Mi Abonyunk - A hatékony adminisztrációhoz elengedhetetlenek az irodai szoftverek
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.03.17. 10:06

Napjainkban már nélkülözhetetlenek a digitális megoldások egy átlagos iroda működésében. Egyre több ügyet lehet (és kell is) digitális formában elintézni, valamint a hagyományos megoldásokhoz képest a hatékonysága is sokkal nagyobb.

 

Sőt, ma már sokkal inkább ez számít a “hagyományosnak”, mivel már ezek is több évtizede elérhetőek.


Az Office termékek népszerűsége

 

A világ vezető irodai szoftvercsomagja nem más, mint a Microsoft Office. Többféleképpen lehet őket használni, a legalapvetőbb feladatoktól kezdve egy globális multi teljes adminisztrációs hálózatával képes megbirkózni. A beszerzése is gyerekjáték, elég megnézni a Szoftver24.hu Office programcsomag ajánlatait, perceken belül telepíthetjük, és használhatjuk is őket.

 

Az, hogy az Office termékcsalád ilyen népszerű lett, az több tényezőnek is köszönhető. Az első, hogy minden megtalálható benne, amire egy irodának, vállalkozásnak szüksége lehet. Szövegszerkesztő, táblázatkezelő és prezentációk készítésére alkalmas szoftver is. Természetesen a siker kulcsa nemcsak az, hogy minden benne van, hanem a programok minősége is nagy szerepet játszik.

 

Kezdjük az elején: a szövegszerkesztő, azaz a Word könnyen kezelhető, gyorsan meg lehet tanulni az alap beállításokat. Önéletrajztól kezdve beszámolókon át egészen szakdolgozat és még könyv is írható benne. A használata nagyon egyszerű, minden egyértelmű a kezelőfelületen, így nem fogunk eltévedni, vagy nagyon gyorsan meg fogjuk találni a keresett beállítást, funkciót.

 

Hozzávetőlegesen ugyanez mondható el a táblázatkezelőről, az Excelről is, mivel teljes mértékben fogyaszthatóvá és használhatóvá tudja alakítani a legnagyobb adathalmazokat is. A függvények hatalmas segítséget jelentenek a számolásban, igazi profik lehetünk a kimutatások készítésében, és diagramokat is szerkeszthetünk benne, hogy ne csak a szerkesztő értse, mivel is állunk szemben. Itt már azért szükség van pár órára, mire valaki belerázódik a használatába, de még mindig a könnyen használható programok közé tartozik.

 

A prezentációk királya: a PowerPoint

 

A PowerPointot érdemes külön is kiemelni, mivel mára már a mainstream média szerves részét képezi. Egy nagyon univerzális szoftverről beszélünk, amit az egyetemtől kezdve a munkahelyünkig mindenhol tudjuk hasznosítani, de még esküvőkön is láthatunk PowerPoint prezentációkat, ami a pár életét dolgozza fel.

 

Itt már azért jóval több időre van szükség, mire minden fogást megtanulunk, de abszolút megéri, mivel igazán látványos előadásokat lehet benne készíteni. Csinálhatunk rövid bemutatókat, valamint egy egyetemi tárgy teljes féléves tananyaga is elfér benne.

 

Figyeljünk oda a vásárlásra!

 

Nagyon fontos, hogy csak és kizárólag jogtiszta forrásból vásároljunk Office szoftvercsomagot. Ezzel garantálhatjuk azt, hogy minden funkció problémamentesen elérhető lesz a Wordben, Excelben és PowerPointban.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Mikor érdemes mobilt venni a gyermekünk részére?

Új lakásba költözöl? Íme, néhány tipp, hogy úgy nézzen ki, mintha lakberendező tervezte volna!

A VPS használatának legnagyobb előnyei

E-mail marketing: ma is az egyik leghatékonyabb eszköz

A vászonképnyomtatás előnyei

Környezetbarát, eldobható tányérok ételkiszállításhoz és partikhoz

Manapság már mindent gépesítünk!

Rendelj különleges és egészséges avokádós szendvicset!

Mit értünk a steril kifejezés alatt? Miért létfontosságú az egészségügyben?

BDSM: kényes téma a párkapcsolatban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok