Mi Abonyunk - Lassítsuk le az öregedést kíméletes arcfiatalító kezeléssel!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.04.16. 20:49

Ahogyan az idő telik, úgy változik külsőnk is. A bőr öregedése egy megállíthatatlan folyamat, melyet visszafordítani nem tudunk, de lelassíthatjuk. A megereszkedett arcbőr fiatalítására már többféle orvos-kozmetikai eljárás közül választhatunk.

 

A modern technológia segítségével a fájdalmas és hosszú felépülési idővel járó plasztikai műtétek helyett választhatjuk az akár egy óra alatt elvégzett és látványos eredményeket kínáló liftingkezelést is.

 

Rugalmas arcbőr visszaállítása

 

Már 25 éves korunktól kezdve csökken a szervezetünk által termelt kollagén és elasztán mennyisége a testünkben. Ezáltal arcbőrünk veszít rugalmasságából, kialakulnak a ráncok és megereszkedik a bőr. Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító, bőrmegújító kezelései között helyet kapott a szálbehúzás technikájával végzett liftinghatást elérő eljárás is.

 

A biztonságos beavatkozás a fiatalos megjelenés záloga. Hatására akár egy óra alatt visszanyerheted arcbőröd feszességét. Nézzük a kezelés folyamatát és a beavatkozás előnyeit!

 

A megereszkedett bőr kíméletes fiatalítása

 

Látványos változások reményében sokan választják a plasztikai műtéteket, amikor a meglévő ráncokat szeretnék eltüntetni. A többség azonban ódzkodik a műtéti beavatkozástól, mely hosszú felépülési idővel jár, és az altatásban végzett beavatkozás kockázata is magas. Számukra megoldás az orvos-esztétikai kezelések közül kiemelkedő lifting technika, mely a megereszkedett bőrt varázsolja fiatalossá.

 

Az eljárás során 100%-ban biokompatibilis felszívódó szálakkal teszik feszessé a rugalmatlan arcbőrt. Előnye, hogy nemcsak megemeli a megereszkedett bőrt, hanem a kollagéntermelést is fokozza, így hatására a természetes folyamat beindul. A bőr regenerációja is megkezdődik, valamint a vér- és nyirokkeringés és az anyagcsere is erősödik.

 

A szálbehúzásos eljárás menete

 

A szálbehúzásos eljárás liftinghatást eredményez, a szálak felszívódása után is akár két évig tartósan feszesíti a bőrt. Megelőző jelleggel, 25 éves kor után már alkalmazható, így kitolhatjuk az öregedés jeleinek megjelenését.

 

A beavatkozás előzetes konzultációval kezdődik, ahol pontosan meghatározásra kerül a behúzandó szálak mennyisége és típusa, valamint az esetleges kiegészítőkezelések kombinációjának lehetősége.

 

A kezelés során többféle méretű, formájú és vastagságú szálakat vezetnek be a bőr alá. Az átlagosan fél-1 óra időtartartamú beavatkozás előtt injekciós érzéstelenítést történik, így szinte fájdalommentesen frissülhet meg arcbőrünk. A tompa végű kanül segítségével kerülnek a szálak behúzásra, egy bemeneti ponton több szálat helyeznek fel.

 

A vékony monoszálak mellett a COG, azaz fogazott szálak bevezetésére is sor kerül. Ennek jelentősége, hogy segítségükkel jobban megemelhető az arc bőre. Általában egy kezelés alkalmával 40 monoszál és 6 COG szál kerül bevezetésre. A felszívódó szálak hatása nem múlik el, hanem garantáltan hosszú ideig látványos eredményt produkál.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ezért válassz gyerek franciaágyat!

Most van szükség környezetbarát irodai nyomtatóra?

A gyárból az otthonunkba: hogyan készül a műanyag nyílászáró?

Gyémánt eljegyzési gyűrű? Ki is tudna neki ellenállni!

Speciális kutyafekhely az egyedi igényekhez

Építsünk tudatosan LinkedIn-profilt!

Ha a kutyusodnak csirkehús-allergiája van

A powerbank haszna

Tippek, ha ki szeretnénk próbálni a CBD olajat

Itt az ideje plüsstakarókra váltani!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok