Mi Abonyunk - Milyen étkészletet célszerű vásárolni az ovis gyermeknek?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2024.02.28. 13:53

Az ovisok már elég határozott elképzeléssel rendelkeznek mind az ételek, mind pedig az evéshez használt tárgyak tekintetében. Sokszor az őrületbe tudják kergetni a szülőket azzal, hogy csak egy bizonyos kanalat szeretnének használni, vagy azzal, hogy csak kedvenc bögréjükből hajlandóak inni.

 

Nem mindegy tehát az, hogy miben kínálod számára az ételeket, ezért fontos, hogy olyan megjelenésű legyen az étkészlet, amiből a kicsi szívesen fogyasztja el az ennivalót.

 

Hogyan válassz?

 

Amikor a gyermekünknek kedvezni szeretnénk, olyankor mindent bevetünk, a Meseweb Zsolnay étkészletei pedig alkalmasak arra, hogy megszerettessük a gyermekkel az étkezést. Ezek a tányérok és bögrék az ovisok kedvenc mesefiguráival vannak díszítve, ami nem más, mint a Bogyó és Babóca mese szereplői.

 

A Bogyó és Babóca szereplői kedvesek, színesek, szemet gyönyörködtetőek, a kicsik pedig imádják őket, ezért, ha ilyen étkészletből kínálod a gyermeked számára a vacsorát, akkor szinte biztos, hogy pillanatok alatt kikanalazza, hogy a tányér alján megláthassa kedvenc mesehősét.

 

Az étkészlet anyaga

 

Sokan a műanyagra esküsznek, mondván, hogy ez nem sérül meg olyan könnyen. Azonban véleményünk szerint a porcelán mégis praktikusabb és ennek több oka is van.

 

A porcelán tányérok nehezebbek, mint a műanyag, ezért stabilabban az asztalon maradnak, nem olyan könnyű őket leverni. Emellett minőségi érzetet keltenek, a gyermek hozzászokik a normál tányérok és poharak adta érzéshez. Másként koccan a kanál egy porcelán reggeliző tálkában, mint egy műanyagban!

 

Miért éppen a porcelán?

 

A porcelán egy minőségi alapanyag, ráadásul hazánk híres a porcelángyártásáról. A pécsi Zsolnay porcelán világszerte ismert és keresett termék, alapítója Zsolnay Miklós, aki fiának, Ignácnak vásárolta meg az akkor még egyszerű és elmaradott kis manufaktúrát.

 

A gyárat végül a másik fiú, Vilmos virágoztatta fel, ezt pedig tehetségének és kitartásának köszönhette. Hosszas kísérletezések során találta fel az eozint és a pirogránitot, melyek teljesen egyedi megjelenést biztosítottak a porcelántárgyak számára.


A porcelángyár mai élete

 

A gyár területén egy modern szórakoztató és kulturális központ épült fel, ahol kiállítások és programok várják a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. A Zsolnay Kulturális Negyedet megismerheted a Zsolna és az Eozingyár mesekönyvből, amely 108 oldal izgalmat és gazdag illusztrációs élményt kínál. A mesekönyv főszereplője egy kislány, akit Zsolnának hívnak.

 

Zsolna egyik nap békésen játszik a játszótéren, amikor egy gyanús kalapos alakot lát eltűnni egy fa gyökerei között. Ez felkelti a kíváncsiságát és utánalopózik. A fa gyökerei egy titkos átjárót rejtenek, amely egyenesen az Eozingyárba vezet, ahol a manók dolgoznak. Innentől pedig kezdetét veszi az izgalmas cselekmény, amelynek során meg kell védeni az Eozingyárat a kalapos alak ármánykodásától.

 

A könyv végigvezet a Zsolnay-negyeden, miközben lélegzetelállító kalandok és hihetetlen események történnek, melyet érdemes megismerni!
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok