Mi Abonyunk - Bármely évszakban pompázik a művirág
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.04.18. 13:01

Az orchideák a virágok királynői, hiszen szépségük és bonyolultságuk a természet csodás alkotása. A világ minden táján megtalálható növénynek rengeteg faja létezik, melyek eltérő színűek, méretűek és formájúak.

 

Az orchideák általában drágák és nehéz a gondozásuk, ezért a művirágok - mint a valódi növények alternatívája - széles körben elterjedt. A művirágok a modern technológiának köszönhetően már rendkívül valósághűek és természetes hatást keltenek.

 

A tartós és könnyen kezelhető műnövényeket számtalan helyen használják dekorációként. A Prauda-Dekor Kft. kínálatában az orchidea szálak mellett többféle szálas virág is megtalálható. Az orchideák közül a szálas orchideák különösen gyakran használt művirágok.

 

Az orchideák származása

 

Az orchideák eredetileg a trópusi és szubtrópusi területeken élnek. A természetben megtalálható növényeket sok helyen gyógyászati célokra is használják. Az ázsiai kultúrában az orchideák az ízlés és az elegancia szimbólumai, és az állandóság és a szeretet jelképei. Európában főként a nőiesség, a szépség és a tisztelet ábrázolására használják. Gyakran ajándékozzák különleges alkalmakra, mint például esküvőkre, születésnapokra és évfordulókra.

 

Sajnos ezek a csodás növények igen kényesek és nehéz a karbantartásuk, így sokan választják helyettük inkább a műnövényeket, melyek hosszú ideig ugyanolyan varázslatosan virágzanak, mint eredetileg. Az igazi orchideáknak állandó hőmérsékletre és magas páratartalomra van szükségük, ezért nem mindenki tudja megfelelően gondozni azokat.

 

A művirágok kezelhetőségéről

 

A művirágok különböző anyagokból készülhetnek, elsősorban selyemből, műanyagból vagy gumiból. Az orchideák általában minőségi gumiból készülnek, egy virágszáron több virágfej található, mint az eredeti növények esetében.

 

A műnövények karbantartására nem kell túl sok időt fordítanunk, hiszen csak a portól és szennyeződésektől kell időnként megtisztítani a virágokat. Egyszerű tollseprűvel a pókhálót és a port könnyen leszedhetjük a növényekről, a makacsabb szennyeződést pedig folyó vízzel tudjuk lemosni.

 

A szálas művirágok előnyei

 

Az orchideákat rengetegen kedvelik, de néhányunknak, akik pollenallergiában szenvedünk, kiváló alternatívát jelent a csodás virág helyettesítésére. Ezek a növények szépséget és eleganciát visznek otthonunkba anélkül, hogy élettartamuk megrövidülne a nem megfelelő gondozás és tartási körülmények miatt. A művirágok ára is kedvezőbb, mint a valódi növényeké, így nagyobb rendezvények, helyiségek dekorálásához az újrafelhasználható művirágok választása jobb megoldás.

 

További előnyük, hogy olyan helyiségekben is elhelyezhetőek, ahol a valódi növények nem élnének sokáig, így például egy sötét folyosót, a fürdőszobát is egyszerűen tudjuk dekorálni és friss, üde hangulatot csempészni a művirágok segítségével. A művirágok számtalan előnye miatt érdemes annak is kipróbálnia, aki korábban ódzkodott a nem valódi növények használatától.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ezért válassz gyerek franciaágyat!

Most van szükség környezetbarát irodai nyomtatóra?

A gyárból az otthonunkba: hogyan készül a műanyag nyílászáró?

Gyémánt eljegyzési gyűrű? Ki is tudna neki ellenállni!

Speciális kutyafekhely az egyedi igényekhez

Építsünk tudatosan LinkedIn-profilt!

Ha a kutyusodnak csirkehús-allergiája van

A powerbank haszna

Tippek, ha ki szeretnénk próbálni a CBD olajat

Itt az ideje plüsstakarókra váltani!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok