Mi Abonyunk - Las Vegas- bakancslistás hely
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.05.14. 12:10

 

Las Vegas, Nevadában, Clark megyében található. Las Vegas egy sivatagi kisvárosból fejlődött metropolisszá. Las Vegast ma már sokan úgy ismerik, mint a hatalmas szállodák, kaszinók, online kaszinó, szórakozóhelyek fellegvárát. És ez is így is van, nem mellesleg Nevada legnagyobb városa és gazdasági központja. Las Vegas nagyon sok turistát és nyaralót is vonz, hiszen sokan szeretnék legalább egyszer látni az életükben a híres Grand Canyont vagy azokat a helyeket, ahol Elvis is megfordult.


A híres Grand Canyon
A Grand Canyon a Colorado-fennsík délnyugati részén fekszik. A természet faragta sziklák csodálatos látványt nyújtanak a szurdokkal és az impozáns csúcsokkal egyetemben. A Grand Canyonba nagyon sokféle túrát szerveznek. Az egyik legnépszerűbb a helikopteres túra. A helikopter nem csak hűvös, hanem kényelmes is. Leszállást követően az utasoknak szendvicset és pezsgőt szolgálnak fel. A látvány pedig csak hab a tortán.


Neon Múzeum
Ha tehetd, mindképpen látogass el a Neon Múzeumba. A múzeum olyan neonoknak ad helyet, amelyek egykor Las Vegas üzleteit vagy utcáit díszítették. Las Vegas így próbálja megőrizni a múlt egy szeletét, így próbálja a város történetét, történelmét megismertetni a fiatalabb korosztállyal és természetesen, a turistákkal is.


Las Vegas és a híres kaszinója - New York Hotel és Kaszinó
A kaszinó egyik nevezetessége a Big Apple hullámvasút, amelyre csak erős idegzetűeknek javallott felszállni. A hotel és kaszinó 1997-ben nyitotta meg a kapuit. A nevéből is kitűnik, hogy ebben az esetben, New York városát másolták. A hotel több mint 2000 szobával rendelkezik. A tervezők több épületet is „lemásoltak”, köztük az Empire State Building épületét is megcsodálhatjuk, de a híres Szabadság-szobor is megtekinthető, ha valaki éppen erre sétál. A szálloda előtti tó, a new york-i kikötőt szimbolizálja, „utánozza”.


Eiffel-torony élmény a Párizs Hotelben
Ha még nem jártál Franciaországban, akkor Las Vegasban megtekintheted az Eiffel- torony kisebb, de pontos mását. Az egyik legromantikusabb dolog, amit Las Vegasban tehetsz, hogy a kedveseddel ellátogattok Las Vegasba, és az Eiffel – torony tetejéről gyönyörködtök a kivilágított városban. Az Eiffel – torony éttermében pedig igazi, francia ételeket is megkóstolhattok.


Park Theater- Park Színház
A Park Színházban híres emberek is felléptek már, köztük Lady Gaga, Aerosmith, Janet Jackson, Bruno Mars és Cher.


A velencei Las Vegas
A Venetian Hotel & Casino, a Strip keleti oldalán magasodik. A hotelben több mint 4000 szoba várja a vendégeket, és természetesen a kaszinó is, ahol aztán bárki kiélheti a játékszenvedélyét. Mint ahogyan a neve is mutatja, a hotel és a kaszinó az olaszországi  Velencét másolta le a berendezéseket és az épültet illetően. A szálloda majd 150 méteres tornya a Szent Márk Bazilika pontos mása. A szálloda egyik kiemelkedő szolgáltatása a gondolázás, amelyet ugye Velencében is megtehetünk. Sokan keresik fel Las Vegast azok közül, akik szeretnék kimondani a boldogító igent. Ezt ebben a szállodában is megtehetik, hiszen van lehetőség a boldogító igen elrebegésére mind a gondolában, vagy a szállodához tartozó kis kápolnában.


Egy kis érdekesség Vegasról
A híres Flamingó Kaszinót, az amerikai gengszter, Bugsy Siegel barátnője után nevezték el a rózsaszín madárról. A hölgyet Virginia Hillnek hívták, de éppolyan vékony és hosszú lábai voltak, mint a flamingónak, így az ő beceneve után a kaszinó is ezt a nevet kapta.


Az Egyesült Államok húsz legnagyobb szállodája közül 17 Las Vegasban található.   

Közélet:
Cegléd   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok