Mi Abonyunk - Négyévszakos autógumik a felső polcról
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.07.12. 14:40

Mi mindent kell tudnia a négyévszakos gumik minőségi modelljeinek, amelyek képletesen szólva a felső polcra illenek? Melyek azok a fizikai sajátosságok és előnyök, amelyeket joggal várhat el az ember?


A cikkben nemcsak ezeket a szempontokat fogjuk részletezni. Egyúttal mutatunk egy konkrét példát is a négyévszakos gumikra, amelyeknek a beszerzése igencsak jó eséllyel nem okozhat csalódást.


Illeszthető-e a kifogástalan jelző egy négyévszakos autógumira?


Természetesen igen. Szerencsére ugyanis ott tart manapság a technológia, hogy a négyévszakos gumiabroncsok kategóriájában is elsőrendű minőséget képesek produkálni a gyártók.


Ennek megfelelően az Olcsobbgumi.hu webáruház téli gumi és nyári gumi kínálata mellett a négyévszakos modellek között is könnyedén található egy-egy darab a felső polcról. Nemcsak magas teljesítményt, hanem elsőrendű megbízhatóságot biztosítva.


Maga a felvetés persze önmagában is generálhat bizonyos kérdéseket, a használattal, illetve a beszerzéssel kapcsolatban egyaránt. Úgyhogy rögvest rátérünk ezeknek a részletezésére is.


Miről ismerhető fel egy magas minőséget képviselő négyévszakos autógumi?


A titok nyitja mindenekelőtt az összetételben keresendő. Vagyis gondos tervezőmunka részeként a mérnökök aprólékos munkával olyan keveréket raknak össze, ami remekül alkalmazkodik a téli és a nyári útviszonyokhoz egyaránt.


Ehhez passzolhat természetesen a bordázat célzott kialakítása. Hatékonyan elvezetve szükség esetén az úttesten lévő csapadékot, ellenben a melegebb nyári időszakban is alkalmazkodva a viszonyokhoz, kevesebb menetzajt generálva.


Ami pedig a felismerést illeti, természetesen a gyártó és a márkanév rendszerint fontos indikátora a kiváló produktumoknak. Ennek mentén rögvest mutatunk majd egy konkrét példát is, aminek a beszerzése egyértelműen a javasolt kategóriába tartozhat.


Íme egy négyévszakos gumiabroncs, amely maradéktalanul kiszolgálja az igényeket


A konkrét típus a Michelin Crossclimate 2, ami a méltán elismert gyártó egy innovatívabb garnitúrájának számít. Beszédes adat lehet kapásból, hogy a havas útfelületre minősített (3PMSF*) abroncsokról van szó.


Ahol kiemelt lehet a fékhatás, illetve a vonóerő is, köszönhetően a futófelület blokkjainak. Amelyek nem elhanyagolható módon segítenek maximalizálni a talajjal való érintkezést, így a legjobb száraz fékezést tudják biztosítani.


Persze esős időben sem kell tartani a nemkívánatos problémáktól, köszönhetően a vízelvezetésre kialakított V alakú barázdáknak. A kellő tapadás tehát megmaradhat még akkor is, ha odakint szakad az eső.


Ha pedig ez önmagában nem volna elég, még az üzemanyagfogyasztás szempontjából is roppant kedvező megoldást jelenthet ezeknek a gumiknak a használata. Méghozzá évszaktól és időjárástól teljesen függetlenül, ami elképesztő hozzáadott értéket jelent.
 

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ezért válassz gyerek franciaágyat!

Most van szükség környezetbarát irodai nyomtatóra?

A gyárból az otthonunkba: hogyan készül a műanyag nyílászáró?

Gyémánt eljegyzési gyűrű? Ki is tudna neki ellenállni!

Speciális kutyafekhely az egyedi igényekhez

Építsünk tudatosan LinkedIn-profilt!

Ha a kutyusodnak csirkehús-allergiája van

A powerbank haszna

Tippek, ha ki szeretnénk próbálni a CBD olajat

Itt az ideje plüsstakarókra váltani!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok