Mi Abonyunk - Kiszabadult a karai férfi: Ő maga meséli el, hogyan és miért szurkálták meg
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.06.04. 22:43

Május 7-én történt az eset, melyről hivatalos közleményt kapott lapunk szerkesztősége. Ezt tettük közzé, és ugyanezt publikálta az országos sajtó, így többek közt nagy TV csatornák is. Akkor arról szóltak a hírek, hogy U. Attila karddal érkezett egy jászkarajenői házba, ahol V. Lajos megszurkálta. Ez utóbbi egészen biztos, hogy igaz, mert U. Attilát egy szabályos disznóölő késsel szurkálták meg, összesen hét helyen. Azt meséli, hogy a mellkasát, vállát, karját és hasát érték a szúrások. Mindez azonban elmondása szerint egyáltalán nem azért történt, mert karddal berontott más házába, hanem azért, mert odacsalták egy karai házhoz, ahol rárontottak és szurkálták, ahol érték. Mivel a „ család „ rákente a balhét, és az előzetes vallomások szerint kardozni akart, ő súlyosabb büntetést kapott, mint V. Lajos.

 

Összesen 26 napig tartották előzetesben, míg Lajos csak 72 órán át volt hűvösön. Menet közben a tanúvallomásokból U. Attila elmondása szerint kiderült, hogy ő csak áldozat volt ebben az ügyben és a vita tárgya az volt, hogy korábban egy idős férfit megvédett, akit Lajosék meg akartak verni. A megszurkált férfi sérelmezi, hogy 26 napra becsukták, és erre majdnem ráment társkapcsolata, valamint a munkahelye is.

 

„ Kiderült az igazság, semmiféle kard nem is volt nálam. Odacsaltak. Nem is jártam az udvaron, az egész szurkálás az utcán történt, aztán a támadóim ott hagytak, berohantak a házba és kihívták a rendőröket, mondván, hogy karddal támadtam meg őket. A házkutatás során sem találtak semmiféle kardot nálam. Egyáltalán nem igaz a TV 2 híre, semmiféle szerelmi háromszögről nem volt szó. Nagyon úgy fest, hogy most már „ helycsere „ lesz, és helyettem Lajos megy be előzetesbe. Még hazugságvizsgálat is volt, én magam kértem, ekkor vallották be, hogy mi az igazság. A vádak ellenem nagyon súlyosak voltak: felfegyverkezve elkövetett garázdaság, meg önbíráskodás, és emberölési kísérlet. Örülök, hogy végre itthon vagyok, nem mentem karddal sehova és nem is fogok! „- mondta el lapunknak adott interjújában a megszurkált jászkarajenői férfi, aki egyébként már volt büntetve, de ebben az esetben a jelek szerint nem ő a hunyó.

 

Az esettel kapcsolatban a Pest Megyei Főügyészség közleményét kikérem. Talán akkor tényleg megtudjuk a hivatalos igazságot is. U. Attila ma szabadult.

Lőrinczy Veronika
 

Közbiztonság:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Baleset a Szelei úton: gyermekeket ütöttek el

Szabadidős rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a szatírt

Nagyobb társaság verekedett össze a Penny Marketnél

FENYEGETÉSSEL CSALTA KI A SÉRTETT ÉRTÉKEIT A GYANÚSÍTOTT

Bilincsben az abonyi drog kereskedők

Szörnyű tragédia történt ma a temetőben

Hétvégi abonyi baleset

Nyílt levél a miniszterelnöknek

Szombati baleset

Kigyulladt egy silózó Abonyban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok