Mi Abonyunk - Hasznos tipp futóknak: okosórát vagy aktivitásmérőt válassz?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.10.17. 16:06

Sportolni nagyszerű dolog, hazánkban is egyre több az olyan ember, aki rendszeresen jár futni. Akár reggel, munka előtt végezzük ezt a tevékenységet, akár délután a munka végeztével, sokat teszünk vele az egészségünk védelméért.

 

Ahhoz azonban, hogy jól érezzük magunkat futás közben, gondoskodnunk kell a megfelelő ruházatról és kiegészítőkről is. Ma már elkerülhetetlen egy okosóra – például a CoolMobile.hu oldalról is beszerezhető Xiaomi Watch – vagy aktivitásmérő használata is. De melyiket érdemes választani? Cikkünkben a döntés megkönnyítéséhez találsz segítséget.

 

Az okosóra előnyei

 

Önmagában is hasznos dolog a futás, de még jobb, ha céllal teszed, és már a kezdetektől fogva méred a teljesítményedet. Nagyon hasznos okosórát viselni a karodon, miközben sportolsz. A mai modern gyártmányok már nemcsak azt jelzik ki, hány óra is van tulajdonképpen, hanem sokkal több információ megjelenítésére is képesek.

 

Az okosórák – az aktivitásmérőkhöz hasonlóan – folyamatosan jelzik, mennyi a pulzusod, mennyi kalóriát égettél el, hány lépést tettél, de mutatják például azt is, hogyan áll a véroxigénszinted.

 

Hogy milyen funkciói vannak még, amelyek hasznosak a sportolás során? Az okosórának sokkal több olyan tulajdonsága van, amelyet ki tudsz használni futás közben, de egyéb tevékenységeid esetén is.

 

Az okosórák – így a Xiaomi Watch S1, Xiaomi S1 Pro vagy a Xiaomi Redmi Watch is – jelzik, ha futás közben hív valaki. A telefonoddal Bluetooth technológián keresztül kommunikál az okosóra, így egy pillantással eldöntheted, érdemes-e megállnod és fogadni a hívást vagy sem.

 

Vannak olyan okosórák, amelyek úszás közben is használhatók, így ha ezt a sportot űzöd, akkor is megéri beszerezni egyet. Persze sok más előnye van még az ilyen eszközöknek az aktivitásmérővel szemben. Azonkívül, hogy divatosak és egyénre szabhatók, a legtöbbjük fizetésre is alkalmas.

 

Mikor elég egy aktivitásmérő?

 

Ha úgy érzed, nem használnád ki teljes mértékben az okosórák nyújtotta előnyöket, akkor talán elég lehet számodra egy aktivitásmérő is – ezek is nagy választékban kaphatók a CoolMobile.hu oldalán.

 

Ha nem fontos neked, hogy állandóan jelzést kapj arról, hogy ki hív, milyen posztok jelentek meg a közösségi médián vagy mik a legfrissebb hírek, és egyszerűen csak az a célod, hogy figyelemmel kövesd az egészségügyi értékeidet, akkor az aktivitásmérő is elég lehet.

 

Ezek a készülékek küllemre kecsesebbek is az okosóráknál, az áruk is kedvezőbb, ugyanakkor egyes típusaikkal szintén lehet fizetni, és az óralap színe itt is változtatható.

 

Többféle típus közül lehet választani, a szíj színe alapján is dönthetsz: az aktivitásmérő egy modern, stílusos kiegészítője bármely öltözetnek.


Válassz körültekintően!

 

A futással a testi és a lelki egészségedért is sokat tehetsz, járj rendszeresen edzeni, és figyeld a tested jelzéseit közben – ebben is segíthet egy aktivitásmérő, de egy komolyabb okosóra is!
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok