Mi Abonyunk - Itt egy figyelemre méltó barber shop az Allee közelében
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2021.08.18. 12:51


Mind a nőknek, mind pedig a férfiaknak fontos az, hogy megjelenésük tökéletes legyen, hiszen általában az első benyomás alapján ítélik meg az embert. Ez azonban nem merül ki annyiban, hogy divatos ruhákat vásárol az ember! Sok múlik az egyéb dolgokon is, úgy mint az ápolt körmök, a kellemes illat, és persze a gondozott hajkorona. Azt hinné az ember, hogy a frizura tekintetében a hölgyek vannak szerencsésebb helyzetben, holott az urak is manapság sokféle stílusból és fazonból választhatnak már. Ami igazán fontos, hogy a fejformához és a stílusához leginkább illő frizurát találja meg az erősebbik nem. Ez azonban nem mindig egyszerű, éppen ezért jó, ha szükség esetén egy szakembert is segítségül hívnak!


Sok férfi szeret inkább már barber shopba járni a férfi fodrászat helyett. Több különbség is van a két hely között. Az egyik, hogy egy borbély szalonban nem csak menő frizurát vágnak a vendégeknek, de a napjainkban oly divatos, és törődést igénylő szakállat és bajuszt is kezelésbe veszik. A másik lényeges eltérés, hogy ezeknek a helyeknek a kialakítása során tényleg az urak igényit veszik figyelembe, és mind a színek, mind pedig a berendezés során arra törekednek, hogy minden hozzájuk betérő férfi jól érezze magát. Melyek Budapest legjobb borbély szalonjai? Nem véletlen tudott kitűnni ez a barber shop az Allee mellett. A linken található szalon eltér egy kicsit a megszokottól, de csak is abban, hogy a megszokott férfi barberek helyett itt profi csajokat lehet majd találni! Ezek a lányok tökéletesen megtudják majd mondani, hogy az adott vendégnek melyik frizura vagy szakáll lenne a legelőnyösebb választás!


Ez a figyelemre méltó hely igazán egyszerűen megközelíthető, hiszen, ha nem akarunk a parkolással bajlódni, az Allee parkolójába lehet hagyni az autót, onnan pedig már csak 5 perc sétára van az A76 barber shop. Mindenképp célszerű ellátogatni az oldalukra, ahol minden munkatársuk munkáját megtudod majd nézni képeken. Az egyik barber csajszi például az Országos Magyar Szépségipari kiállításon hajtetoválás kategóriában győzedelmeskedett néhány éve, ám minden lányra jellemző a profizmus és a precizitás, így érdemes elolvasni a bemutatkozásukat a honlapjukon. Ami hatalmas érv még a szalon mellett a tökéletes végeredményen, és a családias hangulaton túl, hogy könnyen meg lehet spórolni a várakozási időt, ha online foglalsz időpontot! Náluk minden arról szól, hogy a pasik elégedetten távozzanak, így az ottléted alatt a vendégük vagy egy általad választott italra, és akár képet is hozhatsz az elképzeléseidről. Abban az esetben, ha nincs ötleted, mi állna jól neked, bízd magad a szakavatott női szemekre az Allee közelében megtalálható A76 barber shopban!
  

 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Chliievő verseny

Magyar Bál

Adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

Kinizsi szoboravató

Sportbál

Magyar Kultúra Napja

Szilveszter a Főtéren

Tarka tér

Rózsaszín séta

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok