Mi Abonyunk - Bajnai Gordon NEM avatja az új Művelődési Házat!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.08.22. 20:02

A mai napon az Együtt 2014 sajtófőnöke felhívott és kérdésemre arról tájékoztatta lapunkat, hogy Bajnai Gordon ex miniszterelnök NEM érkezik Abonyba. Ők még hivatalos meghívásról sem tudnak. Rémhír volt tehát a történet, sikerült utánajárnom, miután levelet írtam a szervezetnek. Az elkövetkező időszakban az Együtt 2014 hivatalos sajtóközleményeit is megosztom Önökkel.

Előző hírünk minderről: 

Tekintettel arra, hogy egész délután csörgött a telefonom, és a legkülönfélébb helyekről, a legkülönbözőbb pártállású emberek tényként közölték velem, hogy Bajnai Gordon, korábbi miniszterelnök érkezik augusztus 23-án Abonyba, a Művelődési Ház avatójára, megosztom Önökkel ezt a hírt. Délután még nem szerettem volna, mert hüledeztem rajta, de tekintettel arra, hogy folyamatosan mondják nekem a telefon másik végén, kiírom. Holnap minden kiderül. Hogyan is kerül a csizma az asztalra? Bajnai MSZP-s miniszterelnöksége idején kapta meg a Főtér II-re a pályázatos forrást a város. Ezért érezhette úgy a város első asszonya, Romhányiné Dr. Balogh Edit, hogy Bajnai Gordonnak igenis helye van a rendezvényen. Lapinformációink szerint a most egészen más formációban politizáló politikus vissza is igazolta a felhívást, itt lesz.

Úgy tudjuk, hogy a jelenlegi kormánypárt részéről a milliárdos beruházás avatását egyetlen igazán magas rangú ( miniszter vagy államtitkár például ) politikus sem fogja megtisztelni személyes jelenlétével. Persze, nyilvánvaló, hogy Földi László, körzetünk országgyűlési képviselő jelöltje csak odaáll majd a pulpitusra, hiszen a FIDESZ- KDNP kormány idején valósult meg a beruházás, tehát érdemei nem kevesebbek, mint az elődöké. Más kérdés, hogy vajon hogy érzi majd magát Bajnai mellett. Ha ő egyáltalán tényleg eljön. Egyébként, ha Bajnai Gordon tényleg a településre érkezik, nagyon szívesen készítenék vele interjút. Ezt jeleztem is felé, egy pár órával ezelőtt elküldött e- mailben, de még mostanáig nem kaptam választ. Amit kérdeznék, az az a bizonyos lista, melyet az Együtt 2014, a DK és az MSZP közösen állít, vagy állítana.

Lapinformációink szerint azon a listán választási körzetünkben bizony nem Balogh Edit neve szerepel. Nyilvánvalóan ez is lehet a meghívás oka. Vélhetően a város első asszonya szívesen lenne országgyűlési képviselő és ennek érdekében mindent latba is vet majd. Hogy ez jó lesz-e Abonynak, nem tudni. Egy biztos, a sokat kritizált, vasmarkú és diktatórikus vezetési elveket alkalmazó polgármester asszony hatalmas beruházásokat hajtott végre, háta mögött az ellenzék igen szavazataival is, melyet utódainak képtelenség lesz túlszárnyalni. Eljön tehát Abony nagy napja holnap, és nem azért, mert esetleg érkezik az ex miniszterelnök, Bajnai Gordon, hanem azért, mert a városban végre méltó helyre lesz a kultúrának. Átadják a Művelődési Központot, valószínű, hogy mindenki nagy örömére. Előre is köszönjük a polgármesternek, a teljes városvezetésnek és az előző képviselő testület és bizottságok tagjainak, no meg a mostaniaknak is! Persze a hivatali dolgozóknak is hatalmas érdeme van ebben. Egy szónak is száz a vége: Ha jön Bajnai, ha nem jön Bajnai: Szép volt Abony!

LŐVE
Fotó: MTI

 1 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Én is választhatok?

napraforgo -

2013.08.22. 21:30:27

Győzike, Kiszely Tünde,.... i tak dálse tovarisi, tovariscsinya........


Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok