Mi Abonyunk - Ezekre figyeljen robotfűnyíró választása során!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.11.14. 15:41


Amennyiben sikerült meghozni a döntést, hogy innentől robotfűnyíróval oldja meg a rendszeres vágást, akkor bizony számos kérdés merülhet fel Önben. Sok dolgot figyelembe kell venni, hiszen a gépnek bár rengeteg előnye van, csak akkor tudja ezeket kihasználni, ha a domborzatnak és kertméretnek megfelelőt szerez be otthonra. Ebben a cikkben eláruljuk, mire ügyeljen a vásárlás során!

 

A robotfűnyíró előnyei

 

Az onlineMárkaboltokban kapható robotfűnyírók legjobb tulajdonsága, hogy alig hallható, így senkit sem fog zavarni, ha este vagy vasárnap reggel történik a fűnyírás. A szerkezet használatával ráadásul a benzines típusok okozta környezeti terhelést is csökkenteni tudja. Ez csak kettő olyan előny, amiért már megéri robotfűnyíróra cserélni a régi modellt.

 

A számos kedvező tulajdonsága közül ki kell még emelni, hogy saját maga dolgozik, ezáltal Önnek több ideje marad pihenni, a családjával tölteni a szabad perceket. Emellett nem mehetünk el szó nélkül a fizikai terhelés mellett sem, hiszen többé nem kell a nyári hőségben a gépet tolni. Ezt ugyanis helyettünk teszi meg a készülék, így nincs többé fárasztó és kimerítő kerti munka.

 

Ezekre a dolgokra figyeljen az új gép vásárlása során!

 

Az egyik legfontosabb kétségkívül a kert domborzatának felmérése. Elsődleges szempontnak kell lennie, hiszen minden esetben figyelembe kell venni a terület fekvését és annak domborzati viszonyait. A robotfűnyírók ugyanis nem csak teljesítményben térnek el egymástól. Minden gép esetében le van írva az az érték, ami a maximális emelkedést jelenti az adott udvarban. Egy 35%-os lejtéssel rendelkező zöldterület esetében nem jó megoldás egy városi típus, ami csak 25%-os emelkedőt bír el. Ilyen esetben muszáj a 40%-os jelzésű eszközt választani, ami már biztosan elbír a feladattal.

 

A kiválasztás során tehát mindenképpen legyen tisztában azzal, hogy mennyire lejtős a terület. A modern készülékek még az igen rossz terepviszonyok között is képesek megfelelő teljesítményt nyújtani. Ehhez azonban meg kell találni azt, amely elbír az Ön udvarával.

 

A kert mérete és a kényelmi funkciók

 

A másik fontos kérdés a kert mérete, amely tulajdonképpen teljes mértékben le tudja szűkíteni azoknak a termékeknek a körét, amiben gondolkodhat. A legtöbb kivitel 50 nm-től akár 1.000 nm-es területig képes ellátni a feladatát. Akkor sem kell azonban aggódni, ha a kert ennél is nagyobb, hiszen akár kettő eszközt is telepíthet az udvarba.

 

Sok olyan márka van, amely még a kényelmi funkciókra is ügyel. Ott vannak például az online applikációk, amik lehetőséget adnak arra, hogy telefonon kövessük nyomon a kellék működését. Az időzítés mellett beállíthatja a vágás magasságát, így többé még a hintaágyból sem kell felkelnie csak azért, hogy valamilyen funkciót módosítani tudjon. Az appok egyszerűen használhatóak, így még telefongurunak sem kell lennie ahhoz, hogy a fűnyíróját működtetni tudja.


  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

Mikor és miért lehet jó a közösen megélt öröm?

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Egy izgalmas szerkezet, amely sok előnyt kínál

Amit tudni érdemes a turbómaróról és a rotormaróról

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok