Mi Abonyunk - Igaz és hamis állítások a gondozásmentes kerítésekkel kapcsolatban
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.09.13. 08:00

 

A gondozásmentes kerítések még viszonylag új terméknek számítanak, így érthető, ha a tények mellett sok tévhit is kering velük kapcsolatban a köztudatban. Aki viszont rászán egy kis időt arra, hogy utánaolvasson a témának, az belátja majd, hogy nem kevés fals információt is találni az interneten. Cikkünkben hoztunk most egy kis ízelítőt a leggyakoribb tényekről és tévhitekről.

 

“A gondozásmentesség csupán ügyes marketingfogás” – Tévhit

 

Persze nem állítjuk, hogy nincs a piacon olyan kerítés, amelyik nem teljesíti azt, amit ígér, de szerencsére azért általában nem ez a jellemző. A Nívó kerítés esetében például valódi gondozásmentességről van szó, hiszen az elemeket alkotó acél vagy alumínium lemezekre horganyréteg, cirkónium alapú konverziós bevonat, időjárásálló műanyagbázisú porfesték, illetve UV-álló bevonat kerül.

 

Mindezeknek köszönhetően a lécek ténylegesen gondozásmentesek, hiszen nem deformálódnak el, a színük nem fakul, a festék nem pereg le, illetve a fém nem rozsdásodik. Ezzel szemben egy fakerítést szinte minden évben fel kell újítani, ami hosszadalmas, aprólékos és fáradságos munka.

 

A gondozásmentes elemek esetében viszont mindezt megspórolhatjuk, hiszen a kerítéssel csak annyi dolgunk lesz, hogy néha megtisztítjuk egy kicsit.

 

“Az ilyen kerítéselemek túlárazottak” – Tévhit

 

Az, hogy mi számít olcsónak vagy drágának, erősen relatív, hiszen az embereknek mások az igényeik és az anyagi lehetőségeik. Ami viszont nyilvánvaló, hogy túlárazottnak akkor nevezünk valamit, ha többe kerül, mint amennyit valójában ér. A gondozásmentes kerítéselemekről azonban ez nem mondható el.

 

Bár igaz, hogy egy egyszeri nagyobb kiadást jelent, de gondolkodjunk hosszabb távon. Számoljuk csak ki, hogy 10-15 vagy akár 20 év alatt mennyit költenénk a falécek rendszeres karbantartására, illetve a szétkorhadt deszkák cseréjére. Ne csak a mostani árakkal számoljunk, hiszen mint minden más, a faanyagok, festékek, felületkezelő szerek ára is várhatóan növekedni fog, egy évtized alatt akár több mint a duplájára is emelkedhet.

 

Ezzel szemben a fém kerítéselemek árát most az egyszer kifizetjük, és utána lényegében jó hosszú ideig egyáltalán nem kell költenünk a kerítésre. Nos, még mindig úgy gondoljuk, hogy túlárazott?

 

“Nagyon egyszerű felszerelni” – Tény

 

Aki valamelyes konyít a barkácsoláshoz, az biztosan szívesen vág bele a kerítés telepítésébe is. A Nívó elemeket pedig még az is könnyedén felszereli, aki nem igazán egy “ezermester-típus”, hiszen jár hozzá részletes szerelési útmutató, illetve a gyártó úgy készíti el a termékeket, hogy tényleg a lehető legegyszerűbb legyen a kivitelezés.

 

Még speciális szerszámokra sincs szükség, elég egy csavarbehajtó gép, egy vízmérték, egy mérőszalag, esetleg még egy-két apróbb eszköz. Két-három ember pár óra alatt végez is a telepítéssel, de ha nem szeretnénk foglalkozni vele, akkor a cégtől kérhetünk teljes helyszíni kivitelezést is.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A kulcs a megfelelő öntözéstechnikában rejlik

Így tisztítsd a sneakeredet, hogy sokáig tündököljön!

Készségfejlesztő játékok - amiből sosem elég

Háromból három csillagos monitort szeretnél? Segítünk!

Céltávcső használata: tudnivalók és előnyök

Milyen hatással van a CBD az alvásra, jó lehet-e alvásproblémákra?

Az olvasás mint az ismeretterjesztés és a személyiségfejlődés forrása

Milyen az ideális medencefedés?

A nagy WC-kalauz

Milyen kommunikációs stílusok vannak?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok