Mi Abonyunk - Ne a kerítés karbantartásával töltsd a szabadidődet!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.12.20. 08:42

A hosszú, dolgos hétköznapok után a hétvége a jóleső pihenésé, és ha nyarakat sem szívesen áldoznád be a kerítés javítására, csiszolására és festésére az egyéb elfoglaltságok mellett, az alumíniumkerítéseket Neked találták ki!

 

Rohanó világunkban még kevesebb időt szeretnénk és tudunk a ház körüli karbantartási munkákra áldozni, és sokaknak nincs is meg a legtöbbhöz a kellő gyakorlata, hozzáértése.

 

Szerencsére a korszerű anyagoknak, technológiáknak hála egyre több lehetőségünk van megszabadulni ezektől a feladatoktól – a kerítések esetében is, a gondozásmentes anyagoknak köszönhetően. Új kerítés építése vagy a régi cseréje előtt állsz? Fontold meg az alu kerítés léc használatát, mutatjuk, miért jársz jól vele!


Gondozásmentes kerítés = kevesebb gond


Ne foglalkozz a kerítéssel többet, mint amennyit érdemel, vannak hasznosabb és élvezetesebb dolgok is! Persze a kerítés esztétikus kinézete, hibátlan állapota fontos az ingatlan megítélése, értéke szempontjából, így nem jó, ha magára hagyod a hagyományos fakerítésedet.

 

Viszont a Kerítés Profil által gyártott gondozásmentes alumíniumkerítés telepítésével búcsút inthetsz a hosszadalmas és költséges karbantartási munkálatoknak!

 

Egyszerű vonalvezetés, időtálló kivitel, maximális tartósság, gondozásmentesség jellemzi az alu kerítéseket, így az garantáltan elnyeri sok háztulajdonos tetszését. A szépségért meg kell fizetni, akár a fa-, akár az alukerítéseket nézzük. Előbbiek esetében a vonzó külső csak rendszeres karbantartás árán tartható fenn, utóbbinál az anyag, a kivitel jellemzői garantálják az esztétikumot.


Minimál stílus, maximális variálhatóság

 

Az alu kerítésprofilok egyszerűsége, letisztultsága jól illik a modern, minimalista stílusban épült családi házakhoz. És abban sem kell kompromisszumot kötnöd, hogy standard vagy a privát szféra védelmét garantáló zárt kialakítású kerítést válassz-e, hiszen igényeidhez mérten mindkettő lehetséges.

 

Az alu kerítésrendszerekben az a nagyszerű, hogy testre szabhatóak, a standard kerítések esetében nemcsak a profil, hanem a lécközök mérete is igényeidnek megfelelően választható, a színekről nem is beszélve. Antracit, barna és fehér színek szerepelnek a Kerítés Profil kínálatában, így minden stílusú környezetbe megfelelőek.

 

Sok előny, egyetlen hátrány

 

Az alu lécekből készült kerítések legnagyobb előnye a gondozásmentesség, ami révén sok költségtől és nemszeretem munkától kímélheted meg magad. A speciális bevonatnak köszönhetően az anyag eső-, fagy- és viharálló, és az erős napsugárzás sem tesz kárt benne, továbbá ellenáll a kártevőknek is, ami egy fakerítésről nem mondható el.

 

A profilokból akár lépcső- vagy teraszkorlátot, kukatárolót is építhetsz, de pergolához is tökéletesen használhatók, illetve a napjainkban divatos falburkolat esetében is helyettesíthetik a fát.

 

Az alumíniumkerítés egyetlen hátránya talán az ára, de ha utánaszámolsz, mennyit költenél az évek során egy fakerítésre, meglátod, megéri ezt választani!
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok