Mi Abonyunk - A powerbank haszna
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.09.25. 14:44

 

Aki járt már úgy, hogy egy fontos megbeszélés közben merült le a telefonja, vagy úgy indult haza a munkából, hogy alig pár százalékos volt már csak a készüléke töltöttségi szintje, az jól tudja, mennyire hasznos kis eszköz a powerbank.

 

Ebben az írásunkban bemutatjuk, mi alapján érdemes választani például az Ajándéktárgyközpont powerbank kínálatából, és milyen extrákat lehet figyelembe venni a vásárlás során.


A powerbank kapacitása

 

A legfontosabb jellemző, ami alapján döntenünk érdemes, természetesen a powerbank kapacitása, hiszen nem mindegy, mennyire képes feltölteni a telefonunkat vagy más egyéb számítástechnikai eszközünket a készülék.

 

A kapacitás értékét mAh-ban adják meg, és átlagos felhasználásra bőven elég a 10 000 mAh-s powerbank is, de aki komolyabb telefonnal rendelkezik, vagy több eszközt is szeretne tölteni egyszerre, jobban jár, ha egy 20 000 mAh-s töltőt vásárol.

 

Hogy tudjuk, melyik lesz számunkra a jó, nézzük meg, mennyi a telefonunk akkumulátorának a teljesítménye. Például, ha iPhone 8 készülékünk van, annak az aksija 1821 mAh-s, tehát ennél nagyobb értékkel bíró powerbanket válasszunk.

 

Egy 10 000 mAh-s töltővel többször, akár 3-4-szer is feltölthetjük a telefonunkat, és nem is nagy beruházás egy ilyen hasznos készülék.

 

Töltési sebesség és a portok száma

 

A másik fontos tulajdonság, amit érdemes szemrevételezni a vásárlás előtt, hogy hány porttal rendelkezik a powerbank, hiszen közel sem biztos, hogy egyszerre csak egy telefont fogunk rajta tölteni.

 

Persze sokan azt gondolják, hogy igen, de aztán időközben kiderülhet a munkahelyen, hogy másnak is merülőben van a telefonja, és ő sem tudja más áramforráshoz csatlakoztatni, de az is előfordulhat, hogy családi túrázás alkalmával lesz szükség kettős használatra.

 

Jobb tehát, ha erre is figyelünk, ahogyan a töltési sebességre is. Van, hogy csak fél óra áll rendelkezésre ahhoz, hogy egy kis életet leheljünk a telefonba, ilyenkor az a jó, ha a powerbank gyorsan tölt.

 

A legtöbb powerbanknek néhány órára szüksége van ahhoz, hogy egy telefont 100%-ra töltsön, ha pedig nagyobb eszközt, például egy tabletet töltünk, akkor még több idő kell ehhez.

 

Súly, méret és dizájn


Fontos lehet még a powerbank súlya is, hiszen ha nap mint nap hordjuk magunkkal, akkor lényeges, hogy minél kisebb, könnyebb legyen. A legideálisabb, ha a készülék nem több 300 grammnál, és kényelmesen elfér a tenyerünkben. Tudnunk kell, hogy a bemenetek száma és az akkumulátor milyensége befolyásolhatja a súlyt.

 

Van, akinek a dizájn is számít. Szerencsére az Ajándéktárgyközpont oldalán nagyon sokféle powerbanket találunk, van köztük modern, vezeték nélküli változat is. Ráadásul ezek a termékek emblémáztathatóak is, így egy nagyon szép, személyre szóló ajándék is lehet bármelyik modell.

 

A lényeg, hogy vásárlás előtt gondoljuk át, milyen célból keresünk töltőt a telefonunkhoz, milyen körülmények között használnánk a powerbanket. A teljesítmény, a töltési sebesség és a portok száma sok mindent befolyásol, de azért a dizájn sem mindegy!
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok