Mi Abonyunk - Magabiztos győzelem, nem várt vereség
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.09.29. 11:35

A bajnokság 2. fordulójában, hazai pályán a csoportunk egyik újoncát, a Hort SE csapatait fogadtuk.  A mérkőzést megelőzőleg, azt gondoltuk kétség nem fér a 4 pont megszerzéséhez, azonban ezen a napon junior csapatunk akarta igazán a győzelmet. A junior mérkőzésen, fiatal játékosaink szinte lehetőséget sem adtak ellenfelüknek a gólszerzésre. Végig fegyelmezetten védekeztek, támadásban pedig türelmesen, gólhelyzetekig játszottak.

 

Már az első félidőben lehetett tudni, hogy ezt a mérkőzést az Abony nyeri. Lényeges különbség alakult már ki az első 30 perc után, 19:4.
A második félidőben kitartott a hazai csapat uralma és tovább növeltük előnyünket. A mérkőzés folyamán minden játékos lehetőséget kapott és minden mezőnyjátékos gólt is szerzett. A mérkőzés végeredménye 39:14 lett.
Játékosok: Bagi N.(2), Bakos I. (1), Duka K.(2), Komáromi Z.(6), Kovács A. (1), Majoros L.(6), Prunner A. (3), Szabó K.(4), Újhelyi T. (3), Újhelyi Z.(3), Varga A.(4), Varga M.(4),


Kapus: Bugyi G., Pintér L.
A felnőtt mérkőzés minden bizonnyal sokakban nyomot hagyott. Egy nem várt és elfogadhatatlan eredményű mérkőzést játszottunk.
Az első félidőben, mondhatjuk mi irányítottuk a mérkőzést. Védekezés csak-csak működött egy elfogadható kapusteljesítménnyel, de támadásban nem voltunk elég határozottak. Sikerült ugyan 5 góllal is vezetni (16. perc), de a félidő végére ez kettőre csökkent. A vendégcsapat rendre megadta a lehetőséget számunkra, hogy gólt, könnyű gólokat tudjunk szerezni, de ez sokszor pontatlanság miatt meghiúsult. Ennek ellenére bíztunk a jobb folytatásban, illetve azt hittük, hogy jókor jött a szünet.
10:8-as vezetéssel kezdtük a második játékrészt. Ellenfelünk azonban rögtön ki is egyenlített. Sikerült ismét 3 gólos előnyt szerezni, de a 46. percben megint döntetlen volt az állás. Csapatunknak az időkérés sem segített és hagytuk a Hort SE-nek, hogy megnyerje a mérkőzést. Az utolsó percekben meg volt minden esély, hogy legalább egy döntetlent harcoljunk ki, de nem voltunk rá képesek ezen a napon. Játékunk nem volt olyan, hogy meg tudjuk fordítani a mérkőzést, ráadásul több ziccer kimaradt. Hiányzott a fiúkból a lelkesedés, a küzdés és így nehéz mérkőzést nyerni. Ellenfelünk, pedig ezt látva vérszemet kapott és elszántan játszott, aminek meg is lett az eredménye. Ugyanis, a Hort SE megnyerte a mérkőzést 21:24-re.
Játékosok: Almási A., Bagi S.(2), Bajtek T., Benkucs Z., Csőke R. (5), Duka K., Gulyás P.(1), Gulyás Zs.(1), Juhász I.(1), Matócsi I., Mészáros L. (10), Tóth Z.(1), Újhelyi T., Újhelyi Z., Vígh J.
Kapusok: Medgyes G., Pallér P.
Köszönjük szurkolóinknak a kitartó bíztatást és köszönjük az igen szép számmal kilátogató nézőknek a jelenlétet. Reméljük ez erőt ad csapatunknak és a következő hazai mérkőzésen biztosan az igazi abonyi csapatot láthatják majd a BP. Honvéd ellen.
Ezen a hétvégén a Pénzügyőr otthonában lépünk pályára. Kijelenthető, hogy nem könnyű mérkőzés lesz, de csapatunk sokszor megrángatta már az oroszlán bajszát.
Hajrá Abony!
 

Sport:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Új jegyzője van Városunknak!

Sakkozóinknak most nem sikerült a bravúr, de még így is jól állunk!

Szakmai egyeztetés az abonyi új birkózócsarnok ügyében: Sok éves álom válhatna valóra

Ők kapták az abonyi foci gálán a díjakat! Szeretettel gratuláunk!

Szurkoljunk az Imperiálnak! jelenleg mini EB-n vannak!

A KID FC nyerte az első Abony kupát

Abonyi lányok szárnyalnak az Euronovex kézilabda csapatában

Az abonyi Nagy Gergely a görög élvonalban játszó csapathoz igazolt

Pető Zsolt polgármester az abonyi KID FC -ről is tárgyalt a szövetség vezetőivel

Ezért nem indítanak ebben a szezonban a kézilabdások felnőtt női csapatot- Lányainknak idén nem szurkolhatunk sajnos

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok