Mi Abonyunk - A VPS használatának legnagyobb előnyei
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2024.05.13. 14:18

A VPS-ek, vagyis a privát szerverek egyre inkább elterjednek körülöttünk. Nem is véletlenül, hiszen több szempontból is megéri a használatuk: rugalmasság, skálázhatóság, csak hogy párat említsünk a legfontosabbak közül. A virtuális privát szerverek gyorsasága és könnyedsége pedig sok esetben igencsak hasznosnak ígérkezik.

 

A magyar tulajdonban lévő RackForest csapata a VPS bérlési lehetőség mellett a szerver hoszting, a rendszer-üzemeltetés, a tárhely és domain biztosításában is segítséget nyújt. A piaci tapasztalat több, mint tíz évre nyúlik vissza, ez idő alatt pedig több, mint tízezer elégedett ügyfél sorakozott fel mögöttük.

 

Mi az a VPS?

 

A VPS, ahogy a bevezetőben is említettük, a virtuális privát szerver (angolul Virtual Private Server, innen a rövidítés) és a nagy teljesítményű szerveren működő önálló egységek, szerverek rendszerét jelenti. Az ilyen nagy teljesítményű szerverek több feladatot is képesek ellátni egyszerre, ami annak is köszönhető, hogy alacsonyabb a kihasználtság szintje. Alapvetően tehát egy szerveren belül önállóan működő egységről van szó.

 

A gyakorlatban mindez úgy néz ki, hogy egy fizikai szerveren többféle privát szervert is elkülönítenek – az előfizetők pedig csak ezek egy részét látják és alkalmazzák. Telepíthetik rá a saját operációs rendszerüket, és a saját memóriatartományukhoz, tárhelyükhöz kizárólagos hozzáféréssel rendelkeznek.

 

Mikor előnyös a VPS?

 

Egyrészt azért, mert egyszerűen és könnyen skálázhatóak. Amennyiben több virtuális processzorcsomagot, RAM-ot vagy háttértárat szeretnénk, gyorsan elintézhetjük.

 

A VPS rugalmassága pedig jól jön több esetben is. Ilyen például, amikor egy gombnyomással bővíteni szükséges a processzort, a háttértárat vagy épp a RAM-ot. Ez különösen fontos, ha hirtelen, szinte lavinaszerűen megindul a látogatószám az oldalunkra. Hasonló előfordulhat a közösségi oldalakon is, ahol egy kisebb portfóliójú ügyfél is foghat “nagy halat”, ami jelentősen megdobja a forgalmat, és így még több erőforrásra lesz szükség.

 

A virtuális privát szerver tehát azért jó, mert dedikált IP-címként funkcionál, erőforrásokat biztosít, és a hardver lényegében bárhol és bármikor rendelkezésre áll, csak el kell indítani – olyan, akárcsak a tartalékos katona, akire hirtelen lesz szükség. Nincs továbbá bővítés, migrálás, tesztelés, csak egy gombnyomás az egész.

 

VPS bérlése – beruházás nélkül!

 

A virtuális szerver bérlés nagy előnye, hogy a fizikai karbantartás terhe lekerül a megrendelő válláról. A RackForest VPS megoldása akár azonnal üzembe helyezhető, könnyen és rugalmasan testreszabható, biztosítja a dedikált erőforrásokat, folyamatos biztonsági mentésekkel és 0-24 ügyfélszolgálattal – így valamilyen hirtelen probléma esetén, akár hajnali 2-kor is segítséget lehet kérni.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Segítség a horgászoknak, túrázóknak, vadászoknak

Milyen masszázsfajták léteznek?

A sínrendszeres lámpák modern megjelenést adnak a helyiségnek

Germicid lámpákkal gyárakban, üzemekben

Csúcskategóriás, innovatív szoláriumok

Miért érdemes képezni magadat?

Hogyan változik a szerelem az idő múlásával?

A nők és az élvezetek

Górcső alatt a körpályás fóliázógép

Innovatív megoldások az új típusú automatikus sorompók tervezésénél

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok