Mi Abonyunk - Ajándékozz ékszert minden alkalomra!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.05.16. 12:46

Könnyen lehet, hogy tanácstalan vagy, ha ajándékozásra kerül a sor, épp ezért megpróbáljuk megkönnyíteni az életedet. Elmondjuk, hogy miért adj ékszert minden alkalomra. Hidd el, ez egy igazi jolly joker!

 

Az a jó, ha személyre szóló

 

Az emberek jelentős része emlékszik arra, ha ékszert kap. A legtöbbször arra is, hogy kitől és milyen alkalomra érkezett az a csodás darab, ahogy arra is, hogy milyen érzések kerítették hatalmába. Éppen ezért, ékszert ajándékozni egy maradandó és emlékezetes esemény, így garantáltan nem foghatsz vele mellé. Mivel mindenki szereti a szép dolgokat, ezért ha az ízlésének megfelelőt választasz, akkor mindenképp örömmel fogja hordani.

 

Az ékszer nemcsak szép, de értéke is van, ami miatt sokan ajándékozzák. Ez annak köszönhető, hogy időtálló és az értéke az idők során mindenképp növekedni fog. Nem véletlen, hogy sokan örülnek egy nagymamától rájuk maradt arany ékszernek, mivel nemcsak eszmei értéke van, hanem egy idő után pénzzé is lehet tenni.

 

Eszmei értékét tekintve is sokan választják az ékszereket, mivel gyakran családokon átível. Akár dédszülőtől maradhat unokára, dédunokára is. Természetesen akadnak, akik modern formába öntik a rájuk maradt ékszereket, így amellett, hogy régiek, egyben újak is. Az Ékszerpalotánál csodaszép gyűrűket készítenek akár hozott aranyból is.

 

Miért ne indítanál el ma egy új hagyományt egy ékszer készítése formájában, aminek a későbbiekben nagy jelentősége lesz a leszármazottaid életében?

 

Kifejező választás

 

Egy ékszerrel rengeteg mindent ki lehet fejezni, legyen az egy gyűrű, egy fülbevaló vagy nyaklánc. Nem véletlen, hogy az eljegyzési gyűrű jelképe az örök szerelemnek, a hűségnek, a gyémánt pedig a törhetetlen és mindenek felett álló érzésnek. Ha megteheted, mondd el az érzéseidet egy különleges gyémánttal! A nők többsége kifejezetten szereti, ha az ékszer, amit kap, különleges és egyedi, mint ő maga. Arról nem is beszélve, hogy nagyon jó választás, ha illeszkedik a stílusához, azaz kifejezi azt, hogy milyen is ő valójában.

 

Mivel az ékszer univerzális, így nincs korhoz kötve, azaz akár egy kislánynak is adható egy arany nyaklánc, de a nagymama sem fog megsértődni egy ízléses gyűrűt látva. Bármilyen alkalomra kiváló választás!

 

Az ékszerek átadása sem tartozik az átlagos események közé, mivel mindenki szereti megadni a módját. Egy ékszeres dobozt látva a többség szinte azonnal sejti, hogy mi van benne, ezért érdemes kicsit jobban elrejteni azt. Ezért tehetjük több nagyobb dobozba is, hogy igazi legyen a meglepetés. Ha pedig inkább az ajándékozott arcára szeretnél koncentrálni, amikor kinyitja a dobozt, akkor átadhatod egyszerűen is, vagy mondjuk viccesen, mint a Pretty Woman-ben.

 

Mindenki szeret meglepetést kapni, így egy ékszer ajándékozásánál kevés jobb dolog létezik.
  

Reklám:
Reklám   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Miért olyan népszerűek a napelemes lámpák?

Virágcsokor küldése anyák napjára is

Milyen az igazán jó masszázsmedence?

Mikor érdemes a matracot tisztítani és mikor jobb már lecserélni?

Hogyan találjuk meg a legolcsóbb repjegyeket?

Így indult útjára a nagynevű márka

Mikor jó döntés az üveggyapot szigetelés?

Életmódváltás egyszerűen

Milyen ruhákra lesz szükség horgászathoz?

Tegyük komfortosabbá a kertünket árnyékolókkal!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok