Mi Abonyunk - A gurítható biztonsági dobogók sajátosságai
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.06.13. 15:46

A munkaterületen sok esetben szükség lehet arra, hogy a talajszint feletti magasságokban dolgozzunk. Ez gyakran csak úgy lehetséges, ha egy stabil szerkezetet használunk, amire felállhatunk, és a lépcsőkön keresztül eljuthatunk a megfelelő magasságba.

 

Ha fontos, hogy a munkaeszköz gurítható legyen, és önmagában is meg tudjon állni, akkor a gurítható dobogók ideális választásnak bizonyulnak. Mivel könnyen tudjuk mozgatni őket, így bárhova odavihetjük, ahol szükség van rájuk. Remek szolgálatot tesznek például a magasban lévő csövek, ereszek tisztításakor, gépek kezelésekor, karbantartásakor.

 

Ha szükséged van egy ilyen eszközre, akkor a figyelmedbe ajánljuk az Állványbázis.hu gurítható biztonsági dobogóit. Itt a professzionális kivitelben készülő, egy illetve két oldalon járható változatokat is megtalálod. Ha vásárlás előtt szeretnél többet is megtudni róluk, akkor olvasd el ezt a cikkünket!

 

Milyen az ideális biztonsági dobogó?

 

A biztonsági dobogók sokféle kivitelben készülnek. Pont azért, hogy a lehető legszélesebb körben ki tudják elégíteni az igényeket. Nem mindegy ugyanis, hogy pontosan hol, milyen célra használjuk őket. A helyszín, illetve az egyéni igények, elvárások döntik el, hogy melyik lesz végül a minden szempontból tökéletes változat.

 

Vannak azonban olyan tulajdonságok, amik minden esetben fontosak. Először is az ideális dobogó 100%-ban biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. Ez még abban az esetben is igaz, amikor gurulós változatokról van szó. Azokat kényelmesen el tudjuk mozdítani, át tudjuk tolni egyik helyről a másikra, ha szeretnénk. Amikor viszont épp használjuk őket, akkor stabilan meg kell állniuk anélkül, hogy minimálisan is elmozdulnának alattunk.

 

Emellett nagyon fontos, hogy kényelmes és praktikus legyen a használata, a munkavégzés során ugyanis csak így tud hatékony segítséget nyújtani. Fontos, hogy minőségi anyagból és alkatrészekből készüljön, amik az időjárásnak is jól ellenállnak.

 

Milyen típusok közül választhatsz?

 

A gurítható biztonsági dobogók alapvetően két nagy csoportra oszthatóak. Az egyik csoportba tartoznak az egy oldalon járható típusok, amiknek csak az egyik oldala van lépcsőkkel felszerelve. A másikat pedig a két oldalon járható változatok alkotják. Ezek esetében az egyik oldalon fel tudunk menni, a másikon pedig le, ugyanis mindkét oldalukon vannak lépcsők.

 

Mire figyelj oda a vásárláskor?

 

Vásárlás előtt érdemes tájékozódni a dobogó méreteit illetően, tudni kell a teljes magasságát és szélességét is! Ez utóbbiba nemcsak a lépcsőfokok számítanak bele, hanem a korlát is. Bár általában több helyszínen is használjuk őket, érdemes tisztában lenni azzal, hogy mekkora helyen férnek el.

 

A gurítható biztonsági dobogók rendkívül hasznos eszközök, amikor a magasban kell dolgoznunk. Ilyenkor nem bízhatjuk a véletlenre a munkaeszközök kiválasztását, hiszen a testi épségünk a tét. Többféle méretű, kialakítású dobogó közül is választhatsz, így könnyen rátalálhatsz arra, amit minden szempontból megfelelőnek ítélsz.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Megéri robotporszívót vásárolni?

Néhány fontos szempont a match orsó kereséshez

Így használd az illóolajokat!

Négyévszakos autógumik a felső polcról

Ózongenerátor, a fertőtlenítés csúcsa

Az autó szétbontása nélkül is növelhető a teljesítménye

Férfias márkák nyomában

Az utólagos hőszigetelés is megoldható: így érdemes csinálni!

Miért jó a kávézóasztal a teraszon?

Érdemes bögrét ajándékozni az ünnepeltnek

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok