Mi Abonyunk - Ózongenerátor, a fertőtlenítés csúcsa
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.07.12. 14:23

Hatékonysága a klórnál ötvenszer nagyobb és háromezerszer gyorsabb, gáz halmazállapota segítségével pedig a helyiség legkisebb szegletét is fertőtleníti. Mi ez? A vírusok és baktériumok elleni hatékony fegyver, az ózon.

 

Hírneve nemcsak divathóbortból fakad, ugyanis a vírusokon, baktériumokon gombaspórákon kívül hatékonyan semlegesíti a dohányfüstöt és más kellemetlen szagokat is. A pandémia időszakában a lakások, irodák, wellnessközpontok és járművek belső terének csírátlanításában az Airfresh webshopban is kapható ózongenerátorok megszerezték az első helyet.

 

Mi az ózon?

 

Gyakran mondják vihar előtt, hogy “ózonszag van a levegőben,” ez a gáz ugyanis normál körülmények között villámcsapás hatására keletkezik. A Földünk körüli ózonrétegről is sokat hallunk, sajnálatosan legtöbbször a klímaváltozás kapcsán kerül szóba.

 

Az ózon, aminek képlete O3, egy olyan molekula, ami három oxigénatomot tartalmaz az oxigénnel szemben, míg ez utóbbi csak kettőt. Ez a harmadik oxigénatom adja az ózonnak azt a tulajdonságát, hogy rendkívül reakcióképes, könnyen tapad más molekulákhoz.

 

A vírusok, baktériumok és gombaspórák, akár a penészgomba spóráinak sejthártyájához tapadva azokat megbontja, így semlegesíti. Sikerénk titka, hogy ezek a kártékony molekulák nem tudnak ellene immunitást építeni.

 

Hogyan használja az ózon erejét az ózongenerátor?

 

Az ózongenerátor bármilyen zárt helyiségben használható, persze a megfelelő szabályok betartásával, ugyanis az ózon rendkívül mérgező gáz. Ezért a kezelés idejére élőlény a kezelt területen nem maradhat. A fertőtlenítést követően a reakcióba nem lépett ózon rövid időn belül oxigénné alakul, egy alapos szellőztetés után használhatók a helyiségek.

 

A generátorok működése éppen ezért időzítővel szabályozható, hiszen a berendezések a zárt ajtók mögött végzik a dolgukat. Mi történik egy ilyen készülék belsejében és hogy tisztítja meg a levegőt? Nézzük meg!

 

Először a beáramló levegőből szűri ki a porszemeket, apró bogarakat és polleneket, majd a gép ventilátora tovább keringeti levegőt. A koronakisülési területre érkezett oxigénből a készülék szemmel jól látható mini villámokkal gáz halmazállapotú ózont gerjeszt. Az így keletkezett gáz kiáramlik a környezetbe, ahol reakcióba lép a levegőben lévő káros anyagokkal, majd maximum két óra múlva lebomlik.

 

Az ózon egyéb felhasználási területei

 

Az ózongenerátorral elpusztíthatók a levegőben szálló penészspórák, de hatékony megoldás lehet poratka és ágyi poloska ellen is. Semlegesíti a doh, a penész vagy a dohány szagát, de autók klimatisztítására is használható.

 

A légtisztítók piacán vezető szerepet töltenek be az ózongenerátorok, az Airfresh webshopban lakossági és ipari felhasználásra alkalmas változatait is megtaláljuk. Ha vegyszerek nélkül, környezetbarát módon fertőtlenítenénk, az ózonnal könnyedén megtehetjük!

  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Ezek a magán egészségbiztosítás előnyei

Medence homokszűrő ? partner a víztisztításban

Mindennapi mozgás elektromos biciklikkel és rollerekkel

Tippek a magasfényű konyhabútor tisztításához

A gin nyomában: hogyan érdemes a fűszeres vizekre evezni?

Költöztetés Budapesten: tervezzünk előre, csomagoljunk időben

Miért szükséges munkavédelmi lábbelit viselni bizonyos munkakörökben?

A makettfestés módjai

Konditerem alapítás könnyedén

Hogyan válassz tudatosan táplálékkiegészítőt?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok