Mi Abonyunk - Férfias márkák nyomában
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.07.13. 20:18

Ne gondoljuk azt, hogy a férfiak nem szeretik a divatot, igenis szeretnek adni a megjelenésükre. Igazam van, uraim? Meglehet, hogy az ő szekrényük nincs tele cipővel, csupán párat találsz abban, de biztos lehetsz benne, hogy az a pár minőségi lesz. Nem vásárolnak meg akármit.

 

A következő pár sorban most utánajárunk, hogy vajon mi lapul egy férfi cipősszekrényében, és hogy milyen darabok hódítanak 2022-ben. Tarts velem te is bátran a következő cikk erejéig!


A sokoldalú férfi félcipő

 

A férfi cipősszekrénye nagy rejtély, de valószínűleg sejtjük, hogy milyen lábbeliket tárol benne. Habár, ez nagyban függ a stílusától és a személyiségétől is. A LifeStyleShop webáruház férfi lábbeli kínálatában mindenféle cipő megtalálható, bátran lehet válogatni a legnépszerűbb termékek között, kinek-kinek az ízlése szerint.

 

A férfiak többsége félcipőben érzi jól magát. Ez ősidők óta így van (na, jó, nem is). Az viszont igaz, hogy majdnem mindenki hord félcipőt. Miért? Egyszerűen azért, mert kényelmes, mert strapabíró. Felvehető, ha boltba megyünk, de egy szabadidős programon és egy randevún egyaránt megállja a helyét.

 

Manapság ezek úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen felvegyék a láb formáját, így egész nap kényelmes legyen bennük járni.

 

A klasszikus, bőr lábbeli vonzereje

 

Azt hiszem az sem téves feltételezés, hogy minden úriember tart otthon bőr félcipőt. Ez jól jön, ha a munkahelyük egy irodában van és kell valami, ami az öltönyhöz passzol, de az elegánsabb dress code-ot megkövetelő alkalmak során is jól mutatnak. De milyen előnyük van még?

 

A Bugatti minőségi darabjai között olyan változatokkal is szembe találhatjuk magunkat, amelyek sarkában Shock absorber mag van. Ez tulajdonképpen elnyeli a kellemetlen rezgéseket, ütődéseket, és megkíméli a lábakat járás közben. A lábbeli első része pedig elég széles a lábfejeknek.

 

A férfiak is kedvelik a nyári darabokat!

 

Ismerek olyan férfit, aki nyáron sem mond le a félcipőről, tornacipőről, mert valahogy nem érzi jól másban magát. Azonban sokan vannak olyanok is, akik kifejezetten szeretik a nyári lábbeliket.

 

A Bugatti papucsaiban egy igazi macsó sem fog csalódni. A termékek a legférfiasabb árnyalatokban szerezhetők be, mint amilyen a barna vagy a fekete. Ezek a papucsok elég szélesek, így nagy komfortérzetet biztosítanak viselőjüknek. Az egyszerű és a lábujjas változatok egyaránt megvásárolhatók.

 

A férfi szandálok egy külön kategóriát képeznek, ez a típus szintén megosztó az erősebbik nem körében. De azok, akik unják, hogy a saját izzadságukban taposnak, jobb, ha fontolóra veszik a szandál viselését.

 

Egyszóval, a férfiak is hasonlóképpen gondolkodnak a cipőkről, mint a nők. Fontos számukra, hogy mindenféle típusú cipő legyen az otthonukban tartalékban, amelyek igazodnak a különböző időszakokhoz, alkalmakhoz. Az viszont már személyiségfüggő, hogy melyiket tartják férfiasnak és melyiket nem.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ezek a magán egészségbiztosítás előnyei

Medence homokszűrő ? partner a víztisztításban

Mindennapi mozgás elektromos biciklikkel és rollerekkel

Tippek a magasfényű konyhabútor tisztításához

A gin nyomában: hogyan érdemes a fűszeres vizekre evezni?

Költöztetés Budapesten: tervezzünk előre, csomagoljunk időben

Miért szükséges munkavédelmi lábbelit viselni bizonyos munkakörökben?

A makettfestés módjai

Konditerem alapítás könnyedén

Hogyan válassz tudatosan táplálékkiegészítőt?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok