Mi Abonyunk - Egyre okosabbak az inverterek
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.11.15. 11:04

 

Egyre több napelemes rendszer gyártó van a piacon. Az inverterek fejlesztésében és gyártásában élen járó egyik nagyvállalat piacra dobta a GEN24 Plus hibrid inverter szolgáltatásait, amelyek számos előnnyel bírnak a versenytársaihoz képest.

 

Természetessé vált a zöld energia használata

 

A zöld energia igénye egyre több háztartásban mutatkozik meg. Nem csak a rezsiárak vezettek ide, mára a korábbinál sokkal többen vannak azok, akik a környezetünk védelme érdekében az alternatív energia mellett döntenek. A napelemes rendszerek nagy népszerűségnek örvendenek, a Wagner Solar Hungária által forgalmazott inverterek pedig folyamatos fejlesztéseken mennek keresztül, hogy hatékonyabb legyen a működésük.

 

A GEN24 Plus névre keresztelt hibrid inverter számos olyan szolgáltatással rendelkezik, amivel piacvezetővé nőtte ki magát. A Fronius igazán büszke lehet erre a termékre, hiszen a jövőbe mutató technológia kiválóan kiszolgálja a vevői igényeket.

 

Miért is olyan különleges ez az inverter?

 

Az inverter képes teljes tartalék áramellátásra, azaz szigetüzemben az 1- és 3-fázisú eszközöket is működteti, ha rendelkezésre áll a szükséges energiamennyiség. Áramszünet esetén azonnal átkapcsol, így a kimaradások szinte nem is érzékelhetőek. A Multi Flow Technológia pedig gondoskodik róla, hogy a párhuzamos energiaellátás is megvalósuljon a rendszerben. Lehetőségünk van elhasználni az áramot, de akkumulátorokban is tárolhatjuk azt. Ez a technológia nagyban segíti az önfogyasztás növelését.

 

A fali konzolos elhelyezésnek hála a telepítés és a szerviz nagyon gyors lehet. Ezzel a megoldással az inverter néhány perc alatt felszerelhető, és mindössze egy személy is elegendő hozzá. Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy minden csatlakozó érintés elleni védelemmel van ellátva, így abszolút biztonságos a használata.

 

További előnyök, amelyekről jó, ha tudunk

 

Az inverter aktív hűtési technológiával van ellátva, ami azt jelenti, hogy a túlmelegedés okozta rongálódással nem kell számolnunk. Már 10°C hőmérsékleti eltérés is felezheti a készülék élettartamát, tehát a passzív hűtési megoldással biztosan nem érjük el a 20 évet. Az aktív hűtés által nő az élettartam, magasabb lesz a hozam, ezzel ellentétben alacsonyabb karbantartási költségekkel számolhatunk. A kültéri elhelyezés sem okoz problémát.

 

A Superflex Design miatt a Fronius inverterei nagyon rugalmasak a napelemes rendszert illetően, így akár 150-200%-os túlméretezési lehetőséget kínál. Típustól függően akár 24 napelem is felszerelhető, és több tájolás is megfér egymás mellett.

 

A fenntarthatóság nemcsak abban merül ki, hogy a zöldenergia mellett döntünk, hanem fontos az is, hogy az energia előállításához szükséges eszközök hosszú élettartammal bírjanak. Ezáltal kevesebb hulladék kerül a környezetbe az elhasznált panelek révén, így kevésbé szennyezzük bolygónkat. A könnyű javíthatóság által nem kell az elromlott invertereket azonnal a szemetesbe dobni.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Az online közműátírás menete, ha azt a régi szerződő kezdeményezi

Csodadiéták helyett az életmódváltásra szavazunk

3 probléma, amin segíthet egy jó hajkondicionáló

A legfontosabb kérdések a laminált padló kapcsán

Öltözködési anomáliák, amelyeket mindannyian elkövetünk

Egy jó kárpittisztítóval mindig szépek maradnak a bútoraink!

Munka a mezőgazdaság területén ? Megéri kipróbálni magunkat!

Fedezd fel a társasjáték-kiegészítők színes világát!

Mit jelezhet a ragacsos növény?

Miért fontos a visszwatt védelem a napelemes technológiában?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok