Mi Abonyunk - A piros köröm örök klasszikus?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.12.11. 13:53

Vannak egyrészt a trendek, másrészt pedig azok az irányvonalak, színek vagy éppen technikák, amelyek sosem mennek ki a divatból. Utóbbiak közé tartozik a szenvedély színével díszített piros körmök is. Vajon miért nem múlik a lelkesedés ez iránt a szín iránt?

 

Évszaktól független, néha vidám, máskor csábító

 

A piros színnek ugyanis nagyon sokféle árnyalata van. Éppen ezért szinte nincs is olyan alkalom, ahol ne találnánk meg azt a típusát, amelyet a megfelelő módon alkalmazva, időnként más színekkel kombinálva, újabb és újabb oldalról megközelítve, akár témában, akár mintában megújulva ne állná meg tökéletesen a helyét.

 

A StudioFlash manikűrös és körömdizájner tanfolyamán - amit elvégezve, államilag elismert bizonyítvánnyal a kezedben léphetsz a műkörmös szakemberek közé, és akár saját vállalkozást is indíthatsz - nagyon ritka az olyan csoport, ahol nem készülnek piros színű körömcsodák. Ami azonban még ennél is érdekesebb, az az, hogy a szalonba járó vendégeknek majdnem 100%-a előbb vagy utóbb eljut arra a pontra, hogy ő pirosat szeretne.

 

Miért olyan érdekes, hogy ennyien szeretik?

 

Nem lehet véletlen, ha valami ennyire népszerű. Érdemes kissé behatóbban is megismernünk a pirosban rejlő varázslatot. Főleg, ha a tanfolyamot követően szeretnénk egy adott készlettel elkezdeni a munkát, hiszen ahhoz, hogy profi módon kezdődhessen már a start is, akkor ebbe bele kell tartoznia a színek kiválasztásának is. Mégpedig úgy, hogy a hozzánk érkező vendégek kéréseinek, igényeinek már ekkor meg tudjunk felelni.

 

Emellett ne feledkezzünk meg a marketingről sem! Hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen képekkel, milyen munkákkal reklámozzuk magunkat. S itt megint jelentősége van annak, hogy milyen stílusú és hangulatú alkotásokat tudunk bemutatni, hiszen az érdeklődőket is akkor fogjuk tudni megszólítani, s később vendégként személyesen is köszönteni, ha olyat tudunk mutatni, amivel számot tarthatunk az érdeklődésükre.

 

Pontosan ezek miatt jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mi az, ami sok embernek tetszik, hiszen így léphetünk minél gyorsabban a siker, az egyre bővülő vendégkörrel rendelkező műkörmös szakember útjára.

 

A pirosnak hagyományai is vannak!

 

Tudtad, hogy a legelső körömlakk színe is a piros volt? Noha túlzás lenne azt állítani, hogy ebben gyökerezik a piros körül gyűrűző rajongás, sőt talán pontosan fordítva történt, s a feltűnő jellege, a nők ösztönös vonzódása ehhez az izgalmas színhez volt az alap ahhoz a döntéshez, hogy egy új terméket pontosan ebben az árnyalatban dobjanak piacra.

 

Drámaiságot képviselt már kezdetektől, ahogy az első színes filmek megjelenésével, a vörös rúzsokkal elkápráztatta a hölgyeket, még akkor is, ha sokan idegenkedtek tőle, ahogy ez a háziasszonyok, s a férjeik esetében is először így volt. Hiába volt egy időben közönséges hangulata is a vörös körmöknek, mára akár rövid manikűr esetén is választhatjuk, s valóban sokféle stílust és hangulatot életre hívhatunk általa.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok