Mi Abonyunk - Készségfejlesztő játékok - amiből sosem elég
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.11.17. 08:30

Számos kutatás bizonyítja és rengeteg leírást olvashatunk arról, hogy ha egy gyerekkel már születésétől fogva foglalkoznak és fejlesztik készségeit, mennyivel előrébb lesz azoknál, akiket csak “hagynak” felnőni.

 

Ráadásul bizonyos készségek elsajátítása nagyobb fokú nyitottságot ad újabbak megtanulására, amely azt is jelenti, hogy egy idő után sokkal könnyebben sajátít el adott dolgokat a gyermek és jobb lesz a memóriája is.

 

Korosztályspecifikus játékok

Egy újszülött babának és egy felsős gyerkőcnek mások azok a készségek, amelyeket el kell sajátítani, ezért nagyon fontos, hogy ha be szeretnénk szerezni egy adott játékot, mindenképpen korspecifikus legyen. A BestMarkt webáruház logikai készségfejlesztő játékai egyrészt hihetetlen nagy választékot vonultatnak fel, másrészt pedig korosztályra lebontva is csoportosíthatók, amely nagy könnyebbséget jelent majd a vásárláskor, akár saját gyerekünknek, akár ajándékba keresünk valamit.

 

Gyerekruhák vásárlásánál gyakran előfordul, hogy nagyobbat veszünk, mondván, jó lesz később is. Ugyanakkor készségfejlesztés esetében nem szabad erre hagyatkozni, és pont olyan építőkockát, vagy bármi mást kell megvenni, amely az adott korra jellemző. Ugyanis nagyon gyorsan változik egy gyermek elméje, és ha azzal a jelszóval veszünk meg egy játékot, hogy majd jó lesz 2 év múlva, könnyen lehet, hogy mire eléri azt a kort a gyerkőc, már egyáltalán nem fogja érdekelni.

 

A BestMarkt-nál már egészen újszülött kortól fogva be tudjuk szerezni a nélkülözhetetlen darabokat. A következő fejlődési ugrás 3 majd 6 hónapos korban várható, ezt követően pedig külön kaphatók 1, másfél, két éves lurkóknak is játékok.

 

Akár egyedül is játszható

 

Óvodás kortól már találunk olyan termékeket, amik sokszor okosjátékok néven bukkannak fel, ezekkel egyedül is lehet játszani. Ez több szempontból is hasznos. Igaz ugyan, hogy a legjobb társaságban élvezni, de amikor valaki egyedül játszik akár egy építőkockával, akár egy kreatív fejlesztőjátékkal, más készségeket fog elsajátítani.

 

Vannak olyan cégek, amelyek az egyedül játszani kívánó személyeket célozzák meg. Ezek a kreatív játékok általában tartalmaznak egy kis füzetecskét rengeteg feladvánnyal, mind beszámozva és kategorizálva nehézség szerint, 4 vagy 5 fokozatra bontva. Így aki felnőttként is szeretné az elméjét próbára tenni, az is nyugodtan játszhat a gyerkőc játékával.

 

Társasok minden korosztálynak

 

A BestMarkt kínálatában találunk már olyan logikai, interaktív játékokat, amelyeket a család több tagja együtt is játszhat egy bizonyos életkor felett. Ezen játékok egy része szintén valamilyen okosjáték, különféle feladványokkal, de kapható pl. elektromos sakk is, amelyet lehet egyedül vagy a szokásos felállásban, ketten játszani.

 

A fejlesztő játékok másik nagy csoportja nagyobb életkorban a kísérletező, felfedező játékok csoportja, amelyek a különféle természettudományos készségek elsajátítását, a tapasztalati úton történő tanulást segítik.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok