Mi Abonyunk - Jégkorong világbajnokság: pót szövetségi kapitánnyal vágunk neki
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2019.04.25. 16:56

 

 Nem tud részt venni a magyar jégkorong válogatott szövetségi kapitánya a kazahsztáni divízió 1/A csoportos jégkorong-világbajnokságon, így egy megbízott szövetségi kapitány fogja irányítani a csapatot.


Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány egy betegség miatt kénytelen kihagyni a jégkorong világbajnokságot. Egy váratlan betegség következtében kórházba került a finn szakember, a család kérésére azonban bővebb információt nem közöltek az állapotáról. Az MJSZ (Magyar Jégkorong Szövetség) úgy határozott, hogy a legutóbbi 5 tornán másodedzőként részt vevő Majoross Gergelyt nevezi ki megbízott szövetségi kapitánynak Tolvanen hiányában, aki majd a távolból segíti tanácsaival a szakmai stábot.

"Egy vírus tényleg végigment a csapaton. Viszont, amikor vasárnap éjjel repültünk haza, ő egyre rosszabbul érezte magát, és mire hazaértünk, kérte, vigyük be a kórházba. Jelenleg is ott fekszik, gyógyszeres kezelést kap, amely úgy tűnik, szerencsére jól hat." –nyilatkozta Majoross a szövetségi kapitány állapotáról.
„Amikor Jarmo bekerült a kórházba, meglátogattuk, és hármasban átbeszéltük a helyzetet: Jarmo, Szilassy Zoli és én. Miután nyilvánvalóvá vált, hogy Jarmo nem utazhat velünk, az nem is lehetett kérdés, hogy nincs értelme bevonni kívülről senkit – ilyenkor már nem is lehet –, ehelyett úgy döntöttünk, hogy ugyanígy hármasban csináljuk végig.”
A jéghoki válogatott az első mérkőzését április 29-én játssza Kazahsztánban, ahol a házigazda kazah mellett a fehérorosz, a dél-koreai, a szlovén és a litván csapattal találkozik.

„Sajnáljuk a kialakult helyzetet, második éve dolgozunk ugyanazzal a stábbal, ezt a világbajnokságot is együtt szerettük volna végigcsinálni. Természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a magyar válogatott jó teljesítményt nyújtson és jó eredményeket érjen el a kazah fővárosban” – nyilatkozta a megbízott szövetségi kapitány.


Ha szeretne fogadni a magyar csapatra, és a jégkorong vébé küzdelmeire, hogy mik az esélyek, arról itt lehet olvasni: unibet vélemények.


DIVÍZIÓ 1/A-VILÁGBAJNOKSÁG, NUR-SZULTAN (ASZTANA)


Április 29., Dél-Korea, 8.30
Április 30., Fehéroroszország, 15.30
Május 2., Litvánia, 8.30
Május 3., Szlovénia, 15.30
Május 5., Kazahsztán, 15.30


A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE


KAPUSOK: Bálizs Bence (MAC Újbuda), Rajna Miklós (MAC Újbuda), Vay Ádám (DVTK Jegesmedvék)


HÁTVÉDEK: Macaulay Scott (MAC Újbuda), Pozsgai Tamás (MAC Újbuda), Stipsicz Bence (Fehérvár AV19), Szabó Dániel (Fehérvár AV19), Szirányi Bence (DVTK Jegesmedvék), Varga Arnold (UTE), Wehrs Kevin (Tölzer Löwen – Németország)


CSATÁROK: Bartalis István (Schwenningen – Németország), Benk András (UTE), Bodó Christopher (MAC Újbuda), Erdély Csanád (Fehérvár AV19), Galló Vilmos (Timra – Svédország), Hári János (Fehérvár AV19), Magosi Bálint (DVTK Jegesmedvék), Nagy Gergő (FTC-Telekom), Nagy Krisztián (MAC Újbuda), Sarauer Andrew (Fehérvár AV19), Sofron István (Fehérvár AV19), Terbócs István (MAC Újbuda), Vas János (DVTK Jegesmedvék)


A keretet három kapus, hét hátvéd és 13 csatár alkotja. Öt magyar klub ad játékost a névsorba, ketten német, egy hokis pedig svéd csapatban szerepel. Hatan vannak a Fehérvár AV19-ből és a MAC Újbudából, négyen a DVTK Jegesmedvékből, ketten az UTE-ból és egy egy játékos az Erste Liga-bajnok FTC-ből került be. Két játékos az első világbajnokságára készül, a Fehérvár AV 19 hátvédje Szabó Dániel és a szintén hátvéd Macaulay Scott a MAC Újbuda csapatából. A keretből 18-an voltak ott a tavalyi vb-n is, és 15 játékosnak van A-csoportos tapasztalata. Tizenketten voltak ott a feljutást 2015-ben Krakkóban kivívó együttesben, Benk András és Vas János pedig a 2008-as „szapporói csodának” is részese volt.
 

Közélet:
Abony   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?

Chili Parádé Abonyban

Értékőr: 45 éve hunyt el Cselényi József Abony Város posztumusz díszpolgára

Meseterápia

Kinizsi színházi előadás

Nagyszabású kúriafelújítási program Abonyban

Pecsenye Parádé eredmények

Moziklub

Versek a cipősdobozban

Kipp Kopp koncert

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok