Mi Abonyunk - Hasznos információk a névjegy átadása kapcsán
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.08.21. 08:17

Az üzleti siker alapeleme, hogy jó benyomást kelts üzletfeleidben. A kapcsolat a legtöbb esetben a névjegy átadásával kezdődik, tehát kiemelten fontos, hogy semmiképpen se kerülhessen már ennél a mozzanatnál porszem a gépezetbe. Hogyan add át a kártyát? Mik a legfontosabb szabályok? Hogyan kelthetsz már ezzel a mozdulattal jó benyomást? Az alábbiakban elmondjuk.


A szabályok ismerete

 

Elengedhetetlen, hogy már maga a névjegyed megnyerő legyen, mint egy CardInMove exkluzív névjegykártya, de az sem mindegy, miként nyújtod át az elérhetőségeidet.

 

Az üzleti élet bizalmon alapszik, a bizalmat pedig a szabályok betartása biztosítja. Ha nem ismered a szabályokat, kívülállóként tekintenek rád, a kívülállókban pedig nem szokás megbízni, nem is szívesen üzletelnek velük.

 

A névjegykártya-etikett egyfajta belépő vizsga, bizonyítja, hogy helyed van a klubban, megbízható vagy, ismered a szabályokat.

 

Névjegykártya aranyszabályok

 

Nem lehet tudni, mikor jött el egy nagy találkozás ideje. Lehet az a boltban, sorban állás közben vagy az edzőteremben, bárhol találkozhatsz számodra fontos, új emberrel. Mindig legyen nálad névjegy!

 

Persze ez üzleti találkozón alapvetés, viszont fontos kérdés, hogy ott mikor adjuk át az elérhetőségeinket. A válasz: az elején. Így rögtön van puskátok, ha még nem rögzült a másik neve, illetve a beosztások is tisztázódnak, tudni fogjátok, kompetens emberrel beszélgettek-e egymás személyében.

 

A névjegyeket jellemzően cserélni szokták, ezért lényeges, ki nyújtja át először. Pont fordítva van, mint a kézfogásnál, itt az alacsonyabb beosztású, illetve a fiatalabb kezdeményez. A nemek esetében viszont pont úgy zajlik, mint a parolánál: a hölgy kezdeményez.

 

A kapott névjegyet mindig kezeld kellő figyelemmel, azonnal tanulmányozzuk át a kapott adatokat, ezzel jelezve, hogy fontos számunkra az új ismeretség.

 

Éppen ezért fontos az is, hogy a kapott névjegyet mindig viszonozni kell. Ha valamiért nem lehetséges, mielőbb pótold, de mint az elején írtam, mindig legyen nálad névjegy!

 

A névjegyeddel magadat adod: ha koszos, gyűrött, sejted, hogy mit jelent. A névjegy átadásával sűrítve a veled való üzletelés minőségére teszel ígéretet. Jó helyen, jókor, jót, hatékonyan, könnyedén, gördülékenyen, egy kedves mosoly kíséretében. Ez az üzenet, amit a névjegyeddel közvetíteni szeretnél.

 

Digitális névjegy

 

Van egy aduász, amit mindenképpen érdemes kijátszani. Ha modern, korral haladó üzletembernek szeretnél mutatkozni újdonsült partnereid előtt, aki hatékony, elegáns, és még a fenntarthatóságra is figyel, a digitális névjegy a neked való választás.

 

Nagy előnye, hogy sosem fogysz ki belőle, és a partner sem veszíti el. Csak egy egyszerű mozdulat, és már nála is van az összes fontos adatod, ha akarod, egy ütős bemutatkozó videóval, képekkel kiegészítve, minden, amit a modern technika lehetővé tesz.

 

Az okos névjegy praktikus, divatos és zöld – a 21. századi üzletemberek választása.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok