Mi Abonyunk - Megbízható szivargyújtó márkát keres? Mi tudunk egyet!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2022.05.14. 18:48

Az életben határozottan vannak átmeneti rítusok, az egyik az, amikor a szülő átadja a gyermekének a féltve őrzött ST Dupont öngyújtóját. “Királyokhoz méltó örökség” az ST Dupont márka, amely gyönyörűen kidolgozott luxustollakat és öngyújtókat gyárt, valamint olyan bőrárut, amely kiállja az idő próbáját, és hordozza az 1872-ben indult cég folytonosságát.

 

A cég a kezdetek óta magasra tette a mércét önmagának és a luxuscikkek piacának. Minden darab teljesen kézzel készült, és a kreativitás, illetve a művészi érzékenység izgalmas ötvözete.

 

A Dupont megbízható márkává vált sok szivarrajongó körében, akik megértik, hogy amikor megvásárolják a cég öngyújtóinak egyikét, akkor nem valami eldobható dolgot vásárolnak, hanem inkább abba fektetnek be, ami családi örökséggé vagy értékes nyilatkozat darabjává válhat.

 

Megalkották a világ első gázöngyújtóját

 

1941-ben ST Dupont valami teljesen újat mutatott be a világnak - egy luxus gázöngyújtót. Ezzel pedig minden várakozást felülmúló sikertörténet indult el.

 

Az első gázöngyújtó formájának prototípusa a New York-i felhőkarcolókra hasonlított, amelyek színét a korábban említett speciális lakk adta, és további ragyogást az arany, ezüst és gyémánt betétek nyújtották. Egy ilyen öngyújtó létrehozásának folyamata alig változott több mint 60 év alatt. Továbbra is kézzel szerelik össze, és a minőségét gondosan ellenőrzik. Összességében egy öngyújtó gyártása körülbelül három hétig tart.

 

De a márka nemcsak az öngyújtók tervezésére fordít sok időt és figyelmet, hanem különféle innovatív technológiákat is fejleszt és épít be. Például a Dupont márka szakértői még sajátos hangzást is létrehoztak, amely az öngyújtó kinyitásakor keletkezik. Ez a különleges hang pedig a Dupont öngyújtók védjegye.

 

Melyek a legnépszerűbbek sorozataik?

 

Egy S.T. Dupont öngyújtót kollekciótól függetlenül mindig előnyben fognak részesíteni, de van néhány, ami kiemelkedik a többi közül, és megtalálhatók például a Humidorshop.hu kínálatában is.

 

Le Grand

 

Ez az első öngyújtó sorozat, amely kétféle lánggal rendelkezik. Tolja a görgőjét lefelé, és a lágy ikerlángok életre kelnek! Egymás mellett elhelyezve maximális lefedettséget biztosítanak a legvastagabb szivarok meggyújtásához is. Ha pedig felfelé tolja a görgőt, az öngyújtó sebességet vált, hogy toronymagasan kék fáklyalángot hozzon létre.

 

Defi Extreme

 

A Defi Extreme innovatív és egyedi felépítése ötvözi a testet nagy pontosságú injektált fémmel és egy félmerev matt fekete bevonattal a magas védelem érdekében.

 

Erőteljes és egységes kék fáklya lángja ellenáll a leghevesebb szeleknek. A legjegesebb hőmérséklettől (-10°C) a legmelegebbig (+45°C) hatékony, és több mint 3500 méteres magasságban is működik, ahol más öngyújtók már egyáltalán nem.

 

A szivarozás maga is élmény - a legjobb szivarok kiválogatásától a vágáson át a meggyújtásig. Bár szinte bármivel meggyújthat egy szivart, de mégis legjobb módja ennek a tevékenységnek egy olyan minőségi szivargyújtó használata, mint amit az S.T. Dupont márka is kínál!
  

Közélet:
Reklám   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Chliievő verseny

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok