Mi Abonyunk - Állatportrék festése különösebb kézügyesség nélkül
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.01.16. 10:08

 

Amióta az eszünket tudjuk, mindig is szerettük az állatokat. Amikor gyerekkorunkban sétálni mentünk a családdal, szívesen szemléltük az égen szálló madarakat vagy a fára mászó mókusokat. Ráadásul a legtöbbünk háziállatokkal körülvéve nőtt fel.

 

Van köztünk olyan, akinek macskája volt, van, akinek több hörcsöge és tengerimalaca is, és természetesen olyanok is akadnak közöttünk, akiket egy csillogó szemű, farokcsóváló kutyus várt otthon. Nem véletlen tehát, hogy a Kreactivity Webáruház állatos számfestői olyan népszerűek.

 

Az állatok szeretete megnyilvánulhat a festés során is

 

Mindig is jobban éreztük magunkat a természetben a növények és állatok között, mint a városban, betonnal, épületekkel és autókkal körülvéve, és ezzel az érzésünkkel a legtöbb ember tud azonosulni.

 

Sokunknak azonban nem volt, és jelenleg sincsen lehetősége arra, hogy háziállatot tartson, vagy egyéb módon érintkezzen állatokkal, ezért nekik más módot kell találni ahhoz, hogy kapcsolódni tudjanak a természethez. Ilyen például az állatportrék festése. De mi van akkor, ha semmi kézügyességünk nincsen a festéshez?

 

Nos, erre az eshetőségre alkották meg a Kreactivity Webáruházban is fellelhető számfestő készleteket, amelyek szakaszokra bontva és különböző számokkal megjelölve adják meg a kép körvonalát.

 

Neked csupán annyi a dolgod, hogy kitöltöd a különböző részeket a számozott útmutató szerint. Így anélkül alkothatsz valami kreatív és művészi dolgot, hogy közben attól tartanál, valami rosszul sül el közben.

 

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő számfestőt?

 

Az első és legfontosabb, hogy egy olyan kép mellett tedd le a voksodat, amelyen élvezetes lesz majd munkálkodnod! Egyes vásznak nagyon sok apró részt tartalmaznak, amelyek befestése nagy gondosságot és pontosságot igényel. Próbálj meg tehát egy olyan készletet találni, amely megfelel a te képességi szintednek vagy annak a személynek, akinek ajándékba vásárolod. Így ugyanis ez az egész folyamat egy pozitív élmény lesz számodra.

 

De érdemes lehet a választásnál még arra is gondolni, hogy egy olyan kép mellett dönts, amelyet utána ki is tudsz majd rakni az otthonodban.


Végül, de nem utolsó sorban, a vásárlás előtt ellenőrizd, hogy a számfestő készlet mit tartalmaz. A legtöbben egyébként minden megtalálható, amire szükséged van, beleértve a festéket, az ecsetet, a papírt vagy a vásznat. De akadnak azért jócskán olyanok is, amelyekből jó néhány kulcsfontosságú elem hiányozhat.


A mi egyik kedvencünk

A fentebb említett webáruház állatos számfestő kínálatából nekünk a francia bulldog keret nélküli kreatív számfestő készlet nyerte el leginkább a tetszésünket. Elsőre talán ijesztő lehet a sok szín és részlet rajta, de ne hagyd, hogy ez megtévesszen!

 

Ez a készlet tökéletes kezdők számára, mivel számos lehetőséget kínál a képességeid fejlesztésére és tökéletesítésére, miközben szuperül szórakozol, és kiszakadsz kicsit a stresszes mindennapokból. Ráadásul saját festék- és ecsetkészlet tartozik hozzá, így nem kell aggódnod az extra kellékek beszerzése miatt.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

Mikor és miért lehet jó a közösen megélt öröm?

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Egy izgalmas szerkezet, amely sok előnyt kínál

Amit tudni érdemes a turbómaróról és a rotormaróról

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok