Mi Abonyunk - Milyen fotóból lesz tökéletes vászonkép?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8067, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.06.14. 12:53

Mutatjuk a kulisszatitkokat, hogyan tudsz akár egy régi, archív felvételből is csodákat varázsolni úgy, hogy az könnyeket csaljon mások szemébe is!

 

A profi fotósok napi szinten használják a képszerkesztő programokat, és valljuk be, már szinte mindannyiunk telefonján ott van egy képjavító funkcióval ellátott alkalmazás. Nem túl bonyolult a használatuk, és egy kis változással hatalmas eredményeket lehet elérni a látványban.

 

A gond ott kezdődik, amikor…

 

Mi lehet a baj egy fotóval? Lehet, hogy nem megfelelő az élessége, esetleg bemozdult valaki rajta, vagy az elrendezés nem jó, az arányokkal van probléma. Az is lehet, hogy nincs elég fény rajta, vagy túl sötét, esetleg a felbontása túl kicsi a nyomtatáshoz. Vörös szem? Igen, ez is megeshet, és jó, ha tudod, hogyan kompenzáld.

 

Az sem ritka, hogy a hátteret eltüntetnéd a képről, mert az zavarja a látványt. Vagy egy másik szűrőt használnál, mert nem tetszik az eredeti képvilág. Ha túl kicsik a képek, akkor a vaszonkep.hu segítségével montázst is létrehozhatsz, és így a kisebb felbontású képek is érvényesülhetnek, ha egy nagy alkotássá válnak. Rengeteg opció van egy kép feljavítására, ezek közül csak párat soroltunk fel a teljesség igénye nélkül.

 

Akár ajándékba is adható

 

Rengeteg olyan ember van, aki a szüleinek, nagyszüleinek szeretne kedveskedni egy régi fotó nyomtatásával. Ezek a felvételek sokszor kis méretűek, esetleg nem a legjobb minőségűek, így gyakran van szükség némi utómunkára. Mivel a legtöbbször a színekkel és az élességgel van probléma, ezeket hasonlóan a mobilos appokhoz, pár kattintással orvosolhatod.

 

Ezen eszközök lehetővé teszik, hogy Te magad tudd feljavítani a saját fotóidat. Úgy, ahogyan te szeretnéd látni. Most mutatjuk, hogyan használhatod például a PixelR programot, amivel egy gyenge fotóból is megfelelő minőségűt varázsolhatsz.

 

A program használata

 

Segítségként a PixelR programot használhatod, amivel megmentheted a kedvenc felvételeidet. A szerkesztés elkezdéséhez mindössze meg kell nyitni a felületet, majd választhatsz kétfajta tervezés között: egyszerű vagy speciális. Lent további lehetőségeket találsz:

 

- Tervezősablon
- Kollázssablon
- Háttéreltávolító
- Szűrők
- EffektekVilágosíthatsz és sötétíthetsz a színeken, megváltoztathatod a kép tónusát, színvilágát, élesíthetsz és tompíthatsz rajta, akár egy profi photoshopban! Mindezt néhány kattintással, pár perc alatt teheted meg. Az egyszerű verziót pár perc alatt megtanulod használni. Profik próbálkozhatnak speciális tervezővel is, ami több funkciót tesz elérhetővé a képek feljavítására.

 

Láthatjuk, hogy ez a képszerkesztő program az egyediség elérése érdekében van, hiszen így egyszerre tudod szerkeszteni a képeidet, nem kell egyenként a telefonodon bajlódni velük, és olyan eredmény érsz el, amilyet szeretnél.
  

Közélet:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Kinizsi szoboravató

Örökség- Kiállításmegnyitó

Mobilitási hét

Terménybemutató felhívás

Vámos Zsolt emlékére

Rózsaszín séta

Könyvtári Napok

Mezőgazdasági kiállítás

Éjszakai Tarka Tér

Dumaszínház

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok