Mi Abonyunk - Mérföldkő
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Zsolti - 2011.01.29. 13:55:41

Mérföldkő: Mondta elborzadva Dr. Egedy Zsolt


Dr. Egedy Zsolt, a FIDESZ abonyi képviselője a közbiztonsággal foglalkozó napirendi pontnál felszólalásában elmondta, hogy Abony város életében mérföldkövet jelent a Somogyi Imre szobor ellopása. A bronz mellszobrot ismeretlen tettesek egy hete lovasították meg az iskolaudvarról. „ Eddig senki sem vetemedett arra, hogy egy köztéri műalkotást eltulajdonítson. Most bekövetkezett. A Szomszédok Egymásért Mozgalom elindult, ezt célszerű lenne erősíteni. Minél több szereplőt, így a postásokat is érdemes lenne ebbe bevonni. Mindenkit, aki a közterületen mozog. Be kellene végre költségelni, hogy mibe kerül a városnak a térfigyelő kamerák felszerelése.

 

Az biztos, hogy a rendőri jelenlétet nem érzi az abonyi lakosság. Ha ez üzemanyag kérdése, akkor a város biztosítson üzemanyagra egymillió forintot költségvetésében. A személyi feltételeket a rendőrségnek kell biztosítania. Ugyanakkor dokumentálni kell, hogy hol jártak. Ez a pénz naponta 100 kilométerre lenne elég, nyolc literes fogyasztás mellett. Úgy érzem, hogy a polgárőrség támogatását sem kell csökkenteni, viszont a hatékonyságot növelni kellene. A polgárőröket szinte csak és kizárólag a városi ünnepségek alkalmával lehet látni. Igaz, ez önkéntes civil szervezet, ezért nem lehet számon kérni őket sajnos. „- mondta Dr. Egedy Zsolt

 

 

LŐVE

Közbiztonság:
 3 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Behajtott a vasúti átjáróba és összetörte a sorompót- Megfizet érte

Megint szörnyű baleset volt a közelben

Kigyulladt egy konyha Abonyban

Leégett egy háztető Nagykőrösön

Szennyvízcsatornába zuhant kutyust mentettek meg tűzoltóink

Akár 5 millió is lehet a bírság, ha nem irtod ki a parlagfüvet!

20 méteres fa dőlt egy melléképületre Cegléden

Iszonyú volt: Égett a ceglédi hulladéklerakó

Lekapcsolták a drogbanda tagjait

25 milliót sikkasztott egy nő a ceglédi kórházban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Júúúj!

Truckman -

2011.01.30. 07:33:23

Odafigyrejj má he! Hogy mit beszísz! Még a végén möggyanúsítanak valamivel na! Mégha csak az igazat is fogalmaztad ittenne meg!

Szemeid becsukod, a szádat befogot, a füleid  meg bedugod! Nyugszik az állampolgár!

 

HUNGARYAN ÉN ÍGY SZERETLEK!

 

4 napja Cegléden bevásárolni ment a mozdonyúti CéBéjAba, egy sün, szolgálati autójával!

De örültem neki inkább valahogy! Pedig legelősször le akartam fotózni 8.1 MPixeles telómmal, és egyenest feltölteni a BRFK-nak (is), arcképpel, frsz.-szel jól láthatóan, a környezetben, GPS Local point, & real timer-rel, hogy kapjon 1 dícséretet fentről, szol.szab.megsértésére, de aztán eltettem a mobilomat mégis, mielőtt elsütöttem volna azt "rejtve" mellette! Ugyanis amég ő bement, amég bent volt, láthatósági mellényben, gumibottal, fegyóval, meg minden, AZ ÖSSZES CIGÁNY/FÉLCIGÁNY "VÁSÁRLÓ" VAGY KIROHANT, VAGY BE SEM MENT, CSAK ÁCSORGOTT AZ ÜZLET ELŐTT!

 Szóval továbbra is vásárljatok csak!

 

Nekeeem tecccik!Ártatlan

 

Észrevétel

Tavaszkert -

2011.01.30. 07:16:01

Még véletlenül sem akarok én piszkálni senkit, de ha ennyire kevés a benzinpénze a rendőrségnek akkor miért járnak haza a szolgálati kocsival a rendőrök. Arról nem is beszélve, hogy fél napokat ott áll a háza előtt a kocsi. Bár az igaz, hogy állás közben legalább nem fogyasztják a benzint, és a km sem pörög. :))) 

CCTV System

Truckman -

2011.01.29. 17:30:25

 

Cegléden tavaj, át lett adva! Namost xart sem ér, mert AHOGY ÉRZEM, VAKOK A KAMERÁK! (Nincs pénze üzemeltetni a városnak) Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a héten savaztak le közterületen álló járműveket, (többek közt 1 sünverdát is), mégsem látott semmit a big brother!

Hogy látna?! Mikor vak!Király

A másik meg az, hogy én is akartam a meglévő biztonsági rendszeremhez CCTV- IPWC-rendszert telepítettni! De azt mondta a szerelőm, hogy semmi értelme! Sok pénz kiadása feleslegesen! Azt látnám, hogy valaki ott matat, és majd, mint ki jólvégezte doglát, távozna!

Van benne valami! A sötét bőrű elkövetőket, még a legjobb felbontású megfigyelő rendszer sem tudja azonosítani "arcról"!

 

Ezért is van nekem inkább más!TutkĂł


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok