Mi Abonyunk - Kedves kerti figurák dekorációként
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.02.17. 12:59

Ha kidíszítjük otthonunkat, illetve a közvetlen környezetünket, akkor sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a mindennapokban. Tökéletes kellékek ehhez a kerti törpék, melyek kiválóan mutatnak az udvarban. Ha érdekel ez a lehetőség, akkor nézz körül köztük te is!


Csinos kis törpék

 

Egyik legautentikusabb választás erre a célra egy aranyos kerti törpe, mellyel nem lehet mellényúlni. A törpékhez a szimpla dekorációs élményen túl sokan misztikus varázserőt is társítanak, mely szerencsét hoz számunkra.

 

Akár hiszünk ebben, akár nem, mindenképpen érdemes lesz szétnézni közöttük. Szeretnél a legjobb minőségű kínálatból válogatni? Nézz szét a Deconline.hu kerti figura választékában, ahol minden bizonnyal megleled azt, amelyik a leginkább szimpatikus lesz számodra!

 

Ezen aranyos kis lényeket többféle méretben beszerezhetjük, így kisebbek és nagyobbak is ékesíthetik a kertünket. Van olyan törpe, amelyik egy gomba társaságában pózol, de talicskán fekvő figura is a rendelkezésünkre áll.

 

Ezenfelül megtalálhatunk még leszúrható változatokat, illetve akasztós, hintás darabot is. Láthatjuk tehát, hogy a kínálat igencsak sokszínű, így a kültéri dekorációnkat is kreatívan alkothatjuk meg a segítségükkel. Ilyen kedves fogadtatás pedig mindig mosolyt csal majd az arcunkra, amikor hazaérkezünk.

 

Fókuszban a környezettudatosság

 

Természetesen a dekorációk esetében is lehetőségünk van olyan termékeket választani, melyek környezetbarát módon funkcionálnak. Léteznek napelemes törpék is, melyek kedvesen világítanak majd számunkra, amikor besötétedik.

 

Ebben a szegmensben is többféle variáció érhető el, így mindenki megtalálja a stílusához leginkább passzoló törpét. Emellett aranyos manócskák is rendelkezésünkre állnak, akik kiváló társai lehetnek a törpéknek. Kombináld őket te is kedved szerint!

 

Az óriás kivitelek akár 52 cm magasak is lehetnek, melyek szembetűnő dekorelemek lehetnek a kertünkben. A napelemes változatok olyan előnnyel is rendelkeznek, hogy maguktól be-, illetve kikapcsolnak. Emiatt nem kell azzal foglalkoznunk, hogy működésbe hozzuk őket.

 

Ezen változatok cserélhető akkumulátorral vannak ellátva, így ha úgy érzed, hogy már nem működnek megfelelően, akkor gond nélkül el tudod végezni ezt a műveletet. Ezek a törpék egy feltöltéssel akár 8 órán keresztül is képesek világítani, így nem maradunk fény nélkül.

 

Tündérkertbe passzoló figurák

 

A kerti törpék mellett igencsak divatos dekorációs elemek a tündérkertek is. Ha egy ilyet szeretnél összerakni, akkor kiélheted a kreativitásodat. Rengeteg típusú figura áll rendelkezésedre, így csak rajtad múlik, hogy melyeket használod fel közülük. Vajon a madárka, az őzike vagy az unikornis lesz a kedvenced?

 

Érdemes szétnézni a kínálatban, hiszen számos érdekesség vár ránk! Egy kedves kis süni vagy egy sapkás manó úgyszintén apró örömforrás lehet a hétköznapok folyamán. Ha fontos számodra, hogy az udvarod megjelenése is esztétikus legyen, akkor a törpék, illetve a tündérkert is kiváló opciók. Dekoráld te is ízlésesen környezetedet!
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok