Mi Abonyunk - Mire kell figyelni klímaszerelés előtt?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7484, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.11.21. 17:22

Amikor végre otthon tudjuk tölteni az időnket, több dologtól is függhet az, hogyan érezzük magunkat. Nem elég, hogy a megfelelő színeket választjuk a helyiségekbe, sem az, hogy kényelmes bútorokkal rendezzük be. Ezeknél van egy sokkal- sokkal fontosabb dolog is, ami befolyásolhatja, hogy a lakáson belül töltött idő minősége milyen lesz. Ez pedig nem más, mint a megfelelő hőmérséklet. Nem csak nyáron van arra szükség, hogy a forróságból egy hűvös otthonba tudjunk megérkezni, télen is nagyon fontos, hogy meleg várjon minket az igátlanunkban, amikor haza érünk.


Manapság már szerencsére mind a két verzió könnyen megoldható, különösen akkor, ha egy olyan klímaberendezést választunk, amivel nem csak hűteni, de akár fűteni is lehet. Amikor úgy döntünk, hogy megajándékozzuk magunkat, és persze az otthonunkat is egy klímaberendezéssel, érdemes az ismertebb márkákból választani. Annak ellenére, hogy kedvező áron találunk egy „no name” készüléket, mindig jusson eszünkbe, hogy ezekhez sokkal nehezebben fogunk szakembert és alkatrészt is találni akkor, ha baj van. Márpedig baj valószínűleg lesz a „túl szép, hogy igaz legyen” áru klímákhoz. Érdemes egy klímára olyan befektetésként tekinteni, amely hosszútávon fogja szolgálni az egész csald kényelmét. Nagyon fontos, hogy miután megtaláltuk a tökéletes készüléket, azt szakemberrel szereltessük be, hiszen csak így lehetünk egészen biztos abba, hogy nem csak biztonságosan, de optimálisan is fog működni a berendezés.


Amikor ne adj isten, még is valami baj adódik a klíma készülékünkkel, vagy a most vásárolt darabot akarjuk beszereltetni, jó ha van a tarsolyunkban egy olyan oldal, vagy telefonszám, akikhez fordulni tudunk. Klímaszerelés előtt az sem árt, ha tudja, hogy milyen műveleteket fed le a klímaszerelés díja (forrás: klimaszakaruhaz.hu). A linken található oldalon pontosan utána tud majd nézni, hogy náluk miért, és mennyit kell fizetni. Ezt azért is jó előre tudni, mert így egész biztos nem lesz kellemetlen meglepetés, amikor a fizetésre kerül a sor. Egy standard klíma szerelés díja például magába foglalja náluk egy normál téglafa átütését, külső és belső egységek beszerelését, konzolok rögzítését, maximum 3 mérteres csővezetéket, a berendezés telepítését, valamint a 12 hónap beszerelési garanciát.


A munkálatokat természetesen hozzáértő szakemberek végzik, így nyugodtak lehetünk az felől, hogy jól és biztonságosan fognak működni az általuk szerelt klímák. Ezen az oldalon megtalálhatja majd a legjobb készüléket is, így akár a vásárolni is tud. Amennyiben most döntötte el, hogy beszerez otthonra egy ilyen készüléket, esetleg a régi klímáját cserélné le egy nagyobb teljesítményű és modernebb darabra, náluk a legjobb helyen fog járni!  

Közélet:
Íjászok   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Érkezik az első plusz egyheti nyugdíj

Mégsem lesz teljes a tűzijáték-tilalom szilveszterkor

Munka!

Ezt jelentette be Orbán Viktor ma

Ne hagyjuk ki ezt a 4 lépést, amikor gyerekszőnyeget választunk

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

6 ok, hogy lefogyjunk. Vessük be a fogyókúra kellékeket!

Rejtett hibák: Késik a Nyugati pályaudvar felújítása

Veszélyhelyzetben elmaradnak a választások, népszavazások

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok