Mi Abonyunk - 3 probléma, amin segíthet egy jó hajkondicionáló
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2024.03.20. 08:33

Mindenki szeretne egészséges, dús frizurával rendelkezni, a különböző hajat érintő gondok viszont igencsak megnehezíthetik a dolgunkat. Cikkünkben összegyűjtöttünk három olyan gyakori problémát, amit mindenképpen érdemes kezelni.

 

1. Töredezett haj

 

Rendkívül széles kört érintő jelenség a fénytelen, töredezett haj, amely főleg a túlzott igénybevételnek köszönhető, legyen szó akár a túl gyakori hajfestésről, vagy hajformázók használatáról. Ilyen esetben először is a helyreállítással kell foglalkoznunk, amiben hatékony segítőtársunk lehet egy minőségi hajkondicionáló. A Joli Fodrászkellék webáruházában kapható Black Professional termékek antioxidánsokkal felvértezve védik a hajat a károsodástól, erősítik annak szerkezetét, ezenfelül pedig segítenek megakadályozni a hullását is.

 

Beszerezhetünk azonban bármilyen terméket, ha nem szentelünk elegendő figyelmet a megelőzésnek. Igyekezzünk kerülni a túl magas hőmérsékleten történő hajformázást, ezenfelül pedig használjunk mindig hővédő terméket kiegészítésként. Ezek ugyanis nagy mértékben meg tudják védeni a haj szerkezetét a hő okozta károsodástól.

 

A túl gyakori festés, szőkítés sem tesz jót a frizuránknak. Igyekezzünk minél ritkábban alávetni hajunkat ennek a procedúrának, illetve célszerű tartózkodni a hajszínünktől extrémen eltérő árnyalat felvitelétől. Minél kisebb eltérést kérünk, annál kevesebb károsodást okozunk.

 

2. Szálló, szöszösödő haj

 

Akinek már szöszösödött be percek alatt a frizurája, amin órákon át dolgozott, az megérti, hogy bár nem tűnik annyira nagy problémának, mégis sok kellemetlenséget tud okozni a szálló haj. Ezt a jelenséget szintén kiválthatja több tényező is, mint például az időjárási viszonyok, vagy a károsodott hajszerkezet.

 

Bár az időjáráson nem tudunk változtatni, aktívan tehetünk a károsodott haj javítása érdekében. Egy megfelelő sampon és kondicionáló együttes alkalmazásával ugyanis elejét vehetjük a szálló haj megjelenésének. Ehhez fontos, hogy kifejezetten erre a problémára kialakított terméket keressünk. A haj helyreállításán túl az újabb szöszösödés kialakításában is segítségünkre lehet egy ilyen ápolószer. Attól sem kell félnünk, hogy alkalmazásától a hajunk zsírosnak, vagy laposnak fog tűnni, hiszen jóval ápoltabb hatást fogunk kelteni használata után, mint előtte.

 

3. Nehezen kezelhető, gubancos haj

 

Neked is rémálom a reggeli fésülködés? Többször volt a hajadban olyan csomó, amire azt hitted, lehetetlen lesz kibogozni? Ez a jelenség a haj szárazságából adódik, így ha kezelni szeretnénk a problémát, először ezt kell orvosolnunk. Egy gubancos hajra kifejlesztett kondicionáló alkalmazásával nedvességgel tölthetjük fel a hajszálakat, így megkönnyítve a következő fésülködéseket.

 

A frizuránk rendkívül fontos részét teszi ki megjelenésünknek, így nem árt kiemelt figyelmet szentelni a megfelelő, hajtípusunkhoz ideális ápolásra. Egy jó minőségű hajkondicionáló termék hatékony segítőtársunk lehet a hajat érintő problémák megszüntetésében.

 

  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Borhűtők a vendéglátóiparban

Mikor érdemes mobilt venni a gyermekünk részére?

Új lakásba költözöl? Íme, néhány tipp, hogy úgy nézzen ki, mintha lakberendező tervezte volna!

A VPS használatának legnagyobb előnyei

E-mail marketing: ma is az egyik leghatékonyabb eszköz

Profi csörlőhasználat: mit érdemes tudni a fordítócsiga használatáról?

Környezetbarát, eldobható tányérok ételkiszállításhoz és partikhoz

Manapság már mindent gépesítünk!

Rendelj különleges és egészséges avokádós szendvicset!

Mit értünk a steril kifejezés alatt? Miért létfontosságú az egészségügyben?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok