Mi Abonyunk - Egy új különlegesség a fürdőszobában: a ráültethető mosdó
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.02.16. 15:13

 

Építkezéskor vagy felújításkor mindig nehéz, ugyanakkor érdekes kihívás egy lakás vagy akár csak egy részének berendezése. Egy adott helyiség kialakításakor számtalan praktikussági, esztétikai szempontra lehetünk tekintettel, ezek mellett pedig a minőség vagy éppen az ár is perdöntő szempont lehet.

 

Egy fürdőszoba berendezése esetén különösen igaz, hogy a siker érdekében jelentős számú feltételnek kell megfelelni, de ez nem zárja ki egy szemet gyönyörködtető, szép kialakítás elkészítését. Ennek tesz eleget a napjainkra egyre népszerűbb ráültethető mosdókagyló is.

 

Többféle stílus a fürdőszoba berendezések tekintetében is

 

Akár konvencionálisabb kialakítású fürdőszobában gondolkozunk, akár valami merészebb stílusban, érdemes megtekinteni a Fürdőszoba-Szaniter Shop ráültethető mosdó kínálatát, ahol a magától értetődő magas minőségen túl egyedi, exkluzív kialakítást lehetővé tevő berendezési tárgyak sorával is találkozhatunk.

 

Az úgynevezett ráültethető mosdó is egy ilyen különlegesnek mondható fürdőszobai használati tárgyunk lehet, amely a fürdőbe belépőnek rögtön odavonzza a tekintetét.

 

Exkluzív megjelenés és praktikum

 

Egy ilyen kialakítású mosdó legfőbb jellemzője, mint a nevéből is sejthető, hogy nem süllyesztve kerül beépítésre, hanem mint egy különálló egység, ráültetve kerül a munkalapra. Ezáltal az egész mosdótál magasabbra kerül, ami a mosakodás közben kényelmesebbé teheti használatát, hiszen kisebbet kell hajolni, mint beépített, süllyesztett társai esetében.

 

Emellett további érv mellette, hogy a munkalap alatt így felszabadul az egyébként a mosdótál miatt elfoglalt terület, így hasznos dolgok helyezhetők a szekrény belsejébe. Harmadrészt pedig igazi extravagáns, cseppet sem megszokott megoldás, amely képes arra, hogy feldobja az egész helyiség hangulatát.


Minőség és szépség, valamint tartósság

 

A Fürdőszoba-Szaniter Shop hallatlanul széles kínálatában a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő kínálat jelenik meg a ráültethető mosdók tekintetében is, így aki a praktikusság és az exkluzivitás ötvözetét szeretné a fürdőszobájában látni, bátran nézelődhet a webáruházban.

 

Egy ilyen fontos helyiségben, mint a fürdőszoba, kiemelt jelentősége van a harmóniának, stílusnak és az esztétikumnak. A kínálatot áttekintve megállapítható, hogy e téren is maximális kiszolgálásban részesülnek a vásárlók. Az árukészletben nemcsak különböző stílusú, hanem többféle színű és felszereltségű mosdó közül lehet választani, így találkozhatunk márvány, fehér, szürke, zöld, bézs vagy éppen fekete porcelán vagy kerámia kivitelű darabokkal is.

 

Segítség a választáshoz

 

A webáruház termékoldala minden esetben bőséges információkkal, leírásokkal, képekkel és pontos adatokkal várja az érdeklődőket, emellett kapcsolatfelvételre is van lehetőség, valamint a rendelkezésre állásról, illetve szállítási lehetőségekről is találhatunk tájékoztatókat. Ha valamilyen kapcsolódó kiegészítőt szeretnénk, azt is megvehetjük.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Mikor érdemes mobilt venni a gyermekünk részére?

Új lakásba költözöl? Íme, néhány tipp, hogy úgy nézzen ki, mintha lakberendező tervezte volna!

A VPS használatának legnagyobb előnyei

E-mail marketing: ma is az egyik leghatékonyabb eszköz

A vászonképnyomtatás előnyei

Környezetbarát, eldobható tányérok ételkiszállításhoz és partikhoz

Manapság már mindent gépesítünk!

Rendelj különleges és egészséges avokádós szendvicset!

Mit értünk a steril kifejezés alatt? Miért létfontosságú az egészségügyben?

BDSM: kényes téma a párkapcsolatban

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?
   
 Molnár Gábor József VFE 
 Mészáros László János Független 
 Vincze Antal Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok