Mi Abonyunk - A színre kevert festékek előnyei
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8082, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.07.24. 09:45

Ha festésről van szó, akkor az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy tökéletesen sikerüljön kikeverni a kívánt színt. Aki már csinált ilyet, az tudja nagyon jól, hogy sokszor szinte lehetetlen megoldani a feladatot és nagyon könnyű hibázni. Ezért is előnyös az, ha színre kevert festéket választunk.

 

Bármilyen felületre találhatunk színre kevert festéket

 

Az egyik legnagyobb tévhit az, hogy csak korlátozott lehetőségek állnak a vásárlók rendelkezésére. Pedig ha megnézzük az autofestekszeged.hu színre kevert festékek kínálatát, akkor egyből láthatjuk, hogy számtalan felületen lehet már őket használni. Kezdjük a sort az egyik legegyértelműbbel: autó- és motorfestékek.

 

Itt tulajdonképpen bármilyen autóhoz és motorhoz találhatunk ideális színre kevert festéket, márkától függetlenül. Fiattól kezdve a BMW-n és KIA-n át egészen az Audiig és Daciáig minden megtalálható. Több mint ezer változat közül válogathatunk, és ez mindössze csak egyetlen példa volt a sok közül. Ma már elérhetőek olyan színre kevert festékek is, amelyeket közvetlenül használhatunk rozsdás felületen is. Ez azért is előnyös, mert nem kell még külön bajlódni a rozsda eltávolításával, mindent megoldhatunk egyetlen művelettel.

 

Cobra festék is található, ami extrém védőbevonatot képez az adott felületen, valamint ipari festékek is elérhetőek, akár metál bázisúakkal együtt. Ha valaki az akrilt kedveli vagy részesíti előnyben, akkor ebben a kategóriában is találhat színre kevert változatot. Ezenkívül még a piacon elérhetőek a műanyagjavító festékek, úgynevezett Bumperek, valamint gyári kiszerelésűek és króm effect változatok is.

 

Miért jobb a színre kevert változatot választani?

 

Ahogy azt már a bevezetőben is említettük, ezzel tulajdonképpen több órát is megspórolhatunk. Minden színtévesztő rémálma az, amikor a színek keverése kerül szóba, de egy átlagos ember számára is igazi kihívás lehet a megfelelő kombináció és árnyalat megtalálása. Ezért is előnyös az, hogy ma már egy színkód segítségével is beszerezhetjük az ideális festéket.

 

Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor sem kell pánikba esni, elég egy kisebb minta, már ez alapján is ki tudják keverni a szakemberek a tökéletes árnyalatot.

 

Legyen minél hatékonyabb a festés

 

A festés nem egy egyszerű művelet. Igazán kellemetlen tud lenni, ha a munka végeztével, a száradás után derül ki, hogy itt bizony egy árnyalatnyi különbség van a kívánt színhez képest. Ne bízzuk a véletlenre a feladatot, kérjünk meg inkább szakembereket arra, hogy keverjék ki a tökéletes árnyalatot.

 

Ezzel nemcsak a szín miatt nem kell aggódni, hanem garantáltan minőségi alapanyagokkal fogunk dolgozni. Hisz a festés során nemcsak az árnyalat számít, hanem a minőség is, ami csak úgy érhető el, ha már a keverés során a megfelelő festékeket használják fel. Ezzel biztosan hosszú távú megoldás érhető el, utána már nincs más dolgunk, mint gyönyörködni a kész felületben.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok