjakat! Szeretettel gratuláunk!

Szurkoljunk az Imperiálnak! jelenleg mini EB-n vannak!

A KID FC nyerte az első Abony kupát

Abonyi lányok szárnyalnak az Euronovex kézilabda csapatában

Az abonyi Nagy Gergely a görög élvonalban játszó csapathoz igazolt

Pető Zsolt polgármester az abonyi KID FC -ről is tárgyalt a szövetség vezetőivel

Ezért nem indítanak ebben a szezonban a kézilabdások felnőtt női csapatot- Lányainknak idén nem szurkolhatunk sajnos

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok