Mi Abonyunk - Ilyen üvegezés árakra számíthat 2020-ban
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2020.01.21. 20:14

 

Nem csak minket, embereket érhetnek váratlan balesetek, de otthonunkkal is bármikor megeshet, megtörténhet a baj. Nem kell feltétlen egyből a legrosszabbra gondolni, hiszen az olyan kis apróságok, mint egy üveg betörése is okozhat bosszúságot. Elég egy nagyobb huzat a szellőztetések során, vagy egy kevésbé jól irányított rúgás a focilabdán a kertben, és máris lehet hallani az ablak, vagy ajtó üvegének csörömpölését. Igaz, hogy ez nem eget rengetően nagy probléma, de mégis egy olyan tétel, amit mindenki azonnal meg szeretne csináltatni, pláne ha odakint még hideg az idő, és nem szeretnék, hogy otthonuk gyorsan és teljesen kehülne a hiányzó üveg miatt.


Ilyenkor lehet nagy segítség, ha lapul nálunk egy olyan elérhetőség, akit hasonló esetekben tudunk hívni. Megbízható, és gyors szakembert azonban a mai világban nem könnyű találni. Arról már nem is beszélve, hogy közel sem mindegy, mennyit is kell fizetnünk egy-egy üvegcsere miatt. Az uvegezes.info linkre kattintva megnézheti, hogy jelenleg hol mozognak az üvegezés árak. Akik gyors és szakszerű segítségre szorulnak, azok mindéképp kattintsanak a linkre, hiszen egy üvegezéssel foglakozó oldalra juthatnak el! Nem csak a díjszabásról lehet az oldalukon tájékozódni, de üvegezési gyorsszolgálatukról is tájékozódni tudnak. Talán az egyik legfontosabb információ, hogy szakembereik Budapesten, helyszíni kiszállással, díjtalan felmérést kínálnak az ügyfeleiknek. Ezen felül rövid határidőt kínálnak az ügyfeleik részére, és munkájukra természetesen garanciát vállalnak. Amennyiben telefonon, vagy e-mailben szeretnének csak érdeklődni egy-egy ablak, vagy ajtó üveg cseréjének árai felől, úgy azt is megtehetik.

 

Ehhez csak meg kell mérniük a törött üveg látható felületét, és vázolni, hogy hozzávetőleg milyen munkáról is lenne szó (sima üveget, vagy hőszigetelt üveget kellene-e cseréni) és ők máris kiszámolják a várható költségeket. Ez azért nagy segítség lehet, hiszen mindenki szereti tudni előre, hogy körülbelül mekkora kiadásra számíthat.

 


Az üvegezés mellett nyílászárók cseréjét, és felújítását is vállalják, valamint az ablakszigetelés is szerepel a szolgáltatásaik között. Több féle üveg típust is forgalmaznak, úgy, mint a sík üvegek, a bevonatos üvegek, a belsőépítészeti üvegek, vagy a speciális üvegek. A könnyebb döntés érdekében képgalériát is találnak az üvegekről az oldalon, így segítve a leendő ügyfeleiket a legjobb választáshoz. Az egyedi elképzelésekkel is érdemes őket felkeresni, hiszen igyekeznek minden felmerülő igényt kielégíteni üveges tekintetben, hiszen nem csak üvegezést vállalnak. Amennyiben speciális üvegből készült termékeket szeretnének otthonukba, arra is van többféle ajánlatuk (bútorüveg, tükör, üvegpolc)! Bármilyen kérdésük, kérésük lenne, keressék őket bizalommal az oldalon megtalálható elérhetőségek egyikén. Ha gond adódna tehát az ajtóik, ablakaik üvegével, mindig jusson eszükbe: „Ha törik, ha reped, ZOTYA megy és üvegez”!  

 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Óvakodj a hamis CBD termékektől - hogyan tudsz megbizonyosodni egy termék megbízhatóságáról?

Ford Focus ST - Kíméletes sportosság

Egyre több fiatal fertőződik meg koronavírussal

Strand étlap!

Ezek az ingyenes koronavírus-teszt feltételei

Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?

Újraindulnak a sulik, de a legkisebb tüneteket mutató gyerekeknek is otthon kell maradniuk

Figyelem! Munkalehetőség!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok