Mi Abonyunk - Mindenkinek az a jó, ha minden olajozottan működik!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.04.13. 15:54


Ez ugyebár az élet minden területére igaz. Gondolj csak bele, milyen jó érzés, amikor a munkahelyeden mindenki tudja a dolgát, és rendben el is végzi azt. Vagy ha otthon egymás keze alá dolgozva készítitek el a pároddal a vasárnapi ebédet. Minden akkor a legjobb, amikor gördülékenyen működik.

 

Természetesen nincs ez másként a hálószobában sem, hiszen aligha van kellemetlenebb élmény, mint amikor semmi nem megy flottul, ügyetlenkedtek és esetleg még a nedvesedés is elmarad. Mai cikkünkben annak járunk utána, mit lehet tenni az ilyen esetekben!

 

Számtalan oka lehet!

 

Mielőtt rátérünk arra, hogy a Szexaruhaz.hu Szexshop síkosítói közül milyen termékeket érdemes választani, fontos kihangsúlyozni, hogy azoknak a nőknek, akik esetleg hüvelyszárazsággal küzdenek, semmilyen szégyellnivalójuk nincsen. A száraz hüvely nem jelenti azt, hogy nincs izgalmi állapot, ez lehet genetikai okból bekövetkező jelenség, sőt akár egyes gyógyszerek is okozhatnak ilyen jellegű mellékhatásokat.

 

Ezért aztán soha ne okozzon lelkifurdalást, ha síkosítóra van szükséged, annál is inkább, mert akár normális nedvesedés esetén is érdemes bevetni ezt a praktikus eszközt, ugyanis sokkal intenzívebb szexuális élményben lehet részetek!

 

Sőt, bizonyos esetekben egyenesen kötelező az alkalmazásuk, de erre is hamarosan kitérünk!


Milyen fajtát válassz?

 

Ha ellátogatsz a Szexaruhaz.hu Szexshop szexpatikájába, akkor a bőség zavarával fogsz szembesülni. Többféle síkosító létezik a piacon, és mindegyiknek megvan a maga speciális funkciója. Igyekszünk most egy átfogó képet nyújtani neked a termékek típusáról!

 

A vízbázisú síkosítók ideálisak óvszer használata esetén is, de mindenképpen ezt tanácsos használni azoknak, akik érzékeny bőrűek. Előnye, hogy nem hagy nyomot sem a ruhán, sem az ágyneműn, hátránya, hogy gyorsan elpárolog, sokszor kell újraadagolni belőle.

 

A szilikonbázisú síkosító csupán a gumiból készült erotikus játékszerekhez ajánlott, valamint akkor, ha zuhany alatt vagy kádban tervezitek a pajzánkodást. Később szárad meg, így kevesebb utánpótlás szükségeltetik.

 

Az olajbázisú síkosítót leginkább erotikus masszázsra ajánljuk, és érdemes odafigyelni arra is, hogy ez bizony jócskán nyomot hagy mindenhol.

 

Amikor szexuális segédeszközt vásárolsz, mindig járj utána, melyik típusú síkosító javasolt a használata során, mert egy rosszul megválasztott termékkel akár kárt is tehetsz a játékszeredben!

 

Legyen kéznél!

Ha szeretnél igazán felkészült lenni, akkor mindegyik típusból betárazol, hogy bármi legyen is a tervetek aznap estére, garantáltan meglegyen a hozzá illő síkosító! Ha pedig igazán profi szeretnél lenni, akkor az epres ízesítésű mellé még egy kis tejszínhabot is bekészítesz, vagy vadabb estéken akár egy üveg finom pezsgőt! Talán nem kétséges, hogy minden a lehető legolajozottabban fog működni köztetek!
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok