Mi Abonyunk - Polgármesterünk megmondta a frankót a 300 millióról
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6949, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.10.12. 21:09

Közel ennyit vesztett a város, pontosabban nem kapta vissza azt a Quaestor csődje miatt. Ezt mindannyian tudjuk sajnos. Az esetről Romhányiné Dr. Balogh Edit is beszélt ma lakossági fórumán, melyet a polgármesteri hivatal egyik szépen újjávarázsolt termében tartottak, sajnos igen kevés számú érdeklődő jelenléte mellett. A rendezvényre azonban eljött a volt alpolgármester, Parti Mihály, akit sok- sok szeretettel üdvözölt Balogh Edit. Mint ismeretes, sem Parti Mihály, sem Fekete Tibor volt Fideszes képviselő nem jutott be a képviselő- testületbe, nem őket támogatta a kormánypárt a tavalyi választások alkalmával. 

 

Romhányiné Dr. Balogh Edit azonban elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy Parti Mihály eljött fórumára, mert mind tőle, mind Fekete Tibortól baráti kézfogással vált el, annak ellenére, hogy kezdetben korántsem volt felhőtlen a viszonyuk. Parti Mihály korábbi alpolgármester megjegyezte, hogy ez sokkal több volt, mint baráti kézfogás.

 

 

 Visszatérve a Quaestor csődre és az elvarázsolódott közel 300 millióra, a város első asszonya elmondta, hogy: „ 9 éve vagyok polgármester, nem volt korábban ebből soha gond. Összesen 2 milliárd, azaz kettő milliárd 200 millió forintot bízott rám a testület. Váltani kellett, forintosítani, volt, hogy egy évben 100 milliót is meghaladó nyereségünk volt. Ez azonban akkor senkit nem érdekelt, hét éven át. Pénzügyi tanácsadó céget is választhattam, erre a testület adott felhatalmazást. Azt mondta, hogy a Quaestor a kormányhoz közeli, bankja van, 25 éve a lakosság szolgálatában áll. Ez ment a reklámokban is, a köztévében is. A magasabb hozamot a tanácsadó azzal indokolta, hogy biztos kormányzati megrendelések állnak mögötte. Március 9-én értesítettek róla, hogy a 298 milliós lekötésünk lejárt, március 10-én, azaz másnap az MNB a csődkor jelezte, hogy az abonyi befektetésen nincsen fiktív kamathozam. Aztán azt mondták, hogy nem jutunk hozzá a pénzünkhöz, amíg a vizsgálat le nem zárult, addig nem engedélyezik, hogy utaljanak.

 

 

A vizsgálat lezárult, és azt írták szeptemberben, hogy a pénzeszközökben hiány mutatkozott, de könyörgöm azt nem mondták meg, hogy ez a hiány vajon hány százalék! Nincsen információ erről! Három különböző helyről kaptunk visszaigazolást, hogy ez nem fiktív befektetés volt, a követelésünk jogos, a vizsgálat lezárult, rendelkezésre áll, de nem tudják még kifizetni! De mikor? „- mondta a város első asszonya, aki a lakossági fórumon sok egyéb érdekes témáról is szólt, részletek később.

Lőrinczy Veronika
 

 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Abonyi választási eredmények, fehéren feketén

Választási kisokos

Parti Mihály, Városunk korábbi alpolgármesterének véleménye a mostani választásokról

Hazudik, rémhíreket terjeszt az abonyi Fideszről és a többi szervezetről a Heti Hírek kiadójának ügyvezetője

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

Már több, mint minden 5. szavazó leadta a voksát Abonyban

Abony felpörgött: Jóval nagyobb a részvételi arány az országos átlagnál

Ábrahámné lebuktatta az abonyi MSZP-t!

Kire szavazna Ön a 7. választókerületben Abonyban?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Kire szavazna Ön a 7. választókerületben?
   
 Antal- Láng Edina 
 Czagány Zsolt 
 Guti Tivadar 
 Retkes Mária 
 Sulyok Istvánné 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok