Mi Abonyunk - Ötletek a gardróbszekrények optimális helykihasználásához
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.08.21. 08:33

 

A lakberendezésben gyakran találkozhatunk azzal a problémával, hogy nincs elég hely a lakásban. Nincs elég hely a bútoroknak, a kanapénak, az ágyat is be kell tolni teljesen a fal mellé, vagy épp nincs elég tároló a ruháknak, illetve a különféle holmijainknak.

 

Ezt úgy tudjuk áthidalni, hogy megkeressük a legpraktikusabb megoldásokat, amelyek segítségével okosan ki tudjuk használni a rendelkezésre álló teret. Egy kis alapterületű lakásban szinte elképzelhetetlen a gardróbszoba kialakítása, így be kell érnünk a szekrénnyel.

 

Ám ha ügyesen tervezünk, találhatunk olyan hasznos ötleteket, amelyekkel spórolhatunk a hellyel. A SzenZa Bútoráruház kínálatában a tolóajtós gardróbszekrények sarok elrendezésben is kaphatóak. De mégis hogyan alakíthatunk ki ezzel a típussal több teret a ruháknak?

 

Miért előnyös a tolóajtó?

 

A hagyományos nyílóajtós szekrények nagyobb helyet igényelnek, mivel azt is figyelembe kell venni, hogy az ajtók nyitásakor azoknak is kell nagyjából plusz fél méter. Ráadásul nekünk is el kell férni valahogy, különben nem tudunk benyúlni a szekrénybe.

 

A tolóajtó nem vesz igénybe több helyet, úgyhogy bátran válasszuk ezt a típust, ha nem túl nagy az otthonunk vagy a hálószobánk mérete. Csak el kell húzni, és máris hozzáférünk a holmijainkhoz, az ajtó sem okoz akadályt a szobában.

 

Sarokelem a tolóajtós gardróbszekrényhez

 

A sarokelem alkalmazása lehetővé teszi, hogy maximálisan kihasználjuk a szoba egyébként üresen álló sarkát is. Ezzel azonban nem ér véget a négyzetcentiméterek hatékony felhasználása, ugyanis nem csak a sarokig terjeszkedhetünk.

 

A ház belmagasságától függően felfelé is elkezdhetünk nyújtózkodni, szinte a plafonig be tudjuk bútorozni a szobát. A legfelső tárolóhelyekre olyan dolgokat tegyünk, amiket ritkán használunk, vagy csak szezonálisan.

 

Évszakváltáskor átrendezhetjük a szekrények belső terét, ezzel egy időben be tudjuk iktatni a selejtezést és a takarítást is. Ha nem érjük fel a felső szekrényeket, tegyünk a közelbe egy pár fokos fellépőt, amivel ez a probléma is meg lesz oldva.

 

Minden egy helyen

 

Az elemes bútorokkal szabadon variálhatjuk a belső rész kialakítását is, nem csak a méreteket és az egyes elemeket. Úgy rendezzük el a polcokat, ahogyan nekünk kényelmes, illetve ahogy a ruháink tárolására a legoptimálisabb.

 

Fiókok, polcok és akasztós részek megfelelő kombinációjával érhetjük el a számunkra tökéletes kivitelt. A fiókokban a fehérneműk kaphatnak helyet, a polcokon a pólók, pulóverek, nadrágok. Az akasztós részekben a vállfákon pihenhetnek a blúzok, ingek, kabátok, vagy bármi, ami hajlamos a gyűrődésre.

 

Válasszunk kiváló minőségű, laminált bútorlapból készült magyar termékeket, amelyek garanciát jelentenek a tartósságra. Az ajtókat készíttethetjük egy vagy két színből, tükörrel és magasfényű dekorral is.

 

A felsorolt trükkök segítségével mindent egy helyen tárolhatunk, amivel rendezettebb hatást és nagyfokú kényelmet érhetünk el.

  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

A kulcs a megfelelő öntözéstechnikában rejlik

Így tisztítsd a sneakeredet, hogy sokáig tündököljön!

Készségfejlesztő játékok - amiből sosem elég

Háromból három csillagos monitort szeretnél? Segítünk!

Céltávcső használata: tudnivalók és előnyök

Milyen hatással van a CBD az alvásra, jó lehet-e alvásproblémákra?

Az olvasás mint az ismeretterjesztés és a személyiségfejlődés forrása

Milyen az ideális medencefedés?

A nagy WC-kalauz

Milyen kommunikációs stílusok vannak?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok