Mi Abonyunk - Egyedi pólót rendelnél? Mutatjuk, hogyan csináld!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.10.18. 17:43

Napjainkban nagyon divatosak az egyedi pólók, ami nem is csoda, hiszen egy különleges mintázatú felső önbizalmat ad az embernek, különlegesnek érzi magát általa. Főleg a nőknek fontos, hogy olyan ruhát viseljenek, amely nem jön velük szembe az utcán.

 

Ha te is szeretnél egyedi pólót, vagy ajándékba ezt adnád egy ismerősödnek, akkor használd a Print Fashion pólótervező szolgáltatását, amelyet a weboldalukon elérhetsz. Ennek segítségével percek alatt igazán exkluzív, dizájnos ruhát alkothatsz ízlésednek megfelelően.

 

Hogyan kell pólót tervezni?

 

Nehogy azt hidd, hogy valami bonyolult feladatról van szó! Ha egy kicsit is értesz a számítástechnikához, tudsz le- és feltölteni képeket, akkor néhány perc alatt elkészítheted a pólót bárki számára.

 

Annyit kell tenned, hogy választasz egy képet, egy mintát, ami majd a pólóra kerül. Ha akarod, lehet ez egy családi fotó is, egy szép kép a párodról, egy közös fénykép az ünnepelttel, egy elkapott vicces pillanat a macskádról, kutyádról: valójában bármi, amit szívesen viselnél te vagy a megajándékozott a pólón.

 

Ha ez megvan, akkor fel kell töltened a fotót az oldalra, és elhelyezned a szaggatott vonallal jelölt kereten belül. Arra kell figyelni, hogy a fotó jó minőségű, nagy felbontású legyen. A megengedett formátumok az alábbiak: .png, .jpg, .jpeg.

 

Végtelen sok lehetőséged van innentől kezdve: a képet kicsinyítheted, nagyíthatod, forgathatod, tükrözheted. Készíthetsz hozzá feliratot is. Megválaszthatod a betűtípust, a betű méretét és a színét is, ahogyan magának a pólónak a színét is. Tervezhetsz mintát a póló elejére és a hátuljára is.

 

Mit érdemes tudni még a tervezésről?

 

Érdemes olyan helyről rendelni az egyedi mintás pólót, ahol a ruha alapanyaga kiváló minőségű. A Print Fashionnél 100% pamutból készülnek a textíliák, legyen szó T-shirtről, bodyról vagy pulóverről.

 

A minták nyomtatása digitális technológiával történik. Ez azt jelenti, hogy a képek, feliratok nem kopnak le, vagyis akár évek múlva is használható a póló. A mosás, vasalás során be kell tartani az előírásokat – például érdemes kifordítva tenni a felsőt a mosógépbe majd kifordítva vasalni – és akkor nem lesz baj.

 

A pólótervező használata során arra érdemes még figyelni, hogy a megadott keretből ne lógjon ki a minta, mert csak így tudnak esztétikusan nyomtatni a gyártók.

 

A grafikák, szövegek színét úgy válaszd meg, hogy az harmonizáljon a póló színével, és minden jól látható, olvasható legyen.

 

Kész minták közül is választhatsz!

 

Ha mindezek ellenére úgy látod, hogy neked sokkal egyszerűbb lenne kész tervek közül kiválasztani a megfelelőt, a fent említett oldalon erre is nyílik lehetőséged. Több mint 35000 minta áll rendelkezésre – különböző témák szerint csoportosítva.

 

Ebben az esetben valóban csak pár kattintást kell véghez vinni, és máris a kosárba kerül az egyedi póló. Figyelj a méretre is: S-től 3XL-ig lehet rendelni, de vannak oversized pólók is a kínálatban.

 

Egy biztos: egyedi mintás pólóval kitűnhetsz a tömegből, magabiztossá válhatsz, és nem utolsósorban egyszerű módon kifejezheted vele egyéniségedet.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok