Mi Abonyunk - A nagy WC-kalauz
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.11.17. 08:18


Míg régebben a lehető legegyszerűbb változatokkal is beérték az emberek, addig ma már mindenki nagyon komolyan veszi a WC-k kérdését. Korábban csak a funkció volt a lényeg, ma már az esztétikum sem elhanyagolható. A gyártók ezt tökéletesen jól felmérték, így minden egyes WC-alkatrészből temérdek változat beszerezhető.

 

Éppen ezért mai írásunkkal egy kis körképet szeretnénk mutatni a ma fellelhető WC-kínálatból, hogy könnyebb legyen a választás. Bár jól tudjuk, hogy nem minden nap cserél az ember WC-t, éppen ezért terhel téged is nagy felelősség, hogy ha már rászántad magad, akkor a tökéletesen illeszkedő, kényelmes darabot találd meg és szerezd be!

 

A WC alkatrészei

 

Nem is gondolnád, mennyi mindenre szükség lehet a WC beszerelése során. Nem, nem csupán a SaniterLine kínálatában kapható csatlakozó idomokra lesz szükség, bár ahhoz, hogy tökéletesen célnak megfelelően tudd használni a mellékhelyiséget, ezt sem spórolhatod meg.

 

Többféle változat közül választhatsz: akár színben, akár méretben, akár formában is variálhatsz, ugyanakkor lényeges, hogy mindenképpen egyeztess szakemberrel, hogy melyiket tedd a virtuális kosaradba. Legjobb, ha a bekötést végző vízvezeték-szerelőre bízod a vásárlás során nyújtandó segítséget, hisz ő ismeri nálad a terepet.

 

Az ültetőgumiról se feledkezz meg, ezt kell majd ráhelyezni a csonkra, végül a bekötéshez lesz szükséged a WC csatlakozó idomokra.

 

Ez persze még a kevésbé élvezetes része az új WC-k megszerzésének, hiszen ez még kevésbé látványos és érdekes. De az izgalmas rész sem marad ki!

 

Milyen WC-re vágynál?

 

Kezdd a választást a WC-csészéknél! Fali, álló vagy monoblokk változatot szeretnél? Mindegyiknek megvan az előnye, érdemes végiggondolni, hogy számodra mi a fontos.

 

A csésze után következnek a tartályok, ahol tiéd lehet a monoblokk, a hagyományos vagy a WC modul, sőt a vezérlésről és a nyomólapokról is te magad tudsz dönteni.

 

Semmiképp se spórolj ezeken az elemeken, mert egy silány minőségű termék vagy egy sután beszerelt alkatrész miatt simán lehet, hogy a teljesen új fürdőszobádat azonnal verheted szét. Ha nem szeretnél ilyen malőrt, akkor mindenképp szánd rá a kellő pénzmennyiséget és időt!

 

Csak óvatosan a modernizációval!

 

Persze tudjuk nagyon jól, hogy az ember gyarló, és könnyen elcsábul, ha meglát valami egészen újat, valami modern újítást. Ez lehet a WC-kagyló, az ülőke, bármi - ám mi mégis óva intünk attól, hogy ész és megfontolás nélkül beleugorj az esetlegesen elhamarkodott döntésekbe.

 

Az újdonság varázsa hamar elmúlik, és ott marad a nyakadon egy kényelmetlen, sőt, adott esetben akár kevésbé praktikus WC. Hogy ezt a kellemetlen jelenséget elkerüld, az újabb változatokat vásárlás előtt mindig próbáld ki - persze nem élesben! Ha ezt megteszed, garantáltan jól fogsz választani a SaniterLine kínálatából!
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok