Mi Abonyunk - Mindennapi mozgás elektromos biciklikkel és rollerekkel
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.09.16. 06:52

A sportolás nem mindenkinek tartozik a fő tevékenységei közé. Vannak, akik néha kerékpároznak, futnak vagy tornáznak egy keveset, és vannak, akik sajnos egyáltalán nem foglalkoznak semmilyen mozgásformával.

 

Számukra igazán örömhír, hogy néhány éve forgalomban vannak és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elektromos kerékpárok és rollerek, amelyek minden korosztály számára élvezetes és hasznos kikapcsolódást nyújtanak.


Az elektromos kerékpárok és rollerek előnyei

 

Akik nagyvárosban élnek, és elegük lett a mindennapi dugóból és percekig tartó zötykölődésből, órákig tartó autóban való ülésből vagy éppen a tömegközlekedési eszközökön való zsúfoltságból, azok számára igazi áttörést fog jelenteni egy elektromos kerékpárra vagy rollerre való váltás.

 

A Gemini-Duo elektromos kerékpár, roller kínálata elegendő választékot kínál, ha valaki most döntötte el, hogy belefog a mindennapos, rendszeres mozgásba. Még bőven itt a jó idő, a fagyos, szeles idők beköszöntéig van még néhány hét, így lesz lehetőség begyakorolni ezt az újfajta mozgásformát.

 

A forgalmas utak kikerülése révén egy sokkal nyugodtabb életforma vár rád, és olyan helyekre is el tudsz jutni, olyan dolgokat megfigyelni, amelyekre eddig nem volt lehetőséged. Ráadásul messze nem elhanyagolható szempont, hogy jóval előbb fogsz beérni a munkahelyedre, mint autós kollégáid.

 

A rollerek kisebbek, rugalmasabbak, könnyebben szállíthatók, mint kerékpáros társaik, hátrányuk viszont, hogy nem ülhetsz bele a nyeregbe, így rövidebb távokra ideálisabb megoldást nyújtanak.

 

Minden korosztálynak javasolt

 

Mint ahogy látjuk környezetünkben, egyre kevesebben mozognak és ennek nem tett jót az elmúlt két év kialakult járványhelyzete, karantén időszaka sem. Sokkal többen kerültek a képernyők elé, és habár néhányan otthon elkezdtek tornázni, nem ők voltak a többség.

 

Az elektromos kerékpárokkal és rollerekkel ki lehet mozdítani a kütyük előtt üldögélő vagy fekvő fiatalságot, a sokat dolgozó szülőket vagy éppen a mozgásra vágyó nagyszülőket is. Akik sosem mozogtak, azoknak ez jó átmenetet képez esetlegesen egy nem elektromos kétkerekű jármű felé.

 

Az idősebbeknek pedig utat nyit olyan tájak, vidékek irányába, ahová eddig nem volt lehetőségük eljutni, mert autót már nem vezethetnek, viszont kirándulni, sokat gyalogolni már nem tudnak. Az elektromos biciklik megadják számukra a kellő segítséget, hogy ismét kimozduljanak a természetbe és világot lássanak! Észre fogjuk venni, hogy a sokszor otthon gubbasztó nagyi mennyire ki fog virulni.

 

Azért csak óvatosan!

 

Meg kell említeni azt is, főleg az elektromos rollert használók számára, hogy ne felejtkezzenek el gyalogos társaikról. Mivel hogy a rollerekkel általában a járdán közlekednek, ezért gyakran előfordulhatnak balesetek, mivel egy elektromos roller jóval gyorsabban megy, mint egy gyalogos.

 

A megfelelő helyen, megfelelő sebességgel történő használat és a többiekre való odafigyelés megadja a tulajdonosoknak az elektromos járműhasználat legteljesebb örömét.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok