Mi Abonyunk - Egy ajtó is lehet elegáns: a pajta tolóajtó
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.11.14. 15:56


Az ajtók az egyik leggyakrabban használt eszközei otthonunknak. Ezzel választjuk el a különböző szobákat egymástól, vagy jelezzük egyértelműen, ha egy kis magányra vágyunk. Rengeteg megoldás érhető el, ha csak önmagában a hagyományos ajtókat nézzük, de emellett már funkcióban is megjelentek az újdonságok.

 

Milyen ajtók vannak?

 

Általában ha két ajtót összehasonlítunk, ugyan működésükben nem sok különbséget találunk, de megjelenésükben biztosan. Az ajtó többnyire illeszkedik a ház stílusához, a használata pedig faék egyszerűségű: egy kilincs, amivel nyithatjuk és zárhatjuk.

 

Viszont napjainkban az emberek szeretik az újdonságokat, és itt nem csak a dizájnra gondolunk. Megjelentek a különböző működésű ajtók, mint amilyen a harmónikaajtó vagy a tolóajtó. Rengeteg vállalkozás specializálódott erre, az ajtótervezés egy külön művészet lett: elég csak megnézni például a VasalatWebshop pajta tolóajtóit, és rögtön látni fogja mindenki, mire gondoltunk.

 

A hagyományos ajtók ideje ugyan nem járt le, sőt, valószínűleg sohasem fog, de megjelentek olyan igények is a vásárlók részéről, amelyeket ezek a megszokott eszközök egyszerűen már nem tudnak kielégíteni. Ilyen például a helytakarékosság: egy átlagos ajtónak nagy térre van szüksége, mivel méretéből adódóan a nyitás és bezárás során használ egy nagyobb területet a szobából vagy folyosóból.

 

Mára viszont egyre nagyobb jelentőséget szerez a helytakarékosság és otthonunk minden zugának, sarkának kihasználása. Ezért szükség van olyan megoldásokra, amelyek megreformálják az ajtókat: két nagy képviselője van ennek az iránynak: a harmónikaajtó és a tolóajtó. Ezek közül is a legegyszerűbb és legelegánsabb a pajta tolóajtó, ami minimális helyet foglal, kezelése pedig könnyebb, mint a hagyományos.

 

Hogyan működik a pajta tolóajtó?

 

Ezek az ajtók különleges dizájnjuknak és kialakításuknak köszönhetően a falra szerelhetőek egy kifejezetten erre a célra gyártott vasalattal. Elegendő csak alaposan átgondolni, mégis melyik ajtólapot válasszuk, ami megfelelően illeszkedik otthonunk stílusához, valamint a strapabíró vasalatról kell még gondoskodni. Általában az egyes szolgáltatóknál lehet szettben kapni a pajta tolóajtóhoz szükséges eszközöket, így érdemes már kifejezetten így keresni rá.

 

Az összerelés nagyon egyszerű: a falra felcsavarozzuk a felső vezető sínt, aztán a vasalatszettnek köszönhetően rögzítésre kerül maga az ajtólap is. Ezután már nincs más hátra, mint a helyére akasztani magát az ajtót és voilá, kész is vagyunk, használatba vehetjük a helytakarékos és elegáns megoldásunkat.


A tervezés mindennek az alapja

Természetesen ez mind egyszerűnek hangzik, de érdemes alaposnak lenni. Mindenképpen előzze meg figyelmes tervezés az ajtólap és vasalatszett beszerzését. A beszereléssel kapcsolatban nem kell aggódni, mivel minden szükséges rajzot és dokumentumot megkapunk a vásárlás során.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ezért válassz gyerek franciaágyat!

Most van szükség környezetbarát irodai nyomtatóra?

A gyárból az otthonunkba: hogyan készül a műanyag nyílászáró?

Gyémánt eljegyzési gyűrű? Ki is tudna neki ellenállni!

Speciális kutyafekhely az egyedi igényekhez

Építsünk tudatosan LinkedIn-profilt!

Ha a kutyusodnak csirkehús-allergiája van

A powerbank haszna

Tippek, ha ki szeretnénk próbálni a CBD olajat

Itt az ideje plüsstakarókra váltani!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok