Mi Abonyunk - Bútortaxi: a költöztetés fekete báránya?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.07.13. 07:50

Ebben a cikkünkben a bútortaxiról lesz szó, mely a költöztetés egy igen különleges formája. Sokan nem teljes értékű szolgáltatásként gondolnak rá, míg egyes profi cégek még hirdetik is, hogy vállalnak ilyen fuvarokat. De mi is ez valójában, és miért ilyen fekete bárány? Lássuk!

 

Mi az a bútortaxi?

 

A bútortaxi a költöztetés azon formája, amikor nagyon kevés bútort, vagy akár csak egyetlen egyet kell A pontból B pontba elszállítani. A legtöbben ebből csak azt tudják, hogy egy bútorról van szó, pedig akár egy komplett albérletes költözés is beleférhet, ha nincs sok holmi.

 

Ez egy elég mostoha sorsú szolgáltatás. Hogy miért? Erről is írunk a következő bekezdésekben. De először is nézzük meg, hogy milyen esetekre jelent megoldást!

 

Mikor jön jól ez a szolgáltatás?

 

A bútortaxi nem véletlenül terjed egyre jobban. Nagyon nagy ugyanis az igény rá! Még akkor is, ha számos költöztető cég nem rajong érte, sőt egyenesen elutasítják az ilyen irányú kéréseket.

 

Gondoljunk csak bele, hogy a fővárosban élünk egy lakásban, és se kocsink, se utánfutónk, de még csak az ismeretségi körünkben sincs senkinek utánfutója, vagy épp szabadideje, energiája, kedve a gondjainkkal foglalkozni. Ha egy ilyen alapesetet nézünk, akkor még egy hűtővásárlás vagy egy szekrénysor cseréje is komoly gondba ütközhet. Szerencsére a bútortaxi megoldja a problémánkat!

 

Vásároljunk akár magánszemélytől, akár olyan boltból, ahonnan nincs kiszállítás, ez a szolgáltatás lesz számunkra a megoldás! Csak megadjuk, hogy melyik boltból és mit kell elhozni, és már intézik is.

 

Sőt, ez működik olyan extrém esetekben is, amikor egyetlen tárgyról van szó, de az történetesen egy hatalmas páncélszekrény vagy egy zongora. Ezek a vagyontárgyak különleges figyelmet igényelnek a mozgatásuk és a szállításuk során. De az olyan profi cégeknél, mint a Servitius és Partnerei költöztetés, ez is megoldható!

 

Miért fekete bárány a bútortaxi?

 

Ha egy költöztető cég működését nézzük, akkor azt fogjuk látni, hogy arra vannak optimalizálva a folyamatok, hogy a fő feladat a nagyobb mennyiségű bútor és doboz elszállítása, azaz a komplett költöztetés.

 

Márpedig ennek szöges ellentettje ez a szolgáltatás, ami így nem igazán éri meg a cégek nagy részének. Épp ezért a legtöbben nem is vállalnak ilyet, maximum akkor, ha épp visszamondásra kerül egy megbízásuk, és nem tudnának másikat betenni helyette, azaz egyébként üresjárat lenne.

 

A Servitius és Partnerei költöztetés és a hozzájuk hasonló csapatok viszont fel vannak készülve arra is, hogy bejön egy ilyen kérés, és ha belefér, ki is szolgálják őket.

 

Méltatlanul vált fekete báránnyá ez a szolgáltatás. Az egyre növekvő igények pont ezt támasztják alá! Nem csoda, hogy vannak olyan piaci szereplők, akik felismerték ezt, és igyekeznek maximálisan kielégíteni a piaci igényeket.

 

Ha mi is hasonló helyzetbe kerülünk, és szükségünk van segítségre, most már tudjuk, hogy nem kell kétségbeesnünk, mert van rá gyors és profi megoldás, bútortaxi formájában.


 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Mikor érdemes mobilt venni a gyermekünk részére?

Új lakásba költözöl? Íme, néhány tipp, hogy úgy nézzen ki, mintha lakberendező tervezte volna!

A VPS használatának legnagyobb előnyei

E-mail marketing: ma is az egyik leghatékonyabb eszköz

A vászonképnyomtatás előnyei

Környezetbarát, eldobható tányérok ételkiszállításhoz és partikhoz

Manapság már mindent gépesítünk!

Rendelj különleges és egészséges avokádós szendvicset!

Mit értünk a steril kifejezés alatt? Miért létfontosságú az egészségügyben?

BDSM: kényes téma a párkapcsolatban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 6-os választókerületben?
   
 Gulykáné Gál Erzsébet Függyetlen 
 Juhász Petra Fidesz- KDNP 
 Krupincza János VFE 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok