Mi Abonyunk - Egy izgalmas szerkezet, amely sok előnyt kínál
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2024.04.12. 19:41

 

Ahogyan a közlekedésben az elektromos autók, úgy a szabadtéri sütésben a pelletgrillek jelentik a legújabb találmányt, sokak szerint a jövőt, de azt már most kijelenthetjük az utóbbiakkal kapcsolatban, hogy megkönnyítik az életünket.

 

A 21. század emberének életében egyre több olyan eszköz van, amely tovább növeli a kényelmét, ma már, amit csak lehet, távirányító vezérel, és rengeteg tennivalót intézhetünk egyetlen gombnyomásra a mobiltelefonunkon keresztül.

 

Nem kivétel ez alól a grillezés sem, ugyanis a hagyományos fa- és gázgrillek mellett megjelentek a Grillplaza.hu-nál is elérhető pelletgrillek. Cikkünkből megtudhatod, hogy mik ezek, és hogyan működnek, tarts velünk, ha vevő vagy az újdonságokra!

 

Grillezzünk, bárhol is vagyunk!

 

Nincs is élvezetesebb, mint a szabadtéri sütés-főzés, és sokak szerint nincs is ízletesebb, mint az így készült ételek. Sokan ezt a füst sajátos aromájának tulajdonítják, míg mások köszönik szépen, de megvannak a szagos égéstermék nélkül is, és élvezik a gázgrillek gyorsaságát és szabályozhatóságát.

 

Nem tisztünk igazságot tenni, mindenki amellett teszi le a voksát, amelyik szimpatikusabb a számára, mert finomságok készítésére mindegyik fajta alkalmas.

 

A faszenes grillek nagy előnye a más típusúakkal szemben, hogy szinte bárhol használhatóak, így akár egy pikniken is a parkban vagy túrázás közben, ahol találni faanyagot a tüzeléshez. A gáz- és a legújabb típusú pelletgrillek hordozhatósága korlátozottabb, viszont nagy előnyük az egyszerű kezelhetőség.

 

Mi az a pelletgrill?

 

Az új típusú pelletgrillek népszerűségének oka a kényelem, ugyanis ezek a grillek 2 egyszerű lépésre redukálják a sütési folyamatot: hőmérséklet beállítása, start gomb megnyomása, ezután a sütő végzi a dolgát. Nagy előnye, hogy finom ételeket készít minimális munkabefektetéssel, tovább minimális rendetlenséggel.

 

Ezek a sütők igazán könnyen kezelhetőek, az egyetlen előkészítő munka, amit a pelletgrill igényel, az a tömörített keményfa fűrészporból készülő BBQ-pellet rendszeres időközönkénti betöltése a grill tűzrakó edényébe. Ezután már csak a hőmérsékletet kell beállítani, és a szerkezet pontosan annyi pelletet adagol, amennyi a grill kívánt hőmérsékletre való felfűtéséhez szükséges. Ezután visszatérhetünk az egyéb tevékenységünkhöz, anélkül, hogy aggódnunk kellene a grillsütő ellenőrzése miatt.

 

Nem kell figyelni a hőmérsékletet, beállítani a szellőzőnyílásokat vagy több tüzelőanyagot adagolni, ezt a pelletgrill elvégzi helyettünk. Egyes típusok programozhatóak, így a teljes füstölési ciklus beállítható. A modern készülékek esetében a szabályozás történhet távolról, wifi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül.

 

Készíts benne bármit!

 

A pelletgrillek sokoldalúan használható sütők, melyekben piríthatunk, grillezhetünk, füstölhetünk, de a változatos kiegészítők, öntöttvas tálak segítségével bármilyen ételt elkészíthetünk.

 

Kiélhetjük a kreativitásunkat, páratlan lehetőséget biztosítanak a családi vagy baráti sütögetések során, és mindezt egyetlen gombnyomással.


  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Borhűtők a vendéglátóiparban

Mikor érdemes mobilt venni a gyermekünk részére?

Új lakásba költözöl? Íme, néhány tipp, hogy úgy nézzen ki, mintha lakberendező tervezte volna!

A VPS használatának legnagyobb előnyei

E-mail marketing: ma is az egyik leghatékonyabb eszköz

Profi csörlőhasználat: mit érdemes tudni a fordítócsiga használatáról?

Környezetbarát, eldobható tányérok ételkiszállításhoz és partikhoz

Manapság már mindent gépesítünk!

Rendelj különleges és egészséges avokádós szendvicset!

Mit értünk a steril kifejezés alatt? Miért létfontosságú az egészségügyben?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok