Mi Abonyunk - Pert nyertünk a hazugságok ellen
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8031, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.05.26. 13:48

A mai napon második békítő tárgyalásra került sor a Ceglédi Járásbíróságon. Az ügy végén ítélethirdetés következett, melyben elutasították a magánvádló, Antal- Láng Edina beadványát. Az ítéletet első fokon mondta ki a bíróság, még nem jogerős. Antal- Láng Edina bejelentette fellebbezési szándékát az elsőfokú ítélet ellen.


Antal- Láng Edina a fent említett perben három abonyi köztiszteletben álló nőt jelentett fel. A magánvádló a békéltető tárgyalás során folyamatosan ellentmondásokba keveredett önmagával. Mindhárom feljelentett abonyi nő jelezte, hogy Antal- Láng Edina hazudik, ezért a későbbiekben, az ítélet jogerőre emelkedését követően az ügyészséghez kívánnak feljelentést tenni a hatóság félrevezetése miatt.


Antal- Láng Edina a tárgyalás során a bírósági titkár kérésére is csak nagyon nehezen tudta elmondani, hogy mivel is vádolja a jelenlévőket. A magánvádló feljelentésében azt írta, hogy idén január 13-án jutott tudomására, hogy vele folytatott levelezéseket átadtak Járdány Vanda önkormányzati képviselőnek. Ezzel szemben a valóság az, hogy Antal- Láng Edina már hónapokkal, sőt bizonyos esetekben már évekkel korábban tudomást szerzett minderről, melyet több alkalommal el is ismert. Az ügy 2020-ra nyúlik vissza, majd 2021-ben is voltak Antal- Lángnak olyan közlései, melyben nyilvánosságra hozta, hogy feljelenti mindazokat, akik a levelezést odaadták Járdány Vandának. Antal- Láng levéltitok megsértése miatt tett ugyan feljelentést, de ezzel sem volt mindig tisztában, volt, amikor azt állította, hogy magántitok megsértése miatt perel.
Volt olyan bizonyíték, melyre azt mondta a bírósági tárgyaláson, hogy ezt életében most látja először, holott ő maga nyújtotta be az egyik feljelentett ellen.


Amikor a bírósági titkár az Antal- Láng által a tárgyaláson elmondott 2020-as és 2021-es dátumokat olvasta vissza, akkor a feljelentő azt állította, hogy félreértette a korábban neki feltett kérdéseket.
Antal- Láng Edina olyan gyűlöletcunamit zúdított rá a mindenféle, követhetetlen és zagyva beadványaiban a jelen lévő köztiszteletben álló három abonyi dolgozó nőre, melyek teljesen mellékesek voltak a perrel kapcsolatban.


A lényeg abban rejlett, hogy egészen pontos időpontot képtelen volt megjelölni Antal- Láng Edina a vonatkozásban, hogy mikor szerzett tudomást arról, hogy a leveleket átadták Járdány Vandának. Eredeti beadványában a magánvádló azt írta, hogy idén január 13-án értesült a levelek átadásáról, aztán többször is bevallotta, hogy már hónapokkal korábban. Ezért az eljárást megszüntette a bíróság első fokon, mert Antal- Láng Edinának az észlelést követően 30 napja lett volna beadványt benyújtani. Így a határidő elmulasztása jogvesztő.


Antal- Láng az egyik feljelentett esetében nem tudta produkálni az általa emlegetett leveleket. A másik feljelentett esetében pedig olyan „leveleket” adott be, melyek nem levelek voltak, hanem olyan iratok, melyeket egy másik perben maga a feljelentett bizonyítékként csatolt be. Többször is úgy tűnt a tárgyaláson, hogy Antal- Láng Edina teljesen elveszítette a fonalat….


Az igazság ebben a bírósági eljárásban is napvilágot látott, kiderült, hogy Antal- Láng Edina folyamatosan hazudik, mind beadványaiban mind pedig a bíróság előtt. Ez sorozatban már az ötödik per, amit elveszített, a másik négy már jogerős.

Az egyik eljárás, melyet négy személy ellen indított, el sem indult, mert nem volt képes leírni, hogy kit miért jelent fel. Járdány Vanda önkormányzati képviselő jogerősen becsületsértés, Lőrinczy Veronika jogerősen rágalmazás miatt nyert pert Antal- Láng Edina ellen. A hab a tortán pedig az, hogy Abony Város polgármestere immár szintén jogerősen nyert pert Antal- Láng ellen, mely perben a feljelentő Antal- Láng volt.


Véleményem szerint Antal- Láng Edina a jogi alapfogalmakkal sincsen tisztában, és az állandó gyűlölet vezényli folyamatos feljelentései során. Sajnos nem tanult a leckékből, az öt már gombócból is sok, nem hogy elvesztett perekből!


A bíróság dolga az igazság alapján nyugvó ítélethozatal. Az igazság ismét győzött! Bízzunk benne, hogy az első fokú ítélet is hamarosan jogerőssé válik!


Lőrinczy Veronika főszerkesztő, az Antal- Láng Edina által egyik feljelentett
  

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Strandmozi

Abonyi Vágta

Megjelent!

Milyen fotóból lesz tökéletes vászonkép?

Lecsaptak a NAV-os kutyák

Abonyi Vágta

Hétvégén változik a forgalmi rend!

Otthoni barkácsolás - Útmutató egy barkácsgépbolttól

Jó tanácsok kezdő rollerezőknek

Milyen fejlődésen ment keresztül az elektromos fűtés?

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok