Mi Abonyunk - Itt az ideje plüsstakarókra váltani!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.09.15. 07:43


A kisbabák egyik kedvenc időtöltése nem más, mint az alvás, hiszen ebben az “új” világban számukra még minden ismeretlen, a sok impulzust pedig ki kell pihenniük. Arról nem is beszélve, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás a fejlődésükben is fontos szerepet játszik.

 

Éppen ezért nagyon körültekintőnek kell lennünk, amikor arról hozunk döntést, hogy milyen takaróval takarjuk be őket. Azoknak az anyaga ugyanis nagyon változatos lehet, és nem mindegyik felel meg az igényeiknek.

 

Ha biztosra szeretnél menni, akkor figyelmedbe ajánljuk a Baby Inside Babatermékek plüsstakaróit, amik hihetetlenül lágyan ölelik körbe a babádat, miközben kellemes melegben tartják a kis testét. Nézzük, mit érdemes tudni a plüsstakarókról, és miért érdemes váltani, ha még nem használod őket!

 

A takaró szerepe megkérdőjelezhetetlen a kiságyban

 

Valószínűleg a takarók az első helyen szerepelnek azon a listán, amire a fontos, beszerzendő holmikat gyűjtjük össze. Ez pedig így van rendjén, hiszen nagyon fontos - különösen az első néhány héten, hónapban -, hogy a kis csöppséget melegben tartsuk, ennek érdekében pedig alaposan bebugyoláljuk.

 

Erre a célra pedig remek megoldást jelentenek azok a takarók, amik kellőképpen puhák, rugalmasak és melegek, ugyanakkor kiválóan szellőznek, ezáltal nem engedve meg azt, hogy a kisbaba testhőmérséklete túlhevüljön.

 

Mivel a babatakarók nagyon sokféle anyagból készülhetnek, így nem árt átgondolni, hogy melyiket érdemes választani. E tekintetben persze több ideális opció is létezik, ezek közé tartozik a plüssanyagból készülő változat is.

 

A plüsstakaró áldásos tulajdonságai

 

Talán még nekünk, felnőtteknek is felrémlenek a gyerekkori emlékeinkből a kedvenc plüssállataink, amik annyira hihetetlenül puhák voltak! Nem meglepő tehát, hogy az első dolog, ami eszünkre jut a plüssanyagról az a puhaság - a takaróknak is ez az első számú tulajdonságuk, ami miatt vonzó alternatívát jelentenek a kiságyban történő alkalmazásra.

 

Ez azonban nem minden, ugyanis a plüssanyag nagyon kellemes érzetet nyújt a picik számára, ezáltal pedig kényelmessé teszi számukra a pihenést. Sőt, megfigyelhető, hogy meg is nyugtatja őket, ezáltal elősegítve azt, hogy gond nélkül álomba tudjanak szenderülni egy fárasztó nap után.

 

Növelik a picik biztonságérzetét

 

Végül, de nem utolsósorban az is a plüsstakarók javára írható, hogy növelik a babák biztonságérzetét. Hozzábújva ugyanis ehhez az igazán puha anyaghoz, úgy érezhetik, hogy teljes mértékben védve vannak, és senki és semmi nem bánthatja őket.

 

Bízunk benne, hogy ezek után számodra sem kérdés, miért bizonyulnak ideális választásnak a kiságyban a plüsstakarók. Amellett, hogy elképesztően puhák és melegek, más előnyeik is vannak, többek között például az, hogy kényelmessé teszik a babák számára az alvást, pihenést, és nagymértékben növelik a biztonságérzetüket is.

 

Ha tehát még nem tetted, akkor itt az ideje, hogy plüsstakarókra válts!
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A kulcs a megfelelő öntözéstechnikában rejlik

Így tisztítsd a sneakeredet, hogy sokáig tündököljön!

Készségfejlesztő játékok - amiből sosem elég

Háromból három csillagos monitort szeretnél? Segítünk!

Céltávcső használata: tudnivalók és előnyök

Milyen hatással van a CBD az alvásra, jó lehet-e alvásproblémákra?

Az olvasás mint az ismeretterjesztés és a személyiségfejlődés forrása

Milyen az ideális medencefedés?

A nagy WC-kalauz

Milyen kommunikációs stílusok vannak?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok