Mi Abonyunk - Ceglédi Rendőrség hírei a múlt hétről
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

admin - 2015.02.24. 18:43

Közlekedés


A Ceglédi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2015. február 16. és 2015. február 22. közötti időszakban 11 közlekedési baleset történt, melyből 8 esetben anyagi kár keletkezett, 2 esetben pedig könnyű sérülést szenvedtek a balesetben érintett személyek.
A balesetek kiváltó oka a jelenlegi adatok szerint, hogy a járművezetők nem az útviszonyoknak és az út vonalvezetésének megfelelően közlekedtek.
Az elmúlt héten egy halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset is történt. Továbbra is felhívnánk a közlekedők figyelmét, hogy hiába van napos idő, az útviszonyok még téliesek, ezért számolni kell lefagyással.
Felhívjuk a gyalogosok és kerékpárosok figyelmét, hogy a kijelölt helyeken és figyelmesen keljenek át az úttesten.
Balesetmentes közlekedést kívánunk!

 

Bűnügy


Az elmúlt héten a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi-, illetve Vizsgálati Osztálya több eredményes felderítést hajtott végre garázdaság bűntette és vagyon elleni bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozások kapcsán.


H. Margit 29 éves helyi lakos a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. február 20-án 13 óra körüli időben megjelent az erdőben, ahol a nála lévő fűrésszel kivágott, összedarabolt és a kerékpárjára felpakolva eltulajdonított egy akácfát. A nőt a rendőrök a helyszín közelében elfogták és a nála lévő fát, valamint az elkövetéshez használt eszközt lefoglalták.
 

Eljárás indult K. György 26 éves, K. Norbert 24 éves, K. László 26 éves és K. Zsolt 22 éves ceglédi lakosok ellen, akik a rendelkezésre álló adatok alapján 2015. február 22-én 3 óra körüli időben egy belvárosi szórakozóhelyen szóváltásba keveredtek a sértettel. A vitát követően a gyanúsítottak egy ceglédi drogéria előtt tettleg bántalmazták az újszilvási férfit. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján - 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A ceglédi férfiak elfogása, kihallgatása megtörtént. Szabadlábon védekeznek.

Az illetékességi területünkön az elmúlt héten is történt járműből történő lopás, illetve internetes csalás.


Egy 59 éves derecskei lakos feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki 2015. február 18-án 12 óra körüli időben Cegléd egyik utcájában nyitott állapotban, őrizetlenül hagyott tehergépkocsijából eltulajdonította több, mint 500 ezer forint készpénzt, illetve személyes iratokat.
Ismételten szeretnék felhívni a lakosság figyelmét, hogy őrizetlenül ne hagyják nyitva a járművüket, továbbá látható helyen ne hagyjanak értéket. Külön fel szeretnénk hívni az áruterítők figyelmét, hogy minden egyes esetben vegyék magukhoz az értékeiket.

 

A múlt héten egy internetes vásárlás áldozata traktor gumikat szeretett volna vásárolni, azonban az ellenérték elutalását követően az árut nem kapta meg és az eladó is elérhetetlenné vált.


Az ilyen típusú bűncselekmények vonatkozásában is fokozott óvatosságra és elővigyázatosságra hívjuk fel a lakosság figyelmét. Ha bármilyen furcsaságot, az általánostól, a megszokottól eltérő dolgot tapasztalnak, akkor – a kedvező ár ellenére - álljanak el vásárlási szándékuktól. Vélhetően az ár is azért kedvező, hogy minél több ember jelentkezzen vevőnek.
 

Közbiztonság:
Baleset   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok