Mi Abonyunk - Ilyen üvegezés árakra számíthat 2020-ban
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7009, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.01.21. 20:14

 

Nem csak minket, embereket érhetnek váratlan balesetek, de otthonunkkal is bármikor megeshet, megtörténhet a baj. Nem kell feltétlen egyből a legrosszabbra gondolni, hiszen az olyan kis apróságok, mint egy üveg betörése is okozhat bosszúságot. Elég egy nagyobb huzat a szellőztetések során, vagy egy kevésbé jól irányított rúgás a focilabdán a kertben, és máris lehet hallani az ablak, vagy ajtó üvegének csörömpölését. Igaz, hogy ez nem eget rengetően nagy probléma, de mégis egy olyan tétel, amit mindenki azonnal meg szeretne csináltatni, pláne ha odakint még hideg az idő, és nem szeretnék, hogy otthonuk gyorsan és teljesen kehülne a hiányzó üveg miatt.


Ilyenkor lehet nagy segítség, ha lapul nálunk egy olyan elérhetőség, akit hasonló esetekben tudunk hívni. Megbízható, és gyors szakembert azonban a mai világban nem könnyű találni. Arról már nem is beszélve, hogy közel sem mindegy, mennyit is kell fizetnünk egy-egy üvegcsere miatt. Az uvegezes.info linkre kattintva megnézheti, hogy jelenleg hol mozognak az üvegezés árak. Akik gyors és szakszerű segítségre szorulnak, azok mindéképp kattintsanak a linkre, hiszen egy üvegezéssel foglakozó oldalra juthatnak el! Nem csak a díjszabásról lehet az oldalukon tájékozódni, de üvegezési gyorsszolgálatukról is tájékozódni tudnak. Talán az egyik legfontosabb információ, hogy szakembereik Budapesten, helyszíni kiszállással, díjtalan felmérést kínálnak az ügyfeleiknek. Ezen felül rövid határidőt kínálnak az ügyfeleik részére, és munkájukra természetesen garanciát vállalnak. Amennyiben telefonon, vagy e-mailben szeretnének csak érdeklődni egy-egy ablak, vagy ajtó üveg cseréjének árai felől, úgy azt is megtehetik.

 

Ehhez csak meg kell mérniük a törött üveg látható felületét, és vázolni, hogy hozzávetőleg milyen munkáról is lenne szó (sima üveget, vagy hőszigetelt üveget kellene-e cseréni) és ők máris kiszámolják a várható költségeket. Ez azért nagy segítség lehet, hiszen mindenki szereti tudni előre, hogy körülbelül mekkora kiadásra számíthat.

 


Az üvegezés mellett nyílászárók cseréjét, és felújítását is vállalják, valamint az ablakszigetelés is szerepel a szolgáltatásaik között. Több féle üveg típust is forgalmaznak, úgy, mint a sík üvegek, a bevonatos üvegek, a belsőépítészeti üvegek, vagy a speciális üvegek. A könnyebb döntés érdekében képgalériát is találnak az üvegekről az oldalon, így segítve a leendő ügyfeleiket a legjobb választáshoz. Az egyedi elképzelésekkel is érdemes őket felkeresni, hiszen igyekeznek minden felmerülő igényt kielégíteni üveges tekintetben, hiszen nem csak üvegezést vállalnak. Amennyiben speciális üvegből készült termékeket szeretnének otthonukba, arra is van többféle ajánlatuk (bútorüveg, tükör, üvegpolc)! Bármilyen kérdésük, kérésük lenne, keressék őket bizalommal az oldalon megtalálható elérhetőségek egyikén. Ha gond adódna tehát az ajtóik, ablakaik üvegével, mindig jusson eszükbe: „Ha törik, ha reped, ZOTYA megy és üvegez”!  

 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?

Na végre! Felújítják az utat Nagykőrös és Kecskemét közt!

Dubai és a Jövő Múzeum

Éjszakánként is dolgozik a Közút az autópályákon

A Corvinnál is találhatsz búvóhelyet, ha épp ott lenne randid

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Ma Bálint és Valentin nap van

Ez vad lesz! Itt a ciklon!

Átadták az M4-es autóút Üllő és Albertirsa közötti 30 kilométeres szakaszát

Elég volt az elhagyatott, elhanyagolt házakból és a gócpontokból!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Mit szól Ön ahhoz, hogy március 7-én lesz nagyszabású Pecsenye Parádé Abonyban?
   
 Hurrá! Nagyon örülök neki! 
 Nekem mindegy, hogy lesz-e vagy nem! 
 Nem örülök neki! Minek? 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok