Mi Abonyunk - A webshop bővülésének örök dilemmája
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8047, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2023.01.16. 10:17

 

Az e-kereskedelmi megoldások között létezik egy igen népszerű alternatíva, mely tökéletes egy kisebb, vagy épp induló webshop számára. De mikor válik szükségessé egy bővített, extra funkciókkal kecsegtető csomag? Kinek éri meg a beruházás? Az alábbiakban ezekről írunk!

 

A fejlődés útvesztőjében

 

A hosztolt e-kereskedelmi opciók között egyre közkedveltebb az úgynevezett basic csomag, de vajon mennyivel tud többet a Shopify nagyágyújaként ismert Shopify Plus változat? Mielőtt a bővülés kérdéskörét tovább bontjuk, érdemes egy kicsit a kezdésről is szót ejteni.

 

Mindazoknak, akik profikra bíznák az indulást, ideális megoldást kínál a 7Blog Shopify webshop készítés szolgáltatása, mellyel csökkenthető az induláskor fennálló stressz-szint, és elkerülhetők az apró bakik, melyeket laikusként észre sem vennénk.

 

A biznisz első időszaka javarészt az ügyfélszerzésről szokott szólni, persze emellé nem árt egy működőképes webshop. Amint stabilnak mondható egy vállalkozás, egyre több igény merül fel, ezen a ponton már többcsatornás integrációk, konverzió optimalizálás, vevői engagement növelése, logisztikai nehézségek kezelése is központi kérdéssé válik.

 

A “dobozos” megoldások ez esetben már kevésnek bizonyulnak. A vállalkozók előtt ilyenkor két út kínálkozik, az egyedi fejlesztésekre való végtelen várakozás, vagy a Shopify plus csomag.

 

A bővülés és a fejlődés komoly dilemma elé állítja a haladás útjára lépő cégvezetőket.

 

A Shopify Plus előnyei

 

A normál csomaghoz képest jóval többet tud, vagyis benne van minden, ami a nagyobb volumenű értékesítéssel bíró bizniszekhez, illetve a több országban működő e-commerce vállalkozásokhoz elengedhetetlen és szükséges.

 

Kiemelendő a Shopify gyorsasága, az alapból optimalizált SEO, a többnyelvű felület, felhasználóbarát kezelés, dekoratív design, és sok-sok téma. Nem szabad megfeledkeznünk a testreszabás lehetőségéről sem, az applikációkkal tulajdonképpen teljes mértékben személyre szabhatjuk, a határ a csillagos ég.

 

A Plus csomag néhány olyan funkciót is biztosít, mely a nagy volumenű webshopok esetében valóban óriási pluszt jelent. Ilyen például a checkout oldal testreszabása, mely normál verzióban nem elérhető. A checkout oldalak egyedi optimalizálása első hallásra apróságnak tűnhet, de több száz milliós bevételnél néhány százalék évi tíz, vagy akár húsz milliós pluszt jelenthet. Ráadásul nem is költöttünk többet hirdetésre.

 

További előnye, hogy egy webshop helyett kilenc is megoldható, vagyis klónozható és testreszabható más országra, számlázóra, devizára. Kilenc webshop építhető ki extra költség nélkül, a Plus csomag révén.

 

Ennyi előny nem volt elég? Vegyük hozzá az olcsóbb tranzakciós költségeket, a Script editor hozzáférést, és a dedikált belső embert, a Success manager-t.

 

Kinek éri meg a Plus csomag?

Nagy volumenű értékesítésnél, és külföldi piacralépés során az extra feladatok hatékony kezeléséhez mindenképpen ajánlott. Szintén megfontolandó B2B partnerhálózat kiskerrel egyidejű kiszolgálása esetében.


  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Mi is az a VRAM, azaz a videókártya?

Jelek, amikből kiderül, hogy a kapcsolat már nem olyan, mint volt

A hatékony adminisztrációhoz elengedhetetlenek az irodai szoftverek

A páramentesítés fontossága a mindennapok során

Hogyan biztosíthat a szivarok számára optimális páratartalmat?

Anti-ageing szépségápolás a hétköznapi rutin részeként

Tippek az útnyilvántartás vezetéséhez, ha többen használnak egy autót

Minden, amit tudni szeretne a méhpempőről

Egy bringa, amellyel a legkeményebb terepeken is áthajtasz

Hogyan lehet a fürdőszoba praktikus és szép is?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok