Mi Abonyunk - Polgármesterünk megmondta a frankót a 300 millióról
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.10.12. 21:09

Közel ennyit vesztett a város, pontosabban nem kapta vissza azt a Quaestor csődje miatt. Ezt mindannyian tudjuk sajnos. Az esetről Romhányiné Dr. Balogh Edit is beszélt ma lakossági fórumán, melyet a polgármesteri hivatal egyik szépen újjávarázsolt termében tartottak, sajnos igen kevés számú érdeklődő jelenléte mellett. A rendezvényre azonban eljött a volt alpolgármester, Parti Mihály, akit sok- sok szeretettel üdvözölt Balogh Edit. Mint ismeretes, sem Parti Mihály, sem Fekete Tibor volt Fideszes képviselő nem jutott be a képviselő- testületbe, nem őket támogatta a kormánypárt a tavalyi választások alkalmával. 

 

Romhányiné Dr. Balogh Edit azonban elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy Parti Mihály eljött fórumára, mert mind tőle, mind Fekete Tibortól baráti kézfogással vált el, annak ellenére, hogy kezdetben korántsem volt felhőtlen a viszonyuk. Parti Mihály korábbi alpolgármester megjegyezte, hogy ez sokkal több volt, mint baráti kézfogás.

 

 

 Visszatérve a Quaestor csődre és az elvarázsolódott közel 300 millióra, a város első asszonya elmondta, hogy: „ 9 éve vagyok polgármester, nem volt korábban ebből soha gond. Összesen 2 milliárd, azaz kettő milliárd 200 millió forintot bízott rám a testület. Váltani kellett, forintosítani, volt, hogy egy évben 100 milliót is meghaladó nyereségünk volt. Ez azonban akkor senkit nem érdekelt, hét éven át. Pénzügyi tanácsadó céget is választhattam, erre a testület adott felhatalmazást. Azt mondta, hogy a Quaestor a kormányhoz közeli, bankja van, 25 éve a lakosság szolgálatában áll. Ez ment a reklámokban is, a köztévében is. A magasabb hozamot a tanácsadó azzal indokolta, hogy biztos kormányzati megrendelések állnak mögötte. Március 9-én értesítettek róla, hogy a 298 milliós lekötésünk lejárt, március 10-én, azaz másnap az MNB a csődkor jelezte, hogy az abonyi befektetésen nincsen fiktív kamathozam. Aztán azt mondták, hogy nem jutunk hozzá a pénzünkhöz, amíg a vizsgálat le nem zárult, addig nem engedélyezik, hogy utaljanak.

 

 

A vizsgálat lezárult, és azt írták szeptemberben, hogy a pénzeszközökben hiány mutatkozott, de könyörgöm azt nem mondták meg, hogy ez a hiány vajon hány százalék! Nincsen információ erről! Három különböző helyről kaptunk visszaigazolást, hogy ez nem fiktív befektetés volt, a követelésünk jogos, a vizsgálat lezárult, rendelkezésre áll, de nem tudják még kifizetni! De mikor? „- mondta a város első asszonya, aki a lakossági fórumon sok egyéb érdekes témáról is szólt, részletek később.

Lőrinczy Veronika
 

 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok