Mi Abonyunk - Ilyen idő lesz május elején
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8079, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2018.04.29. 15:28

 

Május első napjaiban is sok lesz a napsütés, többfelé 25, néhol 30 fok körüli meleg lesz. Ezzel együtt viszont változékony lesz a jövő hét időjárása: záporokra, zivatarokra, erős szélre is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Hétfő délelőtt még sok napsütés ígérkezik, de kora délutántól szórványosan zápor, zivatar is kialakulhat, néhol felhőszakadás és jégeső kíséretében. A légmozgás nagy területen megélénkül, helyenként megerősödik, a Kisalföldön és zivatarok környezetében pedig viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 10-17 fok lehet. Napközben 24-30 fokig melegszik a levegő, az Alföldön lesz a legmelegebb.

Kedden, május elsején reggel, délelőtt általában napos idő várható, de az Alföldön és északkeleten már reggel is több lehet a felhő, ott ekkor még zápor, zivatar is előfordulhat. Napközben a Dunántúlon főként fátyolfelhők szűrhetik a többórás napsütést, keletebbre viszont erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és délután záporok, kisebb eséllyel zivatarok is lehetnek. Emellett élénk, a Nyugat-Dunántúlon erős, zivatar környezetében akár viharos lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 11-16 fok között valószínű, de a nyugati megyékben néhol 9, 10 fokig is lehűlhet a levegő. A nappali maximumok 24-29 fok között alakulnak.

Szerdán országszerte többórás napsütésre van kilátás. A nap első felében a Dunántúlon lehetnek záporok, délután, este már inkább az ország északnyugati felén, főleg a Duna-Tisza közén van nagyobb esélye zápor, zivatar kialakulásának. A jellemzően élénk szelet, a középső területeken erős, zivatar környezetében esetleg viharos lökések is kísérhetik. A minimumhőmérséklet 9-17, a maximumhőmérséklet 24-30 fok között valószínű.

Csütörtökön és pénteken a napsütés mellett nyugat felé egyre nagyobb eséllyel alakulhat ki zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül, zivatarok környezetében viharossá is fokozódhat a szél. A leghidegebb órákban 10-17 fok lehet. A nappali maximumok csütörtökön 24-31, pénteken 22-29 fok között alakulnak.

Szombaton néhány órára mindenhol kisüthet a nap, de több helyen – nagyobb eséllyel délnyugaton – alakulhat ki zápor, zivatar és sokfelé élénk, néhol erős, zivatar környezetében viharos lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-16, a legmagasabb hőmérséklet 22-28 fok között valószínű.

Vasárnap több napsütésre van kilátás, az ország nagy részén száraz idő várható, kis eséllyel lehetnek záporok. Nagy területen élénk, néhol erős lehet a szél. A leghidegebb órákban 9-15 fok lehet. Napközben 22-27 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

Forrás: MTI
 

Közélet:
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Chliievő verseny

Magyar Bál

Adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

Kinizsi szoboravató

Sportbál

Magyar Kultúra Napja

Szilveszter a Főtéren

Tarka tér

Rózsaszín séta

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső





Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok