Mi Abonyunk - Kiszabadult a karai férfi: Ő maga meséli el, hogyan és miért szurkálták meg
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.06.04. 22:43

Május 7-én történt az eset, melyről hivatalos közleményt kapott lapunk szerkesztősége. Ezt tettük közzé, és ugyanezt publikálta az országos sajtó, így többek közt nagy TV csatornák is. Akkor arról szóltak a hírek, hogy U. Attila karddal érkezett egy jászkarajenői házba, ahol V. Lajos megszurkálta. Ez utóbbi egészen biztos, hogy igaz, mert U. Attilát egy szabályos disznóölő késsel szurkálták meg, összesen hét helyen. Azt meséli, hogy a mellkasát, vállát, karját és hasát érték a szúrások. Mindez azonban elmondása szerint egyáltalán nem azért történt, mert karddal berontott más házába, hanem azért, mert odacsalták egy karai házhoz, ahol rárontottak és szurkálták, ahol érték. Mivel a „ család „ rákente a balhét, és az előzetes vallomások szerint kardozni akart, ő súlyosabb büntetést kapott, mint V. Lajos.

 

Összesen 26 napig tartották előzetesben, míg Lajos csak 72 órán át volt hűvösön. Menet közben a tanúvallomásokból U. Attila elmondása szerint kiderült, hogy ő csak áldozat volt ebben az ügyben és a vita tárgya az volt, hogy korábban egy idős férfit megvédett, akit Lajosék meg akartak verni. A megszurkált férfi sérelmezi, hogy 26 napra becsukták, és erre majdnem ráment társkapcsolata, valamint a munkahelye is.

 

„ Kiderült az igazság, semmiféle kard nem is volt nálam. Odacsaltak. Nem is jártam az udvaron, az egész szurkálás az utcán történt, aztán a támadóim ott hagytak, berohantak a házba és kihívták a rendőröket, mondván, hogy karddal támadtam meg őket. A házkutatás során sem találtak semmiféle kardot nálam. Egyáltalán nem igaz a TV 2 híre, semmiféle szerelmi háromszögről nem volt szó. Nagyon úgy fest, hogy most már „ helycsere „ lesz, és helyettem Lajos megy be előzetesbe. Még hazugságvizsgálat is volt, én magam kértem, ekkor vallották be, hogy mi az igazság. A vádak ellenem nagyon súlyosak voltak: felfegyverkezve elkövetett garázdaság, meg önbíráskodás, és emberölési kísérlet. Örülök, hogy végre itthon vagyok, nem mentem karddal sehova és nem is fogok! „- mondta el lapunknak adott interjújában a megszurkált jászkarajenői férfi, aki egyébként már volt büntetve, de ebben az esetben a jelek szerint nem ő a hunyó.

 

Az esettel kapcsolatban a Pest Megyei Főügyészség közleményét kikérem. Talán akkor tényleg megtudjuk a hivatalos igazságot is. U. Attila ma szabadult.

Lőrinczy Veronika
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kilencedik perét is elvesztette Antal- Láng Edina

Égett a szemét Cegléden

Vad csapódott az utastérbe a 44-es úton

Csaló nő: Vakcinafejlesztő kutatóorvosnak adta ki magát

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Nyolcadik perét nyolc ember ellen veszítette el első fokon Antal- Láng Edina

Csúnya baleset történt Cegléden

Jogerős ítélet: Antal- Láng Edina bűnös rágalmazás vétségében

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok